و سرانجم فیبر دریایی شرکت پیشگامان افتتاح شد!

من الان 3 ساله پیشگامان دارم و خیلی هم عالیه خیلی راضیم تا چند ماه پیش که روزا 250 بود سرعت دانلود شبا 160-70 الان خیلی بد شده یعنی تقریبا افتضاح شده.
راستی یه چیز رو من نفهمیدم
کلا طرح که اجرا بشه سرعت دانلود بیشتر نمیشه؟ سرعت خود سرویس ها چی؟ مثلا سرویس 6 مگ اینا ندارن؟
راستی پیشگامان 1 مگ نامحدود رو مگه به افراد معمولی هم میده؟ ماکه آشنا داریم توش میگن نمیدیم و اینا :d

من که منتظر یه نت ــه خوبم واس PSN ... !

20 ــم تیر میشه خرید سرویس رو ؟! راه اندازی چقدر طول می کشه ؟!

کسی از دوستان اینجا قصد خرید داره .. ما ازش بپرسیم ؟!

دوست عزیز 20 تیر افتتاح این پروژه هست! شما میخوای توی همون 20 تیر باهاش بری بازی کنی؟ 8-|
قراره در روز اول 30 گیگ طبق گفته خودشون از این فیبر عبور بدن یعنی اندازه کل پهنای باند کنونی کشور! پهنای باند رو هم به شرکت زیر ساخت میفروشن و بعد خودشون دوباره ازش میخرن! (نخند! مسخره هست ولی اینجا ایرانه اسلامیه!) اما بازم بسیار ارزانتر درمیاد! هیچ پیش بینی نمیتوان کرد جز انتظار و مشاهده اتفاقات!

دوست عزیز 20 تیر افتتاح این پروژه هست! شما میخوای توی همون 20 تیر باهاش بری بازی کنی؟ 8-|
قراره در روز اول 30 گیگ طبق گفته خودشون از این فیبر عبور بدن یعنی اندازه کل پهنای باند کنونی کشور! پهنای باند رو هم به شرکت زیر ساخت میفروشن و بعد خودشون دوباره ازش میخرن! (نخند! مسخره هست ولی اینجا ایرانه اسلامیه!) اما بازم بسیار ارزانتر درمیاد! هیچ پیش بینی نمیتوان کرد جز انتظار و مشاهده اتفاقات!
دادا جالبه اصفهان هیچ کدوم از تیم پشیبانیشون از این مسیله خبر ندارن :d من بهشون گفتم همچین شاخ در اورده بودن تازه یکیشون میگفت نگران نباشین سرعت نمیاد پایین =))

دادا جالبه اصفهان هیچ کدوم از تیم پشیبانیشون از این مسیله خبر ندارن :d من بهشون گفتم همچین شاخ در اورده بودن تازه یکیشون میگفت نگران نباشین سرعت نمیاد پایین =))
دوست عزیز پشتیبانی هر شرکتی ربات های انسان نمایی هستن که همگی چند جمله رو از بر کردن و تحویل مشتری ها میدن. لزوما نباید از اخبار شرکت آگاهی داشته باشن! اما این خبر یکی از مهمترین خبر های تاریخ اینترنت ایران هست و بیخبری ازش جالبه! آدم نمیدونه بخنده یا... :)):((

یعنی واقعا الان یه سری ها امیدوارن ؟!؟!؟!
خداییش دمتون گرم بابا !

امید رو تو چهره (اینجا بخوانید در پست) بعضی شماها که میبینم یادم میره کجا زندگی میکنم.
وقتی سرعت بالای ۱۲۸ برای ما ممنوعه ، بعد توقع دارید بیان اینترنت در سطح استانداردهای بین المللی بهمون بدن ؟!؟!
تا شهریور در همین اینترنت زغالی رو تخته نکنن اینترنت بهتر پیش کششون !!!

بیخیال حرف هایی که زدم ما هم به جمع امیدوارها میپیوندیم شاید فرجی شد :دی

آخرین ویرایش:
آقا همین آب باریکه نتمون رو قطع نکنن 30 گیگ پهنای باند و 1 مگ پیش کش
شادین ها شما :d همین بازیسنتر که باز میشه باید کلاهمون رو بندازیم بالا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or