و سرانجم فیبر دریایی شرکت پیشگامان افتتاح شد!

من خودم پشتیبان فنی نمایندگی پیشگامان تو اراکم . :d
اینو بگم از لحاظ مدیریتی واقعا به فکر ملت هستن و اینکه سرعت بالا با قیمت خوب بده .( رئیس روسای بالادستی اصلی رو نمیدونم ولی این چنتا مدیری که من دیدم اینجور بودن ) مثلا ما پینگمون واسه بازی خوب نیست 170 تا 250 رنج پینگ ماست هرکی هم میاد واسه گیم میخواد من خودم میگم نگیر.
در کل امیدوارم به قول دوستمون خواب واسش ندیده باشئ البته خوشبین بودن به این قضیه کلا یه جورایی بو داره . ما و این همه خوشبختی ...؟؟؟؟؟ محاله...محاله...!!!:d

ایمان جان شما چرا جویای این موضوع نمیشی؟ برنامه شرکت شما چیه؟ با این پهنای باند چیکار میکنید؟

من الان فقط اینو میدونم که پهنای باند بیشتر گرفتیم که میخواین به مقدار فعلی اضاف کنیم . الان کل سرویسای ما از 128 تا 1 مگ توی روز روی 1.5 مگ بسته شده ( ساعات رایگان میاد رو خودش ) + 10 مگ برست واسه دانلود شب . برای تابستون سرویسا فک کنم تا 2 -2.5 مگ بالا بره واسه همه. ولی با این وضع SNR شاید بعضی ها مشکل داشته باشن. در کل میگم منم مثل شما امیدوارم . بالاخره یه روزنه ای هست دیگه .

نه! 26 نه! 1 مگ رو میده 8 هزار تومن! اما یک مگ اختصاصی نه! 1 مگ شیر رو میده 8 هزار تومن (شیر بین 4 نفر) که الان 256 نامحدود مخابرات شیر بین 6 نفر هست تازه! مثلا پیشگامان میتونه 1 مگ اختصاصی یا ددیکیت رو بده 25 یا 30 تومن! که خب در ایران فوق العادست!
بازم نگرفتم !شاید از بی اطلاعی من باشه ولی 256 کیلوبیت بر ثانیه 32 کیلوبایت سرعت دانلود داره ! بعد چه طور وقتی نقسیم بر 6 نفر شر میشه باز همون 32 ـه ؟!
یعنی ما باید از یه مگ 8 هزاری 128 کیلوبایت سرعت دانلود انتظار داشته باشیم ! درسته ؟
اگر همین حالتی باشه واقعا عالیه ولی واقعا این طور میشه به نظرتون ؟! واقعا بعید ـه از اینا

ببینید تمام سرویس های اینترنتی در ایران که به مشتری ها میدن و اکثریت در سایر کشورهای دنیا شیر هستن!
همین الان اینترنت شما بین 4 تا 10 نفر شیر شده!
همون 1 مگ شیر شده رو الان مثلا شرکت من میده ماهیانه 120 تومن! در صورتی که پیشگامان توانایی دادن این سرویس رو با 8 تومن خواهد داشت! اما سوال اینجاست این کار رو خواهد کرد یا نه!

---------- نوشته در 11:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:07 PM ارسال شده بود ----------

من الان فقط اینو میدونم که پهنای باند بیشتر گرفتیم که میخواین به مقدار فعلی اضاف کنیم . الان کل سرویسای ما از 128 تا 1 مگ توی روز روی 1.5 مگ بسته شده ( ساعات رایگان میاد رو خودش ) + 10 مگ برست واسه دانلود شب . برای تابستون سرویسا فک کنم تا 2 -2.5 مگ بالا بره واسه همه. ولی با این وضع SNR شاید بعضی ها مشکل داشته باشن. در کل میگم منم مثل شما امیدوارم . بالاخره یه روزنه ای هست دیگه .

خب پس شرکت پیشگامان تو برنامش داره که پهنای اند یوزرهاشو دو برابر کنه. این یعنی پهنای باند کلی شرکت 2 برابر میشه.
اما یه چیزی که نگرانم کرده اینه پیشگامان این اینترنت رو به زیر ساخت بفروشه! و دیگر هیچ.....

من 1مگ نامحدود پیشگامان دارم خوبه سرعت دانش اما نسبت به پارس که داشتم پینگش بدتره تو lol هم که قبلا لگو...نداشتم الان لگ دارم... پکت لاست هم.. البته فعلا دو ماهه دارم امیدوارم خوب بشه

نه! 26 نه! 1 مگ رو میده 8 هزار تومن! اما یک مگ اختصاصی نه! 1 مگ شیر رو میده 8 هزار تومن (شیر بین 4 نفر) که الان 256 نامحدود مخابرات شیر بین 6 نفر هست تازه! مثلا پیشگامان میتونه 1 مگ اختصاصی یا ددیکیت رو بده 25 یا 30 تومن! که خب در ایران فوق العادست!
512 اختصاصی رو من ماهیانه 40 تومن میدم تو این مملکت و دنیا هم دیگه از کسی چیزی نمیخوام :d ببین ما چقدر قانع هستیم ؟ ;;)

منم پیشگامان دارم . و واقعن بهتر شرکتی هست که تا حالا نت ازش گرفتم . شاتل و فرا ارتباط هم بودم که مفت نمی ارزید واقعن . سرعت دانلود 512 َش 400 ـه که شبا البته میاد رو 50 . فقط پینگش 200 تا 300 هست که البته به درده منی که زیاد آنلاین نمیزنم نمیخوره .

خدا کنه بیاره ما رو راحت کنه. رفتم از پارس 512 نامحدود گرفتم میگی دایل اپه سایت وا نمیشه. یعنی قضیه قورباغه رو رنگ کردن و به جای طوطی فروختنه

اما یه چیزی که نگرانم کرده اینه پیشگامان این اینترنت رو به زیر ساخت بفروشه! و دیگر هیچ.....
وظیفه‌ی تامین پهنای باند بین‌الملل کشور طبق قانون با شرکت ارتباطات زیرساخت هست. شرکت پیشگامان اجازه نداره مستقیماً پهنای باند به کاربر نهایی ارائه بده.

پپشگامان در یک فضای رقابتی با دیگر تامین کنندگان پهنای باند بین الملل ایران قرار می‌گیره و فقط در صورتی که با قیمت های مناسب تری نسبت به شرکت های دیگه (شرکت های خارجی) بتونه پهنای باند اینترنت کشور را تامین کنه به عنوان ارائه دهنده‌ی اصلی پهنای باند بین الملل ایران و طرف قرارداد با شرکت ارتباطات زیرساخت شناخته میشه.

همه چیز به گذشت زمان مربوطه ، به نظر میرسه شرکت پیشگامان به عنون یکی از شرکت های تامین کننده‌ی عمده‌ی پهنای باند اینترنت ایران شناخته بشه.

پیشگامان با وجود اینکه یک شرکت ایرانی هست حتی برای تامین پهنای باند کشورهای اطراف ایران هم برنامه داره و همچنین این کشورها میتونند به وسیله ی فیبر پیشگامان به هم متصل بشند. البته در داخل کشور مطابق قانون این شرکت اجازه ی کشیدن فیبر نداره و فقط شرکت ارتباطات زیرساخت در حال حاضر این اجازه را داره. به نظر میرسه به خاطر همین موضوع این شرکت توفیق چندانی در تامین پهنای باند و اتصال کشورهای همسایه به یکدیگر نداشته باشه و این کشورها از همان مسیرهایی که در حال حاضر خودشان دارند به اینترنت متصل شوند. اما از لحاظ اینکه کشورهای منطقه ارتباط سریع و با زمان تاخیر پایینی داشته باشند فیبر پیشگامان میتونه خیلی مفید واقع بشه، چیزی که در کشورهای اروپایی هم وجود داره و کشورهای همسایه‌ی اونها با هم ارتباط سریع و با زمان تاخیر پایینی دارند، برخلاف چیزی که در حال حاضر در ایران وجود داره و به طور مثال برای متصل شدن به سروری در کویت یا امارات این ارتباط با روتینگ (مسیریابی) بسیار بدی هست.

عوامل مهم اثرگذار روی مقدار قیمت پهنای باند اینترنت داخل کشور فقط دو چیز هست: ۱- قیمت پهنای باند عمده‌ی ارائه شده به شرکت ارتباطات زیرساخت ۲- هزینه ی ترنسمیشن (انتقال) و نگهداری پهنای باند توسط زیرساخت و مخابرات های استانی

در مورد عامل مهم اول اثرگذار روی قیمت اینترنت، در صورتی که شرکت پیشگامان پهنای‌باند را ارزان تر از شرکت های خارجی دیگه به شرکت ارتباطات زیرساخت بفروشه، منجر به کاهش هزینه ی اینترنت کاربران نهایی خواهد شد اما در مورد عامل مهم دوم نه تنها هزینه ی انتقال و نگهداری پهنای باند کاهش نخواهد داشت بلکه ممکن هست افزایش هم داشته باشه.

نتیجه گیری کلی: فقط در یک صورت هزینه ی اینترنت کاهش پیدا می کنه: در صورتی که شرکت پیشگامان پهنای باند اینترنت را ارزان‌تر از شرکت های خارجی دیگه به زیرساخت بفروشه.
در مورد کیفیت هم به احتمال زیاد شاهد اینترنت با کیفیت تری خواهیم بود.

زیرساخت عرضه نداره یه کاری کنه یا کیفیت رو افزایش بده :| کجای دنیا فیبر نوری اینقدر چس و فس داره که اینا میگن ؟ چوبشو ما ملت بیچاره میخوریم :| !

این هم پینگ همیشگی پیشگامان
2026038276.png

نامحدود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or