ویدیو لیک شده از بازی کردن Half-Life 2 با استفاده از Natal

M1sChief

کاربر سایت
دیروز سایت Gossipgamers یک footage لیک شده از Half-life2 بروی سایتش قرار داد در این footage شخصی در حال بازی کردن HL2 با استفاده از Natal ه .
-
به نظر میرسه در حال تست کردن FPS برای Natal هستن.

Leaked Footage

اگه واقعي باشه كه عاليه.
ولي كنترلش سخته.
مثلا تو يه محيط شلوغ كه سرعت عمل بالا ميخواد فكر كنم سخته.
چون اينجا همش اين ور اون وري ميشه:biggrin1:

بسيار جالب بود :biggrin1:
يه حس خاصي منتقل ميكنه به آدم

مثلا تو يه محيط شلوغ كه سرعت عمل بالا ميخواد فكر كنم سخته.
چون اينجا همش اين ور اون وري ميشه:biggrin1:
خُب اين شايد فقط تمرين اينور اونور رفتن هستش :biggrin1:

از رابطه ی خوبه ms و valve بعید نیست همچین چیزی:دی ولی خب این ویدیو چیزی نشون نمیده!! از کجا معلوم fake نباشه؟ خیلی سیاه هم هست تصویر!!

آره Fake میزنه، تاریکیش که بخاطره اینه که داره با پروژکتور بازی میکنه ولی چجوری داره راه میره؟
بعدم کی حسشو داره سره پا بازی کنه!!! من که ندارم.

منم درست نفهمیدم چجوری راه میرفت ولی مثل اینکه دست راستش رو میبرد بالا میرفت جلو!و دست چپ برای نشونه گیری و ... بود!
البته مطمئن نیستم حدود5% چنین احتمالی میدم( و کلا95% چیز دیگه ای به ذهنم نرسید :d )

فوق العاده مشکوک بود ، به نظر من یه بار طرف بازی کرده . اومده رو LCD داره پخش میکنه و خودش اعدا و اصول در میاره ، اون پایین هم یه نوری هی میومد ..

fake نمیخوره باشه-مثلا حرکت دست یارو رو نگاه کنید عین گوشی های تاپ باید 5 بار یک کار رو انجام بدی تا بتونی به چیزی که میخوای برسی(به روشن کردن اون دستگاه نگاه کنید تو ویدئو)!!!!- ولی این کار به نظرم عملی کردنش سخته!!!خیلی سخته!حتما باید از کنترلر هم کمک بگیرن
با ترکیب این دوتا واقعا کارهایی میشه کرد محشر

-شایدم fake بود-اونم مکنه- ولی چیزی ازش در نمیاد مطمئن باشید

فوق العاده مشکوک بود ، به نظر من یه بار طرف بازی کرده . اومده رو LCD داره پخش میکنه و خودش اعدا و اصول در میاره ، اون پایین هم یه نوری هی میومد ..
العان بر روی چه دلیل و منطقی اینقدر به سراحت دارین از Fake بودن حرف میزنید ( البته من نگفتم که حقیقت داره)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or