پاسخگو Cortana رسما برای ویندوزفون ها معرفی شد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
12163325537496113691.png

شرکت مایکروسافت پس از شایعات فراوان بالاخره رسما از گزینه خود برای رقابت با Siri و Google Now رونمایی کرد. نام این برنامه Cortana است و برای Windows Phone 8.1 عرضه می شود.
طی کنفرانسی که در شهر سانفرانسیکو برگذار شد، Cortana توسط آقای Joe Belfiore از مایکروسافت به نمایش در آمد که احتمالا اگر این شخصیت را نمیشناسید بایستی بگوییم که، او در سری بازی Halo به عنوان هوش مصنوعی همکار Master Chief شناخته می شود. صداپیشگی Cortana را خانم Jen Taylor بر عهده داشتند که در نرم افزار جدید هم چنین خواهد بود. طبق توضیحات آقای Belfiore "برنامه Cortana قدرت خود را از موتور جستجو مایکروسافت یعنی Bing بدست می آورد".
Cortana قابلیت های مختلفی دارد و اکثر نیازهایی که ما از چنین سرویس هایی انتظار داریم را بر آورده می کند مانند ایجاد یک قرار ملاقات و جستجو در اینترنت. مورد منحصر به فرد Cortana این است که در ادامه پاسخ ها نیز مواردی برای گفتن دارد. به عنوان مثال از او پرسیده شد که هوا چند درجه است؟ پس از پاسخ به این درخواست، Cortana پرسید که "آیا دمای هوا را به سلسیوس می خواهید؟"
همچنین آقای Belfiore یک سوال جالب از Cortana داشتند! با این مضنون که داستان سری جدید Halo چیست؟ پاسخ این بود:
مطمئن نیستم که شما رده امنیتی لازم برای چنین اطلاعاتی را داشته باشید

35496008735612076035.jpg

Cortana کار خود را با عرضه نسخه beta در آمریکای شمالی آغاز می کند. هنگام انتشار نسخه کامل، این برنامه به انگلستان و چین نیز خواهد آمد. وجود کورتونا در تلفن هوشمند شما آیا کافی است تا از iOS و Android جدا شوید؟
Gamespot

از من به شما پیشنهاد اصلا به سمت ویندوز فون نرین ازادی عملش از ایفون هم کمتره . لا اقل تو ایفون میشد از طریق تنگبو برنامه نصب کرد این اون هم نمیشه . بازی ها باید کرک بشن و گوشیتون آنلاک . برای نصب بازی از کامپوتر هم ویندوزتون باید 8 باشه . سرعت دانلود از مارکتشم خیلی پایینه و ایران تحریمه .
غیر آزادی عمل باقی حرفات جفنگ بود :دی
با aiyingyong میشه برنامه ریخت دقیقا مثل PP ios
برای نصب برنامه و بازی اصلا نیاز نیست به pc وصل باشه با همون wifi همه کار میشه کرد حتی آپدیت ... فقط برای فلش کردن گوشی یا همون ریستور PC نیازه
تحریم هستیم ولی با یه بروکسی فری هم میشه خرید کرد ...

از من به شما پیشنهاد اصلا به سمت ویندوز فون نرین ازادی عملش از ایفون هم کمتره . لا اقل تو ایفون میشد از طریق تنگبو برنامه نصب کرد این اون هم نمیشه . بازی ها باید کرک بشن و گوشیتون آنلاک . برای نصب بازی از کامپوتر هم ویندوزتون باید 8 باشه . سرعت دانلود از مارکتشم خیلی پایینه و ایران تحریمه .
خداییش الان ترول بود یا جدی؟! :d آزادی عمل توی 1100 از آیفون بیشتره مرد مومن چه برسه به ویندوز فون :| تنها استوری که از اول روی ایرانیا باز بوده استور ویندوزفون بوده و با بالاترین سرعت ممکن میشه ازش بازی و برنامه دانلود کرد :| مشکل نبود برنامه هم که 6 ماهی میشه برطرف شده و دیگه هیچ برنامه ی مهمی نیست که نسخه ی ویندوزفون نداشته باشه یا مشکلی داشته باشه. تعداد برنامه ها به 200 هزار رسیده که اصلا کم نیست و تمام نیازا رو برطرف میکنه.
تنها مشکلی که ویندوزفون داشت محدود بودن دسترسی دولوپرا بود که توی هر آپدیت دسترسی رو بیشتر کردن البته تا جایی که مثل اندروید از اونور گود نیفتن. کلا ویندوزفون مثل یه نعمت بود واسه صنعت موبایل, نه که بهتر از IOS یا Android باشه, یه انتخاب سوم داد به کاربرا که نه مثل IOS فقط 4 تا آیکون داشته باشن بدون هیچ چیز جدید یا دسترسی و شخصی سازی خاصی نه مثل Android کاملا اپن سورس که ایجاد مشکل کنه گاهی اوقات و امنیتو پایین بیاره...

من که از گوشی ویندوزفونی استفاده میکنم و راضی هستم . مشکلی هم باهاش ندارم . فقط v*p*n و فایل منجر هست که با 8.1 این 2 مورد هم اضافه میشه . تا اونجایی هم که من خوندم تو اخبار 8.1 برای تمامی 8 ها میاد.

- - -ویرایش - - -

البته حتما نیاز نیست نوکیا بگیرید مثلا htc 8x هم خوبه تقریبا

خوبه تقریبا ؟ عالیه !

مشخصاتش تقریبا با لومیا 920 یکی هست , ولی قیمتشون چیزی حدود 300-350 اختلاف داره. البته اون موقع که من گرفتم (حدود1.5-2 ماه پیش) اختلاف قیمتشون 350 بود. الان فک کنم قیمت 920 پایین اومده باشه !

اگه بشه ازش افلاین استفاده کرد خوبه والا نهه !! فقط مثل سیری هایپ اضافست

کارایی زیادی ندارن در مجموع ! کل کاری که من با سیری انجام میدم همینه :دی
y5e4e4ut.jpg

فعلا فقط لومیا ها 8.1 میگیرن ... یعنی هر لومیا 8 گرفته به 8.1 آپ میشه ولی HTC و برند های دیگه نه ...
البته گوشی های جدیدشون قطعا با 8.1 میان

نمیدونستم اینو

ببخشید

حالا مثلا 8x هم 8.1 نمیگیره ؟

یا باید صبر کرد خود اچ تی سی بگه ؟

من که اندرویدو فعلا به ویندوز فون ترجیح میدم تو اندروید 10 تا مارکت میتونی نصب کنی رو گوشیت و برنامه های پولی رو راحت نصب کنی . اونایی هم که ویندوز فون میگیرن برای افزایش اچیومنت هاشون این کارو می کنن . هر کی ویندوز فون گرفته بعد از یه ماه پشیمون شده فروخته

من که اندرویدو فعلا به ویندوز فون ترجیح میدم تو اندروید 10 تا مارکت میتونی نصب کنی رو گوشیت و برنامه های پولی رو راحت نصب کنی . اونایی هم که ویندوز فون میگیرن برای افزایش اچیومنت هاشون این کارو می کنن . هر کی ویندوز فون گرفته بعد از یه ماه پشیمون شده فروخته

تروخدا از طرف خودتو حرف بزنید یه ماه بعد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!
شما ریجن گوشی بذار امریکا برو استور بعد بازی ها کم کم مجانی میشه مثل fifa14 و اسفالت
حال نداشتم پست قبلیتو جواب بدم تاپیکو خواهشا هم منحرف نکنید

خواهشا اگه در مورد چیزی اطلاع نداری کامنت نذار.یه ساله دارم 620 استفاده میکنم و تا حالا هر برنامه ای خواستم راحت فری نصب کردم و بدون لگ و مگ و هنگ کردنی کار کرده.تنها سیستم عاملیه تو گوشی که اعصاب خورد کن نیست.کاشیهای زندش به همه چی میارزه.راحت هر برنامه ای که میخای میتونی مثل آقا با wifi از استور دانلود کنی.تنها ایراد ویندوز فون اینه که نمیتونی نرم افزار هاش رو از سر کوچه تو گونی سیب زمینی بخری:d

مطمئنی ؟ من خونده بودم تمام 8 ها به 8.1 آپ میشن !

خیلی مسخره میشه لومیا 525 و . .. به 8.1 آپ بشن بعد HTC 8X که مشخصاتش نزدیک به Lumia 920 هست آپ نشه ! :|
بلک زودتر از لومیا ها اومد رو 8x ولی همه چیز بستگی داره به همکاری htc مایکرو ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or