دقیقا منم همین مشکلو دارم!(موقعی که update میشه)همه چیش خوبه ولی نمیدونم چرا فایرفاکس تو ویندوز 7 بعضی اوقات قاطی میزنه.
انگار کلا مشکل داره با عکاس ها یا یه هسته ویندوز با RAW مشکل داره.سرعت توی Macخیلی بیشتره.قضیه لود شدن و پروسس عکس های RAW توی سیستم عامل مایکروسافت نسبت به Mac کنده
دوستانی که پست پروسس عکس یا انجام امور گرافیکی در محیط سیستم عامل Mac را تجربه کردهاند شاید تایید کنند که Windows در هر نوع آن، در قیاس، دقیقا یک شوخی سخیف است!
من بیشتر با LR کار میکنم.دوست عزیز منظورم این نبود که عکس ها رو نمیتونه لود کنه.مک از سخت افزار، خیلی بهتر استفاده میکنه.کلا در شرایط بحرانی پایداری بیشتری داره.مثلا توی حجم عکس زیاد یهو گند نمیزنه به زندگی آدم.بازده نرم افزار ها توی مک بیشتره.و اینترفیس بهتر......برای اطلاعات بیشتر میتونی یه سر به فروم تخصصی عکاسی بزنی و شگفتی یوزر های اونجا رو بعد از نصب مک مشاهده کنی.یعنی چقدر کند تره ؟ اصلا شما خودت با چه نرم افزاری فایلهای Raw رو باز می کنی ؟ من که با XnView مشکل چندانی در خوندن این عکسها ندارم.
یعنی مثلا Photoshop تو Mac چقدر سریعتره از ویندوز ؟
100 درصد 7 پیشنهاد میشه . واقع سیستم عامل خوبی هست . من که از وقتی Vista اومد دیگه از XP
خداحافظی کردم وقتی هم 7 اومد از Vista .
البته منم مشکل قاط زدن Firefox رو تو 7 دارم !!