چند گرفتی؟راستشو بخوای من از توپ خونه گرفتم....یعنی پولو دادم واسم آوردن...
کیفیت چطوره؟
چند گرفتی؟راستشو بخوای من از توپ خونه گرفتم....یعنی پولو دادم واسم آوردن...
یک عکس که باهاش گرفتی بذار تا ببینم چه کیفیتی دارهراستشو بخوای من از توپ خونه گرفتم....یعنی پولو دادم واسم آوردن...
یک آدرسی شماره تلفنی چیزی بده خوبراستشو بخوای من از توپ خونه گرفتم....یعنی پولو دادم واسم آوردن...
من منظور ایشون رو نمیفهمم یعنی بدون داشتن adsl هم میشه اینکاره کرد؟چی؟
تو شهرتون Wireless نداری؟
میخای تو اینترنت Multi player بازی کنی
خب غمی نداره که یدونه از اینا بگیر!
شما میتونین بدون احتیاج به Wireless با پی اس پی یا Wii خودتون تو اینترنت برین
فقت یه PC که به اینترنت وصل باشه میخواین و یه دونه از این دستگاه ها!
قیمت :
حدودا 30 هزار تومان (در اروپا)
منبع :
http://www.gameseek.co.uk/pd/PSP0gw7nt69fpe/PSP-NintendoDS-Datel-WiFi-MAX-for-Sony-PSP-and-Nintendo-DS
بله , با dial-upمن منظور ایشون رو نمیفهمم یعنی بدون داشتن adsl هم میشه اینکاره کرد؟
لطفا" زودتر جوابمو بدین راستی کسی اینو داره؟ خوبه؟:confused: تو سایت که نضرات جالبی نداشتنیعنی سریع و بدون lag?
تو ایرانم هست؟
من که از اراکم میتونم از Wi-Fi رایگانش استفاده کنم؟راستی توی مرکز خرید پایتخت Wi-Fi به طور رایگان هست.فقط یه کدی داره و باید برین توی خود پایتخت.من کدهاشو تی طبقه زیر همکف توی پله های بغل آسانسور دیدم.
به کد نیازی نیست.اگه اکانت درست رو انتخاب کنین (بعضی جاهای پایتخت امواج تداخل دارن و اکانت مغازه ها هم میاد) به کد نیازی نداره.راستی توی مرکز خرید پایتخت Wi-Fi به طور رایگان هست.فقط یه کدی داره و باید برین توی خود پایتخت.من کدهاشو تی طبقه زیر همکف توی پله های بغل آسانسور دیدم
همین پست قبلیتون گفتن که بادی برین توی پایتخت.دقت کنین.من که از اراکم میتونم از Wi-Fi رایگانش استفاده کنم؟
باید چه کار کنم؟