ویدیو لیک شده از بازی کردن Half-Life 2 با استفاده از Natal

M1sChief

کاربر سایت
دیروز سایت Gossipgamers یک footage لیک شده از Half-life2 بروی سایتش قرار داد در این footage شخصی در حال بازی کردن HL2 با استفاده از Natal ه .
-
به نظر میرسه در حال تست کردن FPS برای Natal هستن.

Leaked Footage

انگار با مبایل یواشکی داره فیلم میگیره ! اولین ویدئو بعد از E3 هست که دارم از ناتال میبینم ...

باید دید توی درگیری و صحنه های اکشن چطوری میشه .

بنظرم حرکت دادن کرکتره بازی به این شکل خیلی مسخرس !!

از این لینک هم میتونید ببینید :

http://64.15.120.236/watch?v=h5W7Eu36JYs

بنظر من هم باید فیک باشه......چون خیلی خنده داره این بنده خدایی که داره بازی میکنه اصلا از حرکات پاش برای جابجای استفاده نمیکنه....در صورتی که میبینیم کرکتر بازی از یه قسمت به قسمت دیگه میره ....و فقط ایشون دستشون را اینور و اونور میکنن. :confused:

دمت گرم، دستت درد نکنه.

ویدیویی جالبی بود، فقط دوتا سوال برام پیش اومد اونم اینکه چرا سرش رو تکون نمیده؟ و اینکه چرا روی مبل ننشسته؟

ولی چیزی که خیلی واضح این که با حرکت مچ دوربین رو تغییر میده با حرکت بازو، حرکت میکنه.

بنظر من هم باید فیک باشه......چون خیلی خنده داره این بنده خدایی که داره بازی میکنه اصلا از حرکات پاش برای جابجای استفاده نمیکنه....در صورتی که میبینیم کرکتر بازی از یه قسمت به قسمت دیگه میره ....و فقط ایشون دستشون را اینور و اونور میکنن. :confused:

آقا آریا اگه توجه کنی یارو تو ویدیو با دست چپش یه کارایی داره می کنه.شاید از دست چپش داره برای حرکت دادن کاراکتر استفاده میکنه.

قدرت ناتال بر هیچ کسی پوشیده نیست مخصوصا واسه کسایی که بازی burnout paradise رو دیدن که با ناتال چه جوری بازی میشه.
البته سبکهاشون فرق میکنه
:-"

معلوم نیست چیجوری راه میره اما دوربین و با مچ میچرخونه,اما اگه واقعی باشه..............وای,سکته نزنم شانس اوردم:biggrin1:...............................:love::love::love:NATAL:love::love::love:............................................

فکر کنم با natal بازی رو مچ کردن که auto running باشه!:biggrin1:
این یه ذره دستشو تکون میداد صفحه گرگیجه میگرفت وای به حالمون اگر بخواییم هدشات کنیم:biggrin1:

به نظر من احتمالش زیاده FAKE باشه اما اگه نباشه بازم باید دید روی LCD TV چجوری اجرا میشه .

این جا به نظرم یکم مسخره میومد بخوایم این جوری بازی کنیم اگه این واقعی باشه چون وقتی داشت از در میومد تو انگار BOOTS رده بود و صفحه کاملا تار شده بود . بازم با وجود این نمشه 100% نظر داد و باید دید وقتی امد یا با tv LCD چجوری میشه .

لطفا دوستان نقل قول نکنن چون فلانه فلان جوره یک ویدیو امده من در مورد این نظرم رو دادم حالا شاید نظر شما فرق داشته باشه.

تا دیروز سطح حرفه ای بود امروزم فکر کنم تثبیت بشه که اصلا نشه بازی کرد ؟!
البته من منظورم نبود که اصلا نمیشه بازی کرد منظورم این بود که خیلی خیلی سخت میشه بازی طوری که دیگه کسی علاقه ای به بازیه FPS رو ناتال نداشته باشه!
فکرشو بکن نشونه گیری چقدر سخت میشه

از این تابلوتر نمیشه ویدئو ساخت ! یه جای تنگ و تاریک + یه محیط تکراری از یه بازی مربوط به 5 سال پیش + اعمال شاقه !
منم اگه حوصله ـش رو داشتم الآن یه ویدئو براتون درست میکردم از این بهتر !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or