وسایل جانبی برای Psp

سلام
دوربين بالاي 1.3 مگا پيكسل براي psp وجود داره؟
خیر دلیلشم خیلی واضح هست .
قسمت port USB فقط برای دیتا و فایل هست و نمیتونه به خوبی فرمت تصویری رو با کیفیت منتقل کنه .به همین خاطر فکر نکنم بتونن 1.3 بالاتر بزنن وبرای اینکه بتونن بیشتر کنند یا باید داخل خود دستگاه باشه یا port 1394 براش بزارن که تا 9 pixel هم بتونه نشون بده .

خیر دلیلشم خیلی واضح هست .
قسمت port USB فقط برای دیتا و فایل هست و نمیتونه به خوبی فرمت تصویری رو با کیفیت منتقل کنه .به همین خاطر فکر نکنم بتونن 1.3 بالاتر بزنن وبرای اینکه بتونن بیشتر کنند یا باید داخل خود دستگاه باشه یا port 1394 براش بزارن که تا 9 pixel هم بتونه نشون بده .
اين چه حرفي ميزني
پورت USB يكي از پر سرعت ترين پورت هم در كاميوتر و هم در وسايل ديگست درسته كه پورت1394 يكي از پر سرعت هست خيلس ولي در ترانسفر عكس شايد 1ثانيه تفاوت داشته باشد

آخرین ویرایش:
در هر صورت چه پر سرعت باشه چه نه مهم اینه که همچی چیزی کسی نساخته حالا هی بزنین تو سر خودتون!
بازم میپرسم کسی تا حالا دوربین و Gps رو توی ایران دیده؟
باتشکر....

شرکت سونی و سان دیسک برای ساخت مموری استیکی با حجم 32 گیگا بایت دست به کار شدند. نام این مموری جدید Memory Stick HG خواهد بود و سرعت این مموری خیلی بیشتر از مموریهای قبلی خواهد بود و قرار است در سال 2007 به بازار بیاید.

آخرین ویرایش:
شرکت سونی و اسکن دیسک برای ساخت مموری استیکی با حجم 32 گیگا بایت دست به کار شدند. سرعت این مموری خیلی بیشتر از مموریهای قبلی خواهد بود و قرار است در سال 2007 به بازار بیاید.
اول اینکه چه جالب!چه شرکت جالبی!
بله!
ساندیسک Sandisc و سونی میخوان نسل جدیدی از مموری استیک رو بیرون بدن.
بعد از ساخت Memory Stick Duo اینبار ایندو شرکت میخوان نسل جدیدتر این حافظه های برپایه آی-سی موسوم به Memory Stick HG بدن بیرون که تا سقف 32 گیگ ظرفیت داره و مینیمم 4 گیگ هست.
با عرضه این مموری میتونم بگم که دنیا گلستون میشه!!!
__________باتشکر....

با اینکار به نظر من سونی دو بامبی میزنه تو سر خودش
همه ی بازی ها توی این 32 گیگ جا میشه!!!!
خوب خدا حفظشون کنه
این که فقط واسه PSP نیست...

دقت کنید این 1.3 مگاپیکسل یک دوربین نیست بلکه وبکم هست ....من که خودم یادم نمیاد وبکمی با کیفیت بیشتر از 1.3 دیده باشم

یه چیزه عجیب

meritline_1930_218398401

شما میتونی با این دستگاه تا 6 ساعت طول کار با دستگاه رو بالا ببری!

عندشه

قیمت :
19.00$ حدودا

چی؟
تو شهرتون Wireless نداری؟
میخای تو اینترنت Multi player بازی کنی

خب غمی نداره که یدونه از اینا بگیر!

img.php

شما میتونین بدون احتیاج به Wireless با پی اس پی یا Wii خودتون تو اینترنت برین

فقت یه PC که به اینترنت وصل باشه میخواین و یه دونه از این دستگاه ها!

قیمت :
حدودا 30 هزار تومان (در اروپا)

منبع :

http://www.gameseek.co.uk/pd/PSP0gw7nt69fpe/PSP-NintendoDS-Datel-WiFi-MAX-for-Sony-PSP-and-Nintendo-DS

تو تهرانم!
نه وایرلس ندارم!
چی؟یدونه از اینا بگیرم؟؟ دستت درست!
چی چنده؟
نه پول ندارم!
چیکار کنم؟
پاشم میرم پایتخت مفت خوری اینترنت مفت!

برو بچ من كيف اصلي pspرو گم كردم! كسي نيست اضافه داشته باشه من ازش بخرم؟ جون من اگه داري بگو ازت خوب مي خرم! به اين پي ام بده!
Banana_republic1990

برو بچ من كيف اصلي pspرو گم كردم! كسي نيست اضافه داشته باشه من ازش بخرم؟ جون من اگه داري بگو ازت خوب مي خرم! به اين پي ام بده!
Banana_republic1990
بروبچ
منم PSP ام رو گم كردم ، ولي كيفش اينا باقي مونده
كسي يه دونه PSP اضافي نداره به من بده من دارم دق ميكنم ;)
ولي خارج از شوخي شما برو توپخونه ، كيفهاي خيلي توپ تر و قشنگتري واسه PSPت پيدا ميكني ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or