پاسخگو Cortana رسما برای ویندوزفون ها معرفی شد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
12163325537496113691.png

شرکت مایکروسافت پس از شایعات فراوان بالاخره رسما از گزینه خود برای رقابت با Siri و Google Now رونمایی کرد. نام این برنامه Cortana است و برای Windows Phone 8.1 عرضه می شود.
طی کنفرانسی که در شهر سانفرانسیکو برگذار شد، Cortana توسط آقای Joe Belfiore از مایکروسافت به نمایش در آمد که احتمالا اگر این شخصیت را نمیشناسید بایستی بگوییم که، او در سری بازی Halo به عنوان هوش مصنوعی همکار Master Chief شناخته می شود. صداپیشگی Cortana را خانم Jen Taylor بر عهده داشتند که در نرم افزار جدید هم چنین خواهد بود. طبق توضیحات آقای Belfiore "برنامه Cortana قدرت خود را از موتور جستجو مایکروسافت یعنی Bing بدست می آورد".
Cortana قابلیت های مختلفی دارد و اکثر نیازهایی که ما از چنین سرویس هایی انتظار داریم را بر آورده می کند مانند ایجاد یک قرار ملاقات و جستجو در اینترنت. مورد منحصر به فرد Cortana این است که در ادامه پاسخ ها نیز مواردی برای گفتن دارد. به عنوان مثال از او پرسیده شد که هوا چند درجه است؟ پس از پاسخ به این درخواست، Cortana پرسید که "آیا دمای هوا را به سلسیوس می خواهید؟"
همچنین آقای Belfiore یک سوال جالب از Cortana داشتند! با این مضنون که داستان سری جدید Halo چیست؟ پاسخ این بود:
مطمئن نیستم که شما رده امنیتی لازم برای چنین اطلاعاتی را داشته باشید

35496008735612076035.jpg

Cortana کار خود را با عرضه نسخه beta در آمریکای شمالی آغاز می کند. هنگام انتشار نسخه کامل، این برنامه به انگلستان و چین نیز خواهد آمد. وجود کورتونا در تلفن هوشمند شما آیا کافی است تا از iOS و Android جدا شوید؟
Gamespot

خیلی هم عالی، رو Lumia 525 هم جواب میده؟ :-/ :دی

Bing و قدرت؟ :-j :دی
اینطوری که خودشون گفتن کلیه گوشی هایی که 8 هستن به 8.1 اپدیت میشن، مگر اینکه شرکت کحترم نخواد. چون رابط کاربری اختصاصی روش نیست بعید به نظر میرسه که مشکلی باشه و همه اپدیت میشن

می خواستم بگم که تو این خبر فقط راجب Cortana حرف زده شده. البته Cortana تنها خاصیت ویندوز فون 8.1 نیست

با 1+8 قابلیت کاربردی ویندوزفون 8.1 آشنا شوید - زومیت

+ خبر در مورد x1 و pc:

امکان اجرای نرم‌افزارهای ویندوز در ایکس‌باکس وجود دارد به شرطی که تایید مایکروسافت را داشته باشند

امکان اجرای نرم‌افزارهای ویندوز در ایکس‌باکس وجود دارد به شرطی که تایید مایکروسافت را داشته باشند - زومیت

سونی هم برای XPERIA پاسخگوی Ellie رو معرفی کرده که بسیار بسیار کاربری جذاب داره و اونم با لهجه ی شیرینی که Ellie داره .
. میلیونها نفر گوشی ویندوز فون خودشونو انداختن توی RE B رفتن سراغ غول تکنولوژی
زیاد پاپیچش بشید فحش میده گفته باشم . بپرسی پدرت کیه میگه از لحاظ تکنیکی بیلاخ :d اگه اسم مایکروسافتو بیارید ... اینجا جایز نیست گفتن پاسخش .

میتونید در تصویر متحرک زیر محیطی از رابط کاربری رو ببینید . دروغ آپریل هم نیست جو ندید .

دوستان توجه داشته باشن اگه موقع سوال پرسیدن از Ellie پاسخی دریافت نکردن اشکال از گوشی نیست و نگران نباشن . Ellie داره کمیک بوک مطالعه میکنه :d یکم صداتونو ببرید بالا متوجه میشه !

30766614668796201775.gif

اونوقت هولوگرام هم داره؟ملت که خیلی ناراحت بودن کورتانا هولوگرام نداره :d

هولوگرامو باید کسانی استفاده کنن که فقط نرم افزارو روی سخت افزارهای دیگران پوشش میدن و روی کارتن گوشی حتما اسمشون درج بشه لیزری سه بعدی .:d
ما که سخت افزارو نرم افزارو کامل پوشش داریم از شرکت معظم سونی و با اصالته برندمون غممون نیست .

آخرین ویرایش:
سونی هم برای XPERIA پاسخگوی Ellie رو معرفی کرده که بسیار بسیار کاربری جذاب داره و اونم با لهجه ی شیرینی که Ellie داره .
اونوقت هولوگرام هم داره؟ملت که خیلی ناراحت بودن کورتانا هولوگرام نداره :d

و اینست بازی سنتر! عالم و آدم میدونن نوکیا دیگه نوکیای سابق نیست و سیستم عاملش مفت نمی ارزه ! اما ظاهرا فنای ایکس باکس علاقه زیادی به این سیستم عامل محدود دارن!

و اینست بازی سنتر! عالم و آدم میدونن نوکیا دیگه نوکیای سابق نیست و سیستم عاملش مفت نمی ارزه ! اما ظاهرا فنای ایکس باکس علاقه زیادی به این سیستم عامل محدود دارن!

و اینست ابر منتقد و پیشگو و نوستراداموس زمان که در بازیسنتر ظهور فرمودند ! نکته جالب این پیشگو این هست که فن سونی هم هستند !!! پس 10000 % حرف های ایشان حجت میباشندی!

در مورد چیزی اطلاعات ندارید الکی چیزی نپرونید بسیار بهتره , چون فقط خودت رو ضایع می کنی . طبق آخرین آمار ها ویندوزفون روند رو به رشدی رو داره طی میکنه و این روند همینطور ادامه داره , رشد بسیار خوبی هم داشته. مخصوصا توی اروپا و آمریکا .

آخرین ویرایش:
طبق فکوت ویندوز فون داره برای خودش اسم و رسمی دست و پا میکنه و در حال پیشرفت هست. البته نمیشه گفت سیستم عامل خیلی موفقی هست این بستگی به عملکرد مایکروسافت در آینده داره. چون واقعا ویندوزفون پتانسیل بالایی داره. حالا سونی فن ها بیان وسط هاراکیری کنین:d

من خودم شخصا عاشق سیستم عامل ویندوزفونم ( نمیدونم چرا:d) و حتی اگه کورتانا هم نمیومد بازم میخریدم حالا که اومد خریدش واجب شد اصن:d

داداش من که دارم و راضی هم هستم از سیستم عامل . برنامه و بازی رایگان و پولی هم موجوده , استور هم آمریکا بگذاری گهگاهی بازی رایگان داره. یه روشی هم هست که تا 10 تا برنامه و بازی پولی رو رایگان میریزی. من که از این 10 تا تا الان 6یا 7 تا رو استفاده کرده که 3 تاش رو الکی هدر دادم متاسفانه . ولی بقیه اش رو چیز هایی که میخواستم ریختم.

هنگ هم که خدای رو سپاس مثل بعضی ها نیست!​

ببین رفیق در اینکه سیستم عامل ویندوز فون نیازهای یک کاربر رو برطرف میکنه و سیستم عامل خوبی هم هست شکی نیست! شما به بعضیا کار نداشته باش:d ویندوزفون باید با آندروید و iOS مقایسه شه. از بحث Jailbreak و پایرت خوری و اینا بگذریم این دو سیستم عامل خیلی پخته تر از ویندوز فون هستن از نظر ساپورت نرم افزاری و تعدد App ها که برای خوره ها مشهود هست. پیشرفت پله پله ی این سیستم عامل داره نشون میده که خوب پیش میره و در آینده اگر مایکروسافت سیاست های درست در پیش بگیره, ویندوزفون میتونه رقیب اصلی این دو سیستم عامل باشه.

آخرین ویرایش:
طبق فکوت ویندوز فون داره برای خودش اسم و رسمی دست و پا میکنه و در حال پیشرفت هست. البته نمیشه گفت سیستم عامل خیلی موفقی هست این بستگی به عملکرد مایکروسافت در آینده داره. چون واقعا ویندوزفون پتانسیل بالایی داره. حالا سونی فن ها بیان وسط هاراکیری کنین:d

من خودم شخصا عاشق سیستم عامل ویندوزفونم ( نمیدونم چرا:d) و حتی اگه کورتانا هم نمیومد بازم میخریدم حالا که اومد خریدش واجب شد اصن:d

داداش من که دارم و راضی هم هستم از سیستم عامل . برنامه و بازی رایگان و پولی هم موجوده , استور هم آمریکا بگذاری گهگاهی بازی رایگان داره. یه روشی هم هست که تا 10 تا برنامه و بازی پولی رو رایگان میریزی. من که از این 10 تا تا الان 6یا 7 تا رو استفاده کرده که 3 تاش رو الکی هدر دادم متاسفانه . ولی بقیه اش رو چیز هایی که میخواستم ریختم.

هنگ هم که خدای رو سپاس مثل بعضی ها نیست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or