ویدیو لیک شده از بازی کردن Half-Life 2 با استفاده از Natal

M1sChief

کاربر سایت
دیروز سایت Gossipgamers یک footage لیک شده از Half-life2 بروی سایتش قرار داد در این footage شخصی در حال بازی کردن HL2 با استفاده از Natal ه .
-
به نظر میرسه در حال تست کردن FPS برای Natal هستن.

Leaked Footage

به نظر من که هم میتونه FAKE باشه هم میتونه نباشه! :biggrin1: حرکات دوربین با دست طرف خیلی هماهنگ بود! تار بودن تصویر هم به خاطر اینه که طرف داره یواشکی با موبایل فیلم میگیره! :biggrin1:
برای راه رفتن هم به نظر من از دست چپش داره استفاده میکنه.

چي بگم والا ؟!! بگم به نظرم fake ه بعضي ها شاكي ميشن , بگم نيست يه سري ديگه !! :-"

حالا من به ايناش كاري ندارم ولي من اصلا حال 5دقيقه سرپا وايسادن رو ندارم چه برسه مثلا 1ساعت

اونم نه فقط وايسم , بايد كلي ادا اصول در بيارم از خودم كه .... حال داريدا !! :biggrin1:

(البته تا اين پروژه natal كاملا ok نشده از طرف microsoft من كه سهلم , هيچكسه ديگه اي نميتونه بگه

اين پروژه خوبه يا بده ... (ببخشيد دلم خيلي پر بود زياد حرف زدم ! :biggrin1: )

از این تابلوتر نمیشه ویدئو ساخت ! یه جای تنگ و تاریک + یه محیط تکراری از یه بازی مربوط به 5 سال پیش + اعمال شاقه !
منم اگه حوصله ـش رو داشتم الآن یه ویدئو براتون درست میکردم از این بهتر !

آریا نمیگم fake نیست . ولی حرکت دوربین با دست یارو هماهنگه . یه چیزی هم هست لرزش دوربین تو بازی خیلی ناتالی میزنه !:biggrin1:

البته من منظورم نبود که اصلا نمیشه بازی کرد منظورم این بود که خیلی خیلی سخت میشه بازی طوری که دیگه کسی علاقه ای به بازیه FPS رو ناتال نداشته باشه!
فکرشو بکن نشونه گیری چقدر سخت میشه

منم زیاد مطمئن نیستم که بشه ساخت یا نه , ولی اون چیزهایی که حداقل من تو فکرم دارم میشه ساخت و قشنگترش را هم :biggrin1:
بعد گفتم ممکنه تو بازی های fps ناتال به صورت یه وسیله جانبی کنار کنترلل اصلی 360 استفاده بشه که واقعا ایده ی بسیار جالبی خواهد بود .

حالم از بازی کردن بازیهای غیر کژوال با ناتال و GEM و غیره به هم میخوره!
اگرم بر فرض محال FPS رو با ناتال هماهنگ کردن باید یه تفنگ بگیری دستت مرغابی بزنی!! نه یه بازی در حد Half Life و اینا.
bungie, don't do this with Reach, plz, I beg you

ببین کاره pc به کجا کشیده که دارن از HALF-LIFEبرای NATAL مایه میزارن ...:shocked:
خدایا ما رو از شر این کنسولا راحت کن...:wallbash:
حتما پس فردا valve میگه دیگه برا pc بازی نمیسازیم مثل همین microsoft نامرد...:no:
عجب روزگار بدی شده DIABLO III کجایی؟؟؟:crying:

حالم از بازی کردن بازیهای غیر کژوال با ناتال و GEM و غیره به هم میخوره!
اگرم بر فرض محال FPS رو با ناتال هماهنگ کردن باید یه تفنگ بگیری دستت مرغابی بزنی!! نه یه بازی در حد Half Life و اینا.
مطمئنا اگر هم چنین چیزی حقیقت داشته باشه آپشنال خواهد بود و مختارید که بین کنترلر و ناتال یکدوم رو انتخاب کنید

آخرین ویرایش:
منم خیلی فکر کردم که چجوری میتونیم تو بازی راه بریم.ولی همونطور که تو معرفیش گفتن ناتال دارای حسگر صوتی هم هست.شاید موقع بازی کردن مثلا بگیم go کاراکتر راه بره یا مثلا بگیم run بدود.:blushing:

منم خیلی فکر کردم که چجوری میتونیم تو بازی راه بریم.ولی همونطور که تو معرفیش گفتن ناتال دارای حسگر صوتی هم هست.شاید موقع بازی کردن مثلا بگیم go کاراکتر راه بره یا مثلا بگیم run بدود.:blushing:
همچین چیزی فکر نکنم باشه- شاید با عقب جلو کردن انگشتها بشه(به داخل= عقب- از داخل به سمت جلو=جلو)

نمیشه هی تو خونه بگی گو گو گو :biggrin1:

خدا نکنه برای حرکت نیاز به صدا باشه چون واقعا ضایست خودم تجربه کردم یک روز داشتم بازی rainbow six بازی میکردم اینقدر گو گو کردم بابام اومد گفت چیه میخوای بخوری که میگی

خدا نکنه برای حرکت نیاز به صدا باشه چون واقعا ضایست خودم تجربه کردم یک روز داشتم بازی rainbow six بازی میکردم اینقدر گو گو کردم بابام اومد گفت چیه میخوای بخوری که میگی

:biggrin1::biggrin1:ولی اگر با صدا باشه به نظر خوبه.:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or