وسایل جانبی برای Psp

شما نمی تونی برایه ما تهیه کنی پولشم بریزیم به حسابت ؟
مشکل من اینه که چون با کشتی میاد و زمینی پست میشه طول میکشه و در ضمن هزینه پست هم میخوره من که خریدم گفتم یکی از فامیلامون برام اورد
ولی در کل میشه روی هم با 40$ یا 45 جمعش کرد .

این که شما میگی یک نوع کارت وایرلس هست دیگه درسته؟بجز این دیگه به چی نیاز هست برنامه یا چیز دیگه ای که نمی خواد؟
اگه این هست بگو چه مدلی هست از چه شرکتی تا ماهم از همین تهران بخریم با تشکر:love:

اقایه داداسلام لطفا جواب بدهید:confused:

بله تبدیلی داره که اون رو وصل می کنه به تلویزیون و تصویر درون PSP رو روی تلویزیون نمایش می ده.

psp-tv%5B1%5D.1.jpg

psp2tv5.jpg

قیمتش رو من سراغ ندارم چون تو ایران ندیدم.ولی اگر باشه بین 30 تا 90 هزار تومان شاید باشه.

دسته پلی استیشن بهش وصل نمیشه ولی یه چیزی زیرش وصل میشه که هم بیشتر Psp کار می کنه و هم دستگاه رو شبیه دسته پلی استیشن می کنه.

دستتون درد نکنه من می تونم از دوبی بگیرم منتها از آدرسی چیزی دارید به من بدید
در ضمن اون دستگاهی هم که Psp رو به تلویزیون وصل میکنه تو پایتخت هست طبقه ی دوم بود مثل اینکه میگفت 45 تومن

یه چیز جالب!
من تاحالا به پیچ و مهره های دستگام چپ نگاه نکردم...اما بعد یه مدت میبینم که گرد و غبار رفتن به پشت صفحه Lcd!! چطور میشه؟

صفحات ال سی دی چون سیستم کارشون با بار الکتریکی هست گرد غبار را به خودشون جذب میکنن حالا من نمی دونم چه جوری رفتن اون پشت :eek: این همه جا :biggrin1:

آخرین ویرایش:
به نظر من ارزش داره اگر خیلی کثیف شده تمیز بشه چون psp که توی ایران و مخصوصا برای ماها که دیگه 2 سال هست داریم فکر نکنم دیگه گارانتی داشته باشه
پس با احتیاط فقط قاب جلو رو باز کن و تمیزش کن تا حداقل لذت LCD رو ببری .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or