ویندوز 7 آری یا خیر؟

کدام سیستم عامل را توصیه می کنید؟

• XP

رای‌ها: 37 19.8%
  • Vista

رای‌ها: 8 4.3%
  • Win 7

رای‌ها: 125 66.8%
  • Ubuntu

رای‌ها: 5 2.7%
  • Mc OS

رای‌ها: 12 6.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    187
دوستان من یه مشکل دارم
من رو لپتابم 7 نصب کردم البته ویندوزه اصلیه خودش ویستا بود الان هیچ مشکلی ندراه فقط کارت گرافیکمو نمیشناسه باید چی کار کنم
لپ تابم هم hp dv3 هستش

من هر سه تاش رو سیستمم نصبه
خب توی سرعت و ثبات win7 از همشون سرتره
تو سازگاری با برنامه و بازی ها هم XP
ولی من بیشتر با VISTA SP2 کار میکنم چون مثل XP هنگ نمیکنه و تقریبا با هیچ برنامه ای مشکل نداره
درحالی که 7 بعضی از برنامه ها و بازیهای قدیمی رو اجرا نمیکنه ( اخریش FRONT PAGE 2003 و CUTFTP Portable بود )

سیستم من :
Processor INTEL E7300
Motherboard BIO-STAR TP43
Memory 4GIG PATRIOT DUAL
Graphic ATI RADEON HD 4850 ICEQ4 Sapphier
Power Supply COOLER MASTER 550 WAT
Operating System XP SP3 - VISTA SP2 - Windows 7
من رو لپتابم 7 نصب کردم البته ویندوزه اصلیه خودش ویستا بود الان هیچ مشکلی ندراه فقط کارت گرافیکمو نمیشناسه باید چی کار کنم
مدل کارتت چیه ؟

آخرین ویرایش:
درود بر دوستان عزیز
دوستان من یه مشکل دارم
لپ تابم هم hp dv3 هستش
دوست عزیز شما مدل دقیق لپتاب رو توی لینک زیر وارد کن و بعد درایوراش رو بگیر .
http://www.hp.com/#Support
البته اول روی گزینهی Download drivers and software (and firmware)
کلیک کن بعد مدل رو وارد کن .( مثلا مال خودم اینه pavilion DV5 1299ee )
به نظر من لینوکس واقعا بهتر از ویندوز هست .
البته در این هم شکی نیست که ویندوز 7 خیلی بهتر از ویستا و XP هست .

پاینده باشید

مرسی دوستان
راستش دقیق نمیدونم گرافیکش چیه اخه هیچ جاش ننوشته
ولی فکر کنم t6500 هستش دقیق نمیدونم
مدله لپ تاب هم pv dv3
pavilion dv3-2165ee
هستش

الان دقیق نمیدونم Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family اینو باید بگیرم یا این NVIDIA GeForce G 105M Graphics Driver

ویرایش : چندین پیام با فاصله کوتاه ارسال نکنید، شما میتوانید پیام قبلی خود را ویرایش کنید.
با تشکر

Last edited by a moderator:
با درود فراوان بر دوستان عزیز
من اینو نصب کردم این ارور رو میده
the camputer does not meet the minimum requirements for installing the software
دوست عزیز شما باید با توجه به 32 بیت یا 64 بیت بودنن سیستم عاملت درایور رو نصب کنی .
اون یکی رو امتحان کن

علومه که فقط macOSX بعد ubuntu
اگه اینایی که به ویندوز رای دادن با مک کار کنن دیگه ولش نمی کنن
دوست عزیز اگر بر اساس گزینه های بالا گفتین که تا حدودی با حرفتون موافقم .
اگر کلی گفتین به نظر من نه در قدرت و نه در ثبات و نه در کار کرد با لایه های درونی تر سیستم هیچ چیز قدرتمند تر از لینوکس نیست البته نه همه ی Distro ها .
ولی از لحاظ یوزر فرندلی تر بودن و نرم افزارهایی در رشته های دیگر (مثل انیمشن سازی و میکس و مونتاژ فیلم و ...) ویندوز از همه بهتر .

البته این مشکلات هم دارن کم میشن . با همایت های بیشتری که داره از لینوکس میشه .

پاینده باشید

دوست عزیز اگر بر اساس گزینه های بالا گفتین که تا حدودی با حرفتون موافقم .
اگر کلی گفتین به نظر من نه در قدرت و نه در ثبات و نه در کار کرد با لایه های درونی تر سیستم هیچ چیز قدرتمند تر از لینوکس نیست البته نه همه ی Distro ها .
ولی از لحاظ یوزر فرندلی تر بودن و نرم افزارهایی در رشته های دیگر (مثل انیمشن سازی و میکس و مونتاژ فیلم و ...) ویندوز از همه بهتر .

البته این مشکلات هم دارن کم میشن . با همایت های بیشتری که داره از لینوکس میشه .

پاینده باشید

باید بدونید که mac هم با کرنل unix کار می کنه
http://www.apple.com/server/macosx/technology/unix.html

یوزر فرندلی که هم نگید دیگه از مک کسی یوزر فرندلی تر ندیده(با یه درگ ساده می تونید یه عکس به ایمیل اتچ کنید و بفرستید حتی برای دیلیت فایل. درگ کردن هرکی رو بیاری از تو کوچه بلده)

در مورد فیلم و موسیقی هم که همه میدونن مک حرف اول رو میزنه با فاینال کات شما توی هر استودیوی موزیک ببینی مک هست. برای روزنامه نگاری هم که از اول مک بوده حتی تو ایران.
http://www.apple.com/finalcutstudio/
http://www.apple.com/logicstudio/
http://www.apple.com/aperture/

این یکی رو حتما ببین
http://www.apple.com/finalcutstudio/in-action/

Studio_1_2007.jpg

*

ولی لینوکس حرفه ای تر هست
ویندوز هم فقط بازار تو دستشه وگرنه هیچی نداره واقعا هیچی

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان از نظر یه تعمیر کار نوت بوک میگم و نظرم کاملا شخصیه:
من تقریبا روزی 5 تا 10 تا سیستم عامل نصب میکنم.چه روی نوتبوکها چه روی pcها .همه جوره هم نصب کردم :
اوبونتو ، مک ، ویندوز (انواع نسخه ها)

کلا قیاس مک و لینوکس و ویندوز یه قیاس مع الفارقه.

مک و لینوکس یه سر و گردن از ویندوز بالاترن.هیچ شکی درش نیست.خیلی از دوستان که مک بوک میخرن میان مغازه و درخواست میکنن براشون یه xp هم نصب بشه.چون چهارچوب ذهنیشون به ویندوز عادت کرده و یا نرمافزارهایی دارن که روی مک کار نمیکنه یا تو بازار نیست.
بعد از یه مدت که دوباره میبینمشون میگن که اصلا دیگه تو ویندوز نمیرن و فقط با مک کار میکنن.مگر اینکه کار داشته باشن .
زیبایی ، پایداری ، قدرت و سرعت و چند خصیصه دیگه مک رو خیلی خیلی از ویندوز پیش میندازه.
در مورد اوبونتو هم همینطوره .جدا اوبونتو شاهکاره.
همه کاری میشه باهاش کرد.
من اصلا برای تست نوت بوکهای خراب ویندوز نصب نمیکنم.فقط اوبونتو .
آزادی عمل و راحتی کارکرد جدا فوق اعاده است.

ولی از ویندوزنمیتونیم چشم پوشی کنیم.وینودز به رغم پولهای کلان مایکروسافت و سیاست انحصار طلبیش خوب جا افتاده و میبینیم که تقریبا 78 درصد دنیا ویندوز استفاده میکنن.
بین نسخه های ویندوز (xp vista 7 )
ویستا حتی با سرویس پک 2 هم برام مشکل سازه و برای هر کی نصب میکنم از کند بودن بازخوانی هارد شکایت داره.کسانی که کارهای رندرینگ مخصوصا تدوین فیلم انجام میدن توی ویستا خیلی شکایت دارن .خیلی از مشتریهام برای تعویض ویندوز ویستا پیشم میان.مخصوصا روی نوت بوکها.
یکی از بزرگترین مشکلات ویستا هم مشکل درگیر بودن سیستم عامل با رمها و هارد هست.
خود مایکروسافت گفته که با سرویس پکها برطرفش میکنه ولی هنوز هم برطرف نشده.
ویستا بین این سه ضعیفترینه .من هیچ رابطه خوبی باهاش ندارم.
البته محاسنی هم داره ها.ولی .....
در مورد ایکس پی خوب دیگه بحثی نیست. جا افتاده و هم برنامه ها روش کار میکنه.محیطش تقریبا برای همه آشناست و همه ازش سر در میارن.خود من برای همه ایکس پی نصب میکنم.
دلایل مختلفی هم داره از جمله اینکه برنامه ها روش راحت اجرا میشن.حجم هارد کمتری رو اشغال میکنه و وقتی هاردی کم حجمه بهتره که ایکس پی روش باشه.رم و سی پی یو های نسبتا قدیمی هم اجراش میکنن.من ایکس رو روی نوت بوک با 98 مگ رم نصب کردم و بالا اومد(البته .....سروی... شد از بس که کند بود).

در مورد 7 هم میشه یه جمله گفت.
زیبایی ویستا و عملکرد ایکس پی.
شما 10 گیگ فضا برای نصب میخواین.و حد اقل یک گیگ رم.و گرافیگ 258 مگ به بالا برای اجرای Aero.
7 جدا عالی نشون میده.روی تمام نوت بوکهایی که ویندوز ندارن و dos ورژن هستن یا لینوکس ورژن هستن من 7 نصب میکنم.از نظر ساپورت درایو مخصوصا روی نوت بوکها عالیه.
برای دوستان هم ایکس پی و 7 رو با هم نصب میکنم.چون کسی که با 7 کار کنه و زیبایی و راحتی و سرعتش رو بچشه سمت xp نمیره.مگر اینکه نرم افزاری داشته باشه که با 7 کار نکنه.
یه نکته جالب تو نصب 7 هست و اونهم هلو بودن نصب اونه.
این بابا انقدر راحت نصب میشه که نپرس.بدون دغدغه و درد سر.
یه چندتا کلیک میکنی و چند تا چیز مینویسی بعد وای میسی تا ویندوز بالا بیاد.

تمام اینها تجربیات شخصی بود و این تجربیات هر روزادامه داره.
اگر نکته جدیدی تو سیستمهای مختلف دیدم حتما بهتون میگم.

آها یه نکته ای که هست اینه که هنوز سرویس پک 3 برای ایکس پی 64 بیتی نیومده در حالی که برای 32 بیتی خیلی وقته که اومده..دلیلش رو باید از مایکروسافت پرسید.این خودش یه ضعفه.چون 32 بیتی ها بیشتر از 3 گیگ رم رو ساپورت نمیکنن.ولی برای 7 یا ویستا 64 بیتی کامل وبرزو شده موجوده.

مک
اوبونتو
ویندوز ( 7 > Vista sp2 < XP sp3 )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or