Farh@d There is no description of the situation کاربر فعال Jun 10, 2013 #1 درود. خب تا دقایقی دیگه کنفرانس E3 شرکت ماکروسافت شروع میشه. در اینجا سعی میشه تمام کنفرانس رو به صورت زنده براتون پخش کنیم/کنم. در حال حاضر GameSpot در حال پخش هست و سایت گیم اسپات و مسئولینش یه بحث خودمانی رو شروع کردن تا آغاز رسمی مراسم. با شروع شدن کامل مراسم در خدمتتون خواهیم بود.
درود. خب تا دقایقی دیگه کنفرانس E3 شرکت ماکروسافت شروع میشه. در اینجا سعی میشه تمام کنفرانس رو به صورت زنده براتون پخش کنیم/کنم. در حال حاضر GameSpot در حال پخش هست و سایت گیم اسپات و مسئولینش یه بحث خودمانی رو شروع کردن تا آغاز رسمی مراسم. با شروع شدن کامل مراسم در خدمتتون خواهیم بود.
Pythonistas کاربر سایت Jun 10, 2013 #136 Dead Rising 3 اپن وورد . گرافیک بسیار عالی به نظر می رسه . میشه از همه چی به عنوان سلاح استفاده کرد . ماشین سواری تو DR3 !
Dead Rising 3 اپن وورد . گرافیک بسیار عالی به نظر می رسه . میشه از همه چی به عنوان سلاح استفاده کرد . ماشین سواری تو DR3 !
LBJ4Ever FedExpress کاربر سایت Jun 10, 2013 #137 نوشته شده توسط hmd2009: It's not cup of my tea بیشتر... it's not my cup of tea :d
hmd2009 کاربر سایت Jun 10, 2013 #140 Dead Rising 3 یک بازی زامبی مسخره! منتظر رزیدنت اویل اوتبریک هستم.
MaTrix PouYa ! The Berserker کاربر سایت Jun 10, 2013 #144 ویچر3................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bighug:
hosein me کاربر سایت Jun 10, 2013 #148 خفن ترین باز ی دنیا روی صحنه می اید ویچر 3 گیم پلی را دارن نشون میدن وحشتناک عالی هست