پاسخگو Cortana رسما برای ویندوزفون ها معرفی شد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
12163325537496113691.png

شرکت مایکروسافت پس از شایعات فراوان بالاخره رسما از گزینه خود برای رقابت با Siri و Google Now رونمایی کرد. نام این برنامه Cortana است و برای Windows Phone 8.1 عرضه می شود.
طی کنفرانسی که در شهر سانفرانسیکو برگذار شد، Cortana توسط آقای Joe Belfiore از مایکروسافت به نمایش در آمد که احتمالا اگر این شخصیت را نمیشناسید بایستی بگوییم که، او در سری بازی Halo به عنوان هوش مصنوعی همکار Master Chief شناخته می شود. صداپیشگی Cortana را خانم Jen Taylor بر عهده داشتند که در نرم افزار جدید هم چنین خواهد بود. طبق توضیحات آقای Belfiore "برنامه Cortana قدرت خود را از موتور جستجو مایکروسافت یعنی Bing بدست می آورد".
Cortana قابلیت های مختلفی دارد و اکثر نیازهایی که ما از چنین سرویس هایی انتظار داریم را بر آورده می کند مانند ایجاد یک قرار ملاقات و جستجو در اینترنت. مورد منحصر به فرد Cortana این است که در ادامه پاسخ ها نیز مواردی برای گفتن دارد. به عنوان مثال از او پرسیده شد که هوا چند درجه است؟ پس از پاسخ به این درخواست، Cortana پرسید که "آیا دمای هوا را به سلسیوس می خواهید؟"
همچنین آقای Belfiore یک سوال جالب از Cortana داشتند! با این مضنون که داستان سری جدید Halo چیست؟ پاسخ این بود:
مطمئن نیستم که شما رده امنیتی لازم برای چنین اطلاعاتی را داشته باشید

35496008735612076035.jpg

Cortana کار خود را با عرضه نسخه beta در آمریکای شمالی آغاز می کند. هنگام انتشار نسخه کامل، این برنامه به انگلستان و چین نیز خواهد آمد. وجود کورتونا در تلفن هوشمند شما آیا کافی است تا از iOS و Android جدا شوید؟
Gamespot

طبق فکوت ویندوز فون داره برای خودش اسم و رسمی دست و پا میکنه و در حال پیشرفت هست. البته نمیشه گفت سیستم عامل خیلی موفقی هست این بستگی به عملکرد مایکروسافت در آینده داره. چون واقعا ویندوزفون پتانسیل بالایی داره. حالا سونی فن ها بیان وسط هاراکیری کنین:d

من خودم شخصا عاشق سیستم عامل ویندوزفونم ( نمیدونم چرا:d) و حتی اگه کورتانا هم نمیومد بازم میخریدم حالا که اومد خریدش واجب شد اصن:d

ببین رفیق در اینکه سیستم عامل ویندوز فون نیازهای یک کاربر رو برطرف میکنه و سیستم عامل خوبی هم هست شکی نیست! شما به بعضیا کار نداشته باش:d ویندوزفون باید با آندروید و iOS مقایسه شه. از بحث Jailbreak و پایرت خوری و اینا بگذریم این دو سیستم عامل خیلی پخته تر از ویندوز فون هستن از نظر ساپورت نرم افزاری و تعدد App ها که برای خوره ها مشهود هست. پیشرفت پله پله ی این سیستم عامل داره نشون میده که خوب پیش میره و در آینده اگر مایکروسافت سیاست های درست در پیش بگیره, ویندوزفون میتونه رقیب اصلی این دو سیستم عامل باشه.

و اینست بازی سنتر! عالم و آدم میدونن نوکیا دیگه نوکیای سابق نیست و سیستم عاملش مفت نمی ارزه ! اما ظاهرا فنای ایکس باکس علاقه زیادی به این سیستم عامل محدود دارن!

ترو قران فن بازی اینجا وارد نکنید گند زدید به همه چی

و اینست بازی سنتر! عالم و آدم میدونن نوکیا دیگه نوکیای سابق نیست و سیستم عاملش مفت نمی ارزه ! اما ظاهرا فنای ایکس باکس علاقه زیادی به این سیستم عامل محدود دارن!
دیگه آدم به نوکیا علاقه داشته باشه باید بازخواست دانشی و تعیین سطح دانستن(!) بشه:d

دوست عزیز شما ظاهرا تو این دنیا زندگی نمیکنی! درسته ویندوز فون در حد IOS و Android کاربر نداره ولی از نظر پیشرفت سریع ترین پیشرفت رو بین تمام سیستم عاملا داشته و الان توی آمریکای جنوبی بعد از Android پر طرفدارترین سیستم عامل هست, توی بریتانیا به 10% از سهم بازار رسیده و توی آلمان و ایتالیا 10-15 % و توی روسیه حدود 20% از سهم بازار رو داره! هم نوکیا همون نوکیای سابقه هم سیستم عاملش طرفدار داره منتها شما تو این دنیا زندگی نمیکنی! ضمنا حرف شما راجع به محدود بودن ویندوزفون هیچ پایه و اساسی نداره, اینکه شما نمیتونی گوشی رو مثل پشمک جیلبریک یا روت کنی دلیل محدودیت نیست, نشون میده سیستم عامل شما امنیت داره و کاملا درست طراحی شده!
شما اگه ناراحتی و خوشت نمیاد از یه سیستم عامل میتونی بری سراغ چیزای دیگه, مایکروسافت کسی رو مجبور نکرده ویندوزفون بخره!

ترو قران فن بازی اینجا وارد نکنید گند زدید به همه چی

باور کنید بحث این حرفا نیست. بعضیا میگن ویندوزفون آشغاله و این حرفا. خب آمار رسمی نشون میده داره رشد میکنه و بین این همه گوشی ها با سیستم عاملهای دیگه رشد ویندوز الکی نیست. حالا ما اینو گفتیم شدیم فن؟:d

باور کنید بحث این حرفا نیست. بعضیا میگن ویندوزفون آشغاله و این حرفا. خب آمار رسمی نشون میده داره رشد میکنه و بین این همه گوشی ها با سیستم عاملهای دیگه رشد ویندوز الکی نیست. حالا ما اینو گفتیم شدیم فن؟:d

نه داداش گلم میگم میگید سونی فن ها از این ویندوز خوششون نمیاد الکیه :d

ویندوز فن 8 سیستم عامل جوانی هست و سرعت رشد خیلی بالایی دارد مخصوصا در مقابل سیستم عاملهای بزرگ و جا افتاده ای مثل ios و android این سیستم عامل توانسته سهم خوبی به دست بیاره و رشد بالایی بکنه مخصوصا بعد از افتضاحی به اسم win phone 7 که یک سیستم عامل قدیمی و منسوخ برای موبایل بود.
یکی از برتریهای وین فن 8 که بسیار باعث پیشرفت شده این هست که این سیستم عامل بسیار سریع هست و در مقابل سایر سیستم عاملها با سخت افزار مشابه بسیار سریع عمل میکنه و راندمان بهتری داره با عرضه dx12 و Microsoft's universal Windows app اپلیکیشنها و بازیها به سادگی روی سیستم عامل win phone 8 پورت میشن و در آینده شاهد پیشرفت فوق العاده سریعی در کمیت و کیفیت اپها گیمها و در نیتجه سهم ویندوز فن در بازار خواهیم بود که به همه اینها کیفیت بالای دوربین و کیفیت ساخت نوکیا راهم اضافه کنید.

بچه ها بنظرتون این APP روی X1 هم میاد !؟

پولی یا به صورت رایگان !؟
{جون میده با کینکت بگی بهش : TELL US ABOUT NEXT HALO موندم میخواد چی بگه !؟ :d}

بچه ها بنظرتون این APP روی X1 هم میاد !؟

پولی یا به صورت رایگان !؟
{جون میده با کینکت بگی بهش : TELL US ABOUT NEXT HALO موندم میخواد چی بگه !؟ :d}
اینو می گه دیگه:
مطمئن نیستم که شما رده امنیتی لازم برای چنین اطلاعاتی را داشته باشید
:دی

رسما واجب شد یک گوشی ویندوز فون بخرم وای برنامه جالبی واقعا الان که با سیری تو اندروید کار میکنم تا این بیاد بریم سمت این و ویندوز فون

البته علاقمند بودن به ویندوز فون دخلی به مایکرو فن بودن نداره . یعنی همه اینجور نیستن. خود من فن سونی میشناسم که از گوشی ویندوز فونی استفاده میکنه و راضی هم هست و همون هم من رو راضی کرد که بجای Xperia SP برم گوشی ویندوز فونی HTC 8X رو بگیرم. (خدا امواتش رو بیامرزه)

از نظر کیفیت سیستم عامل اندروید به هیچ وجه در حد ویندوز فون و ios نیست. از نظر امنیت هم ویندوز فون امنیتش بیشتر از 2 تای دیگه هست.

من که بیصبرانه منتظرم 8.1 بیاد و برم سراغ کورتانا . فقط حیف اون شکل ظاهری رو نداره و فقط صدا هست ! :(=((

میگم بهش بگیم در مورد مستر چیف برامون صحبت کن چی میگه ؟! :-/

داداش من که دارم و راضی هم هستم از سیستم عامل . برنامه و بازی رایگان و پولی هم موجوده , استور هم آمریکا بگذاری گهگاهی بازی رایگان داره. یه روشی هم هست که تا 10 تا برنامه و بازی پولی رو رایگان میریزی. من که از این 10 تا تا الان 6یا 7 تا رو استفاده کرده که 3 تاش رو الکی هدر دادم متاسفانه . ولی بقیه اش رو چیز هایی که میخواستم ریختم.

هنگ هم که خدای رو سپاس مثل بعضی ها نیست!
این روشی که میگی اکانت Developer ه یا اون برنامه چینی ه؟:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or