ویندوز 7 آری یا خیر؟

کدام سیستم عامل را توصیه می کنید؟

• XP

رای‌ها: 37 19.8%
  • Vista

رای‌ها: 8 4.3%
  • Win 7

رای‌ها: 125 66.8%
  • Ubuntu

رای‌ها: 5 2.7%
  • Mc OS

رای‌ها: 12 6.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    187

mreza1364

کاربر سایت
دوستانی که 7 نصب کردن لطفا confing سیستم خود را بگن و اعلام کنن آیا راضی هستن یا نه
و تجربیات و مشکلاتشونو هم به همراه نقاط مثبتش لطف کنن تا ببینیم 7 واسه انواع کاربر ها چی واسه عرضه داشت
مرسی

وقتی vista اومد من بلافاصله تستش کردم (روی VM) ولی توی تستای من دووم نیورد و خیلی هم unstable بود پس من روی XP موندم

ولی در مورد 7 من تست کردم خیلی عالی جواب داد با اینکه هنوز روی XP هستم ولی به محز اینکه آمادگیشو پیدا کنم میرم رو 7

سلام دوستان

confing سیستم من اینه:

CPU : P4 , 2mb L2 Catch, 3.2 GHZ

RAM : 2X 1GIG KINGSTONE 800 BUS

VGA: 7600 GEFORCE 256 MB PCIe ALBATRON

ویندوز 7 رو برام پیشنهاد می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منم عزمم رو جزم کردم بلاخره به 7 برم- با ویستا کلا 20 ساعت کار نکردم- واقعا سیستم قوی داشته باشی بازهم XP بیشتر بهت حال میده-
ولی به امید خدا- میخوایم ما OS رو بپرونیم

خوب من Mac رو توصیه میکنم واسه کسایی که زیاد با عکس و ویرایش عکس کار دارند.متاسفانه مایکروسافت هیچ توجهی به عکاس ها نداره.اینقدر قضیه لود شدن و پروسس عکس های RAW توی سیستم عامل مایکروسافت نسبت به Mac کنده که دیگه صدای همه رو در اورده.:(انگار کلا مشکل داره با عکاس ها یا یه هسته ویندوز با RAW مشکل داره.سرعت توی Macخیلی بیشتره.
به قول یکی از مدیر های سایت عکاسی:دوستانی که پست پروسس عکس یا انجام امور گرافیکی در محیط سیستم عامل Mac را تجربه کرده‌اند شاید تایید کنند که Windows در هر نوع آن، در قیاس، دقیقا یک شوخی سخیف است!
خوب اما بین XP و WIN 7 من WIN7 رو انتخاب میکنم.یه زمانی XP مثل 98 میشه و اگر کسی الان XP نصب کنه و بعد با اومدن سیستم عامل بعد از 7 بخواد دل از اکس پی بکنه با یه محیط کاملا جدید روبرو میشه که ممکنه سردرگم بشه.زیاد جالب نیست که دو نسل از ویندوز موجود در بازار عقب تر باشیم.

آخرین ویرایش:
قضیه لود شدن و پروسس عکس های RAW توی سیستم عامل مایکروسافت نسبت به Mac کنده

یعنی چقدر کند تره ؟ اصلا شما خودت با چه نرم افزاری فایلهای Raw رو باز می کنی ؟ من که با XnView مشکل چندانی در خوندن این عکسها ندارم.

دوستانی که پست پروسس عکس یا انجام امور گرافیکی در محیط سیستم عامل Mac را تجربه کرده‌اند شاید تایید کنند که Windows در هر نوع آن، در قیاس، دقیقا یک شوخی سخیف است!

یعنی مثلا Photoshop تو Mac چقدر سریعتره از ویندوز ؟

100 درصد 7 پیشنهاد میشه . واقع سیستم عامل خوبی هست . من که از وقتی Vista اومد دیگه از XP

خداحافظی کردم وقتی هم 7 اومد از Vista .

البته منم مشکل قاط زدن Firefox رو تو 7 دارم !!

این مشکل فایرفاکس انشاالله با اومدن FF 3.6 و نسخه های بالاتر احتمالا حل بشه.
ویندوز 7 در کُل اون کاربرپسندی ویندوز XP رو با خودش به همراه داره.

یعنی چقدر کند تره ؟ اصلا شما خودت با چه نرم افزاری فایلهای Raw رو باز می کنی ؟ من که با XnView مشکل چندانی در خوندن این عکسها ندارم.
یعنی مثلا Photoshop تو Mac چقدر سریعتره از ویندوز ؟
من بیشتر با LR کار میکنم.دوست عزیز منظورم این نبود که عکس ها رو نمیتونه لود کنه.مک از سخت افزار، خیلی بهتر استفاده میکنه.کلا در شرایط بحرانی پایداری بیشتری داره.مثلا توی حجم عکس زیاد یهو گند نمیزنه به زندگی آدم.بازده نرم افزار ها توی مک بیشتره.و اینترفیس بهتر......برای اطلاعات بیشتر میتونی یه سر به فروم تخصصی عکاسی بزنی و شگفتی یوزر های اونجا رو بعد از نصب مک مشاهده کنی.
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=8416
برای خیلی ها باورنکردنی بود.لازم نیست کلا مک نصب کنی میتونی در کنار ویندوز،مک رو هم داشته باشی یا اگر عکاس حرفه ای هستی یه مک بوک واسه کارات بگیری.
شما اگر سری های آموزشی فوق حرفه ای معروف(بعنوان مثال 19 DVD تیم Scott Kelby) رو دیده باشی اکثرا دست عکاساشون Mac book میبینی.اون موقع واسه خودم هم عجیب بود تا اینکه منم مک رو یه روز تست کردم و....

100 درصد 7 پیشنهاد میشه . واقع سیستم عامل خوبی هست . من که از وقتی Vista اومد دیگه از XP

خداحافظی کردم وقتی هم 7 اومد از Vista .

البته منم مشکل قاط زدن Firefox رو تو 7 دارم !!

دوست عزیز استفاده از گوگل کروم رو بهت تو 7 توصیه می کنم که با تم aero ببین چه جلوه های گرافیکی داره
سرعت هم مثل فایرفاکس هست بسا بهتر
ultrasurf اینها هم احتیاجی به افزونه نداره

عالییییییییییییییییییییی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or