D dadasalam کاربر سایت Feb 7, 2007 #166 نوشته شده توسط vandad: 8 تومن :confused: چه خبره بابا یکمی ارزون تر بده داداش بیشتر... نترس جا تخفیف برای همه محصولات هست
نوشته شده توسط vandad: 8 تومن :confused: چه خبره بابا یکمی ارزون تر بده داداش بیشتر... نترس جا تخفیف برای همه محصولات هست
V vandad کاربر سایت Feb 7, 2007 #168 نوشته شده توسط hogwarts: شارژر ماشینش من خریدم 4 تومان.جنس توپش. بیشتر... از کجا ؟ نگو دبی هاااااا که جوش میزنم :biggrin1:
نوشته شده توسط hogwarts: شارژر ماشینش من خریدم 4 تومان.جنس توپش. بیشتر... از کجا ؟ نگو دبی هاااااا که جوش میزنم :biggrin1:
D dadasalam کاربر سایت Feb 7, 2007 #169 نوشته شده توسط hogwarts: شارژر ماشینش من خریدم 4 تومان.جنس توپش. بیشتر... از کجا خریدی ؟
H hogwarts کاربر سایت Feb 7, 2007 #170 دوبیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی !!! من خریدام رو از Virgin Store می کنم
دوبیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی !!! من خریدام رو از Virgin Store می کنم
H hogwarts کاربر سایت Feb 7, 2007 #172 آره تا چشمات در بیاد.انگلیس هم رفتم. :biggrin1: امیدواریم شما هم برید...
golddante کاربر سایت Feb 7, 2007 #173 نوشته شده توسط vandad: 8 تومن :confused: چه خبره بابا یکمی ارزون تر بده داداش بیشتر... اونوقت بگو اونایی که من میدم گرونه تازه جای تخفیفشم گذاشتم
نوشته شده توسط vandad: 8 تومن :confused: چه خبره بابا یکمی ارزون تر بده داداش بیشتر... اونوقت بگو اونایی که من میدم گرونه تازه جای تخفیفشم گذاشتم
D dadasalam کاربر سایت Feb 7, 2007 #175 نوشته شده توسط vandad: 8 تومن :confused: چه خبره بابا یکمی ارزون تر بده داداش بیشتر... شما بیا بخر تخفیفه درستو حسابی می دم
نوشته شده توسط vandad: 8 تومن :confused: چه خبره بابا یکمی ارزون تر بده داداش بیشتر... شما بیا بخر تخفیفه درستو حسابی می دم
D dadasalam کاربر سایت Feb 7, 2007 #177 سلام دوستان Wifi با پروتکل 802.11B تظمینی کار با PSP فقط فقط 45 هزار تومان تظمینی تظمینی خودم امتحان کردم با بردی بیشتر از WIFI MAX
سلام دوستان Wifi با پروتکل 802.11B تظمینی کار با PSP فقط فقط 45 هزار تومان تظمینی تظمینی خودم امتحان کردم با بردی بیشتر از WIFI MAX
V vandad کاربر سایت Feb 8, 2007 #178 کار باهاش چه طوری هست ؟ یعنی به کامپیوتر وصل میشه ؟ کامل توضیح بده که من میخوام
V vandad کاربر سایت Feb 8, 2007 #180 سرعتش چنده ؟ سرعتش جدا از سرعت اینترنت هست ؟ مال من دایال آپ هست به هم ربطی دارن ؟