وسایل جانبی برای Psp

اسپیکر هر دستگاهی مخصوص همون دستگاه هست (مقاومت و وات ویژه همون دستگاه) شما اگه میخوای صداش بیشتر شه یدونه امپلی فایر واکمنی براش بخر 4500 تومن هست توپخونه پاساژ فتوت طبقه 3 دارن

ممنونم از راهنمایی تون، جناب jack sparrows ، در مورد اون TV tuner چیزی نگفتی ، اصلا" توو ایران میشه پیداش کرد یانه ؟ در ضمن اون امپلی فایری که گفتی ، مارکش لاجی تکه ؟ منظورم یه چیز مرغوب باشه بهتره .:bash:

ممنونم از راهنمایی تون، جناب jack sparrows ، در مورد اون TV tuner چیزی نگفتی ، اصلا" توو ایران میشه پیداش کرد یانه ؟ در ضمن اون امپلی فایری که گفتی ، مارکش لاجی تکه ؟ منظورم یه چیز مرغوب باشه بهتره .:bash:

درمورد TV Tuner چیزی نمی دونم .
امپلی فایر لاجی تک 20 تومن به بالا هست اینی که من گفتم چینی معمولی هست .

من تو توپخونه دیدم gps . یارو سرش شلوغ بود ازش پرسیدم چند گفت 100 تومن نمی دونم قیمت پرت داد یا نه.
حالا وقتی نقشه مثلا تهران رو بگیریم برای اینکه کار کنه نیاز داره که به اینترنت وصل باشیم تا موقعیت رو نشون بده و یا با یه نقطه جغرافیای بطور آفلاین کار می کنه؟

من تو توپخونه دیدم gps . یارو سرش شلوغ بود ازش پرسیدم چند گفت 100 تومن نمی دونم قیمت پرت داد یا نه.
حالا وقتی نقشه مثلا تهران رو بگیریم برای اینکه کار کنه نیاز داره که به اینترنت وصل باشیم تا موقعیت رو نشون بده و یا با یه نقطه جغرافیای بطور آفلاین کار می کنه؟
من هم از توپخونه پرسیدم گفت 90 تومن قیمت اصلی اینها 40 تا 50 دلار هست
نه به اینترنت وصل نمیشه با ماهوار های دور زمین ارتباط داره-همه جا زمین هم کار میکنه
فقط بخر وصلش کن کار میکنه

آقا GPS و دوربین به یزید ترین حالت ممکن! نخرید...(هومن کجایی که یادت شیرین!)
GPS:80
PSP Camera:70
آدم ندونه فکر میکنه هفت خوان گذروندن برای آوردنشون! جدیدا بار مسافر خیلی گمرک میخوره بهش...جدیدا وزن دوربین و GPS رفته بالا!!!...گرونفروشهای دندونگرد....
....

یعنی فقط بخریم ونصب کنیم حله؟!
آخه فکر کنم باید نرم افزار نقشه منطقه مورد نظر رو هم بخریم!... چون این دستگاه های gps این طوریه!
کسی عکسی ازش داره ببینیم چه شکلیه؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or