Farh@d There is no description of the situation کاربر فعال Jun 10, 2013 #1 درود. خب تا دقایقی دیگه کنفرانس E3 شرکت ماکروسافت شروع میشه. در اینجا سعی میشه تمام کنفرانس رو به صورت زنده براتون پخش کنیم/کنم. در حال حاضر GameSpot در حال پخش هست و سایت گیم اسپات و مسئولینش یه بحث خودمانی رو شروع کردن تا آغاز رسمی مراسم. با شروع شدن کامل مراسم در خدمتتون خواهیم بود.
درود. خب تا دقایقی دیگه کنفرانس E3 شرکت ماکروسافت شروع میشه. در اینجا سعی میشه تمام کنفرانس رو به صورت زنده براتون پخش کنیم/کنم. در حال حاضر GameSpot در حال پخش هست و سایت گیم اسپات و مسئولینش یه بحث خودمانی رو شروع کردن تا آغاز رسمی مراسم. با شروع شدن کامل مراسم در خدمتتون خواهیم بود.
timemachine2029 کاربر سایت Jun 10, 2013 #168 گیم پلی از بتلفیلد 4 در انگری سی دوستان با کروم ببنید بهتره، کمتر لگ میزنه من 720 دارم میبینم با مبین نت 2 مگ بدون لگ
گیم پلی از بتلفیلد 4 در انگری سی دوستان با کروم ببنید بهتره، کمتر لگ میزنه من 720 دارم میبینم با مبین نت 2 مگ بدون لگ
hosein me کاربر سایت Jun 10, 2013 #174 گرافیک بتلفیلد 4 تا الان از هر چی نشون دادن ی سر گردن بالاتر و در این حال وحشتناک تر هست .........................................
گرافیک بتلفیلد 4 تا الان از هر چی نشون دادن ی سر گردن بالاتر و در این حال وحشتناک تر هست .........................................
K Kavigne کاربر سایت Jun 10, 2013 #178 بتلفیلد 4، در 60 فریم بر ثانیه بر روی ایکس باکس وان اجرا می شه.
Frobary Loyal Member Jun 10, 2013 #179 اسپنسر که میاد انحصاری از First Party ها نشون میدن، امیدوارم یه چیز خفن نشون بدن نه بازی کینکت
vivanred کاربر سایت Jun 10, 2013 #180 نوشته شده توسط Dinosaur: BF4 عجب چیزیه لامصب ! 60fps هست یا 30fps ؟! بیشتر... 60FPS اولش گفت . راستی سوتی هم داد گفت XBOX BOOT
نوشته شده توسط Dinosaur: BF4 عجب چیزیه لامصب ! 60fps هست یا 30fps ؟! بیشتر... 60FPS اولش گفت . راستی سوتی هم داد گفت XBOX BOOT