وسایل جانبی برای Psp

کسی شارژر ماشینی می خواد هر چند تا که بخواهین مخصوص PSP:biggrin1:
و ساخت خودم با تضمین:biggrin1: تا یک ماه دیگه جعبه ژاپنی هم براش میسازم:biggrin1:
ولی عالی
با تضمین
اولین ساخت داخل با کیفیت عالی
10 هزار تومان

1.شارژر ماشینی
2.شارژر usb
3.شارژر ضروری(سه تا باطری نیم قلم میخوره)
4.یه کیف(البته کیفش گندس)
5.ذره بین برای بزرگنمایی تصویر(رو psp وصل میشه)
5.6تا قاب umd
همه رو میفروشم 14 تومن کسی خواست پیغام بده
موارد یک تا سه امتحان نشده اگه خراب بودم پس میگیرم
ولی همون سه تا اولیا خیلی بدرد مسافرت میخوره من خودم 3تا باطری دارم اینارو لازم ندارم

من از دوبی WiFi Max خریدم 49000 تومان البته جونم در اومد تا پیداش کردم.

آقا من بوشهر زندگی می کنم.این گوشی که صداش خیلی توپه برای من هم می فرستید؟

;)
برای ارتباط با psp فقط باید wifimax داشت چون سیستمی داره که کاملا با psp مچ هست من یه دستگاه wirlless امتحان کردم وصل نشد
یه وقت پولتونو توی جوب نریزید.

;)
برای ارتباط با psp فقط باید wifimax داشت چون سیستمی داره که کاملا با psp مچ هست من یه دستگاه wirlless امتحان کردم وصل نشد
یه وقت پولتونو توی جوب نریزید.

یعنی با یه کارت شبکه وایرلس نمیشه psp رو به اینترنت وصل کرد؟ این نکته رو مد نظر داشته باش که کارتای وایرلس دارای پروتکلهای مختلفی هستن. ممکنه اون دستگاهی که شما امتحان کردی با پروتکل مورد پشتیبانی psp یکسان نبوده. بطور کل خیلی بعید به نظر میرسه که هیچ کارت شبکه ای پیدا نشه که psp رو پشتیبانی کنه!

یعنی با یه کارت شبکه وایرلس نمیشه psp رو به اینترنت وصل کرد؟ این نکته رو مد نظر داشته باش که کارتای وایرلس دارای پروتکلهای مختلفی هستن. ممکنه اون دستگاهی که شما امتحان کردی با پروتکل مورد پشتیبانی psp یکسان نبوده. بطور کل خیلی بعید به نظر میرسه که هیچ کارت شبکه ای پیدا نشه که psp رو پشتیبانی کنه!
دقیقا این طور هست چون هر Wireless یک Access POINT داره که وسیله ها Access POint را شناسایی میکنند و به ان وصل میشوند

امتحان کن خب به احتمال 90% بله
در ضمن به اینترنت وصل شدن مهم نیسته بازی کردن با افراد دیگر در نقاط دنیا مهمه مثلا شما و رفیقت که مثلا از هم دورین یک شهره دیگه هستین
در ضمن یک گیم نت خانگی را می اندازین با هزینه بسیار کم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or