پاسخ سونی به هکر های PS3

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
PS3.jpg

همونطوری که میدونید چند وقتیه که سیستم امنیتی PS3 به طور کامل هک شده

سونی در پاسخ به هکر های PS3 گفته است : ما این مشکل رو (هک) با استفاده از آپدیت ها رفع میکنیم ، از اونجا که این یه مسئله امنیتیه ما نمیتونیم در این باره بیشتر توضیح بدیم "

بر خلاف اطمینان سونی ، تعدادی از هکرها به BBC گفته اند تنها راه برای رفع این هک اینه که سونی با یه سیستم کاملا جدید بیاد ( سیستم امنیتی رو کلا عوض کنه )

هکر ها : " کل کنسول هک شده (راهش رو پیدا کردیم ) ، دیگه راه برگشتی نیست "

----------------------------
منبع رو یادم رفته بود :d

آخرین ویرایش:
من نمیدونم دلیلی که سونی این قدر اصرار داره کنسول هاش هک نشه چیه الان ماکروسافت اومده کینکت را open گذاشته تا همه روش کار کنند حالا اگه سونی بود همچین قفلی میذاشت روی کینکت که تا 2-3 سال کسی نتونه هکش کنه

اینورم همچین دست کمی از اونور (تو ضمینه دانلود بازی هاو....) نداره! نگاه به ISP خودمون نکنید.
درسته.وقتی طرف میاد ماهی 500 گیگ تورنت دانلود میکنه دیگه 20-50 گیگ که چیزی نیست .....
این نظریه کلا منتفی هستش. چرا؟! الان توضیح میدم خدمتتون. بازی های ps3 رو هارد ریخته میشه؛ درست؟ حجمی هم که روی هارد انتقال پیدا میکنه حجم واقعی بازی هستش نه کلا مثلا اون 50 گیگی که به قول شماها میتونه روش فقل کنه. مثال هم همین بازی های 360. مثلا SAW 1 ... مثل بقیه 7.29 گیگ هست اما وقتی میریزی رو هارد میشه 1.5 گیگ !!! پس حجم واقعی همون 1.5 هست و بقیه خالیه.

تونستم توضیح بدم اصلا؟ :biggrin1:
آره خوب گفتی.:d

من نمیدونم دلیلی که سونی این قدر اصرار داره کنسول هاش هک نشه چیه الان ماکروسافت اومده کینکت را open گذاشته تا همه روش کار کنند حالا اگه سونی بود همچین قفلی میذاشت روی کینکت که تا 2-3 سال کسی نتونه هکش کنه

:))

نه پس بیاد کنسولش رو باز بذاره که هرکی از راه رسید بازی ها رو بدزده و حالش رو ببره. سونی هم تغییر لایسنس بده و بشه یه شرکت خیریه برای شاد کردن دل گیمرهای بی بضاعت.
یکم فکر کنید تروخدا... کینکت رو با PS3 مقایسه می کنی؟ سودی که از فروش بازی ها بدست میاد چندین برابر سود فروش سخت افزار هست. چیزی که خیلی ها اینجا متوجهش نیستن.

آخه قبول نمی کنه نه!
هر بار با یه ادعای جدید میگه من جلوی این کارو میگیرم. هر چند بحث آنلاین زدن جداست و برو بچس آنلاین باید برن اوریج خر کنن!

عزیز من شما چیزی به اسم PR تا حالا به گوشت خورده؟

خدا به خیر بگذرونه.همین چند وقت پیش رفتم دوباره gow-mw2 بخرم-گفتم آک میخوام-مردک زرتی گفت 50:eek:گفتم بابا سال پیش mw2 رو 45 خریدم:dگفت بازیها کپی شده بازی اورج سخت گیر میاد/:)من خودم تا سال پیش از موافق های هک شدنش بودم.ولی تو این 1 سال شدیدا هم مخالف شدم-و هم فهمیدم که اگر آدم منطقی بازی بخره-هیچ فشاری بهش نمیاد.منم یکی هستم مثل بقیه دوستان-از قشر کاملا متوسط جامعه.اما الان 1 سال هست که دیگه با گونه بازی نمیخرم.الان 1 سال و خورده ایی میشه دارم با مولتی پلایر mw2 حال میکنم.

دقیقا مشکل گیمرهای ایرانی همینه.میگن گور بابای مولتی.از اونور میرن سالی کلی بازی میخرن که بیش از 60 درصدش رو درست و حسابی هم بازی نمیکنن.اما اگر به صورت اورج بخرن-میتونن حداقل 1 سال فقط با یه بازی به صورت آنلاین بازی کنن و حالش رو ببرن.متاسفانه بازی در ایران فقط و فقط در بخش تک نفره خلاصه شده در حالی که در خارج اکثرا بازیها رو بخاطر بخش مولتی میخرن.که خودم هم در این 1 ساله این شکلی شدم.:dخدائیش مولتی یه چیز دیگس.

بعدش یه سوال از دوستانی که میگن این موضوع به نفع سونی هست.:eek:ببخشید شماها احیانا نمیدونید-این شرکتها مثل سونی و مایکرو سود رو از فروش بازی بدست میارن و نه کنسول؟

خدا به خیر بگذرونه.همین چند وقت پیش رفتم دوباره gow-mw2 بخرم-گفتم آک میخوام-مردک زرتی گفت 50:eek:گفتم بابا سال پیش mw2 رو 45 خریدم:dگفت بازیها کپی شده بازی اورج سخت گیر میاد/:)من خودم تا سال پیش از موافق های هک شدنش بودم.ولی تو این 1 سال شدیدا هم مخالف شدم-و هم فهمیدم که اگر آدم منطقی بازی بخره-هیچ فشاری بهش نمیاد.منم یکی هستم مثل بقیه دوستان-از قشر کاملا متوسط جامعه.اما الان 1 سال هست که دیگه با گونه بازی نمیخرم.الان 1 سال و خورده ایی میشه دارم با مولتی پلایر mw2 حال میکنم.

دقیقا مشکل گیمرهای ایرانی همینه.میگن گور بابای مولتی.از اونور میرن سالی کلی بازی میخرن که بیش از 60 درصدش رو درست و حسابی هم بازی نمیکنن.اما اگر به صورت اورج بخرن-میتونن حداقل 1 سال فقط با یه بازی به صورت آنلاین بازی کنن و حالش رو ببرن.متاسفانه بازی در ایران فقط و فقط در بخش تک نفره خلاصه شده در حالی که در خارج اکثرا بازیها رو بخاطر بخش مولتی میخرن.که خودم هم در این 1 ساله این شکلی شدم.:dخدائیش مولتی یه چیز دیگس.

بعدش یه سوال از دوستانی که میگن این موضوع به نفع سونی هست.:eek:ببخشید شماها احیانا نمیدونید-این شرکتها مثل سونی و مایکرو سود رو از فروش بازی بدست میارن و نه کنسول؟
دوست عزیز شطلاعات نداری چرا حرف میزنی؟

تا چند وقت پیش یادمه که مایکرو رو هر کنسول 144 $ سود میکرد.

سونی هم به خاطر استفاده از درایو بلوری ضرر میداد. ولی چند وقته که داره رو هر کنسول 66$ سود میکنه. تا موقعی که ضرر میداد خبری از هک نبود.

حالا که سود میده هک شده.

نمیدونی حرف نزه:d

سونی هم به خاطر استفاده از درایو بلوری ضرر میداد. ولی چند وقته که داره رو هر کنسول 66$ سود میکنه. تا موقعی که ضرر میداد خبری از هک نبود.

حالا که سود میده هک شده.

اشتباه از من بود.منظورم سود اصلی بود که یادم رفت بنویسم.
در ضمن میتونی یکم مودبانه تر حرف بزنی-اگر هم نمیتونی کلا حرف نزن.

حالا که سود میده هک شده.

جناب علامه دهر، میشه لطفآ برای حرفتون منبع ارائه بدید؟
سود اصلی مایکروسافت و سونی فقط از فروش بازی هست... سود حاصل از فروش سخت افزار اصلآ به چشم نمیاد.... فوقش ضررهای سالهای اول تولید که هزینه تولید بالا بود رو پوشش میده.... کپی خور شدن کنسولها هم در فروششون تآثیر چشمگیری نداره...

خب حالا از کی میتونیم رو pc بازی های ps3 رو اجرا کنیم ؟:d

هر وقت سی پی یو 32 هسته ای و گرافیک 980 و رم 100 گیگ اومد....:d
آخه عزیز من شما ببین برا اجرای بازی های ps2 یا psp که از نظر سخت افزاری در حد موبایل هاییه که الان ساخته می شه چه سیستم های خفن با سی پی یو ی 4 هسته ای و کلی دنگ و فنگ نیازه!:-/

من که برام فرقی نداره میرم یه ps3 هم می خرم همه بازی ها رو با 360 بازی می کنم انحصاری های ps3 رو هم بازی می کنم فقط خوبیش اینه هیچ کس از پس هکرها بر نیومد فقط این دفعه دیر و زود داشت

هر وقت سی پی یو 32 هسته ای و گرافیک 980 و رم 100 گیگ اومد....:d
آخه عزیز من شما ببین برا اجرای بازی های ps2 یا psp که از نظر سخت افزاری در حد موبایل هاییه که الان ساخته می شه چه سیستم های خفن با سی پی یو ی 4 هسته ای و کلی دنگ و فنگ نیازه!:-/

دليلش اينه كه روي ويندوز ميخواد شبيه سازي بشه

به نظر من اگه يه چيز بسازن كه مستقيما با سيستم در ارتباط باشه با همين سيستم هاي معمولي هم ميشه رديفش كرد (ولي نميسازن ديگه:d)

با وجود اینکه 360 فن هستم,ولی خداوکیلی حرف چرتی زدی(ببخشیدا!:d)کینکت مگه اصلا سی دی می خوره ک قفل بزارن روش که حالا مثلا سی دی کپی بخونه؟کینکت یه نوع کنترلر.شاید به نظر فرق کنه ولی به هر حال یه واسط بین کاربر و دستگاه.برای واسط که قفل نمی زارن.برای دستگاه قفل می زارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or