وجود Cross-Play در Tekken 7 به سونی بستگی دارد

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
7y5jqymzekvtommjz7um.jpg
«باندای نامکو» مطمئن نیست که عنوان «تکن ۷» از قابلیت Cross-Play میان دو پلتفرم PS4 و Xbox One پشتیبانی می‌کند یا خیر. به گفته آن‌ها این تصمیم برعهده «سونی» است. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

یکی از هوادارن این عنوان در توییتر از «Michael Murray»، طراح «تکن ۷»، پرسیده که آیا این عنوان از قابلیت Cross-Play میان کنسول‌ها حمایت می‌کند یا خیر. آقای «مورای» سوال ایشان را چنین جواب داده است.

«لطفا از سونی بپرسید (بخواهید). مایکروسافت از قبل آشکارا اعلام کرده که به Cross-Play علاقه دارد.»

«سونی» در گذشته از کراس-پلی حمایت کرده است، اما فقط با پلتفرم PC. از جمله عناوینی که میان پلتفرم «سونی» و PC قابلیت کراس-پلی داشته‌اند می‌توان به «فینال فنتزی ۱۴»، «استریت فایتر ۵» و «راکت لیگ» اشاره کرد که از میان آن‌ها «راکت لیگ» میان PC و Xbox One نیز کراس-پلی دارد.

هرچند، وقتی بحث کراس-پلی میان بازیکنان PS4 و Xbox One مطرح می‌شود این موضوع کاملا بی‌سابقه بوده و وجود خارجی ندارد. در گذشته «مایکروسافت» نسبت به کراس-پلی مطمئن نبود اما حال بیشتر به آن علاقمند است. باید منتظر ماند و دید که «سونی» نیز همچین حسی دارد یا خیر.

خوبی کراس-پلی به آن است که جمعیت بازیکنان آنلاین یک عنوان را بالا می‌برد. بعضی تجربه‌های آنلاین اگر به اندازه کافی بازیکن در آن‌ها وجود نداشته باشد، آزاردهنده می‌شوند. اگر بتوانید (به واسطه کراس-پلی) بر روی سایر پلتفرم‌ها بازیکن پیدا کنید نباید دیگر همچین مشکلی

کلاً قضیه به شلوغ بودن یا خلوت بودن سرور های XB1 ربطی نداره :دی از یه طرف PC یه آرشیو بزرگ از همه نوع سبک (به خصوص فایتینگ) روی خودش داره از یه طرف هم روی کنسول ها در حال حاضر PS4 حکم Best Place to Play Fighting Games رو داره. نصف عناوین اسم و رسم دار Evo مثل Street Fighter ، King of Fighters یا Guilty Gear هم Console Exclusive هستن، باقی عناوین مولتی پلتفرم مثل Tekken و Blazblue و ... هم خیلی راحت روش عرضه میشن :دی این وسط می مونه تعداد خیلی کمی فایت مثل Killer Instinct و Super Smash Bros. که روی PS4 عرضه نمیشن (که خب باز KI برای PC گیمرها هم در دسترسه) ، پس اگه کسی اهل فایتینگ باشه انتخاب هاش قطعاً بین PC و PS4 ـه ... باقی ماجرا هم که خیلی واضحه :دی
توی اینم که کراس پلی به شدت به منسجم شدن و گستردگی کامیونیتی فایتینگ کمک میکنه که هیچ شکی نیست (همونطور که توی SFV کراس پلی بین PS4 و PC هست یا توی گیلتی گیر بین PS3 و PS4) و امیدوارم تایید بشه ، حالا نسل پیش ماکرو ناز میکرد میگفت ما به کراس پلی بین کنسولها اعتقادی نداریم (توی همین بخش اخبار BC خبرش قبلاً گذاشته شده بود) الانم اینا ! کلاً تاریخ نشون داده هر کسی یه مقدار از بقیه جلو بیوفته قابلیت جفتک پرونی براش آنلاک میشه :دی

درست متوجه شدم؟ انتظار دازی پلاس تموم شد بازی همچنان اجرا شه و عدم این موضوع را نبود مشتری مداری میدونی؟:| باورم نمیشه جدی گفته باشی. حداقل یک مسئله قابل بحث مطرح کن.
کاملا قابل بحثه، همونطور که Humble Monthly الان همینکار رو می کنه. 2 دلار فقط گرون تره هر ماهش، ولی خوب مثلا این ماه با 12 دلار SOMA که 30 دلاره رو می ده و کدش هم تا ابد مال خودته. بازی های این ماه PS+ رو من اسمشونو نشیده بودم کلا:|
پ.ن: انتظاراتتون از شرکت مورد علاقتون رو زیاد تر کنید همیشه و راضی نباشید. الان تو فروم های PC Gaming ملت شب تا صبح دارن به استیم فحش می دن تا مشکلاتشو حل کنه. شما هم همینکارو کنید تا مشکلاتشو حل کنه. دارید پول می دید خیر سرتون:|

• Like
Reactions: Deus EXX and MK_COD
کاملا قابل بحثه، همونطور که Humble Monthly الان همینکار رو می کنه. 2 دلار فقط گرون تره هر ماهش، ولی خوب مثلا این ماه با 12 دلار SOMA که 30 دلاره رو می ده و کدش هم تا ابد مال خودته. بازی های این ماه PS+ رو من اسمشونو نشیده بودم کلا:|
پ.ن: انتظاراتتون از شرکت مورد علاقتون رو زیاد تر کنید همیشه و راضی نباشید. الان تو فروم های PC Gaming ملت شب تا صبح دارن به استیم فحش می دن تا مشکلاتشو حل کنه. شما هم همینکارو کنید تا مشکلاتشو حل کنه. دارید پول می دید خیر سرتون:|

قابل بحثه ولی خیلی منحرف شد:D
جدا چرا فکر میکنی انتظار از شرکت مورد علاقم کمه و همیشه راضی؟ مگه انتظار یک استاندارد داره که بسنجی مال کی کمه کی زیاد؟ انتظار من. بازی خفن. انحصاری و مولتی. کیفیت اجرایی مناسب و امکانات کافی کنسول از جمله سرویس های انلاین. که خوشبختانه همش تو بهترین حالت موجوده:D

هر یوزر پلاس ماهانه 4.1/6/10 $ بر اساس زمان سرویس انتخابی پرداخت میکنه.
List of Instant Game Collection games (North America) - Wikipedia, the free encyclopedia
این لیست بهت کمک میکنه سطح ارزش بازی های این سرویس در مدت زمان طولانی را بهتر درک کنی.
و اینکه همین بازی هایی که می فرمایید تا حالا اسمشم نشنیدید وقت با ارزش عده زیادی از گیمر ها را در طول همین 10 روز گرفته و شواهد از جمله شلوغی سرور نشون میده استقبال هم شده و ملت لذت میبرند. عمرت فناست اگر تریکی تاور را لوکال مولتی تجربه نکنی.:D

پس نشنیده شدن توسط شما ملاک ارزش یابی این بازی ها نیست. البته احتمال میدم هوی یوزر های استیم خیلی با این سبک بازی ها اشنا باشند. بلاخره استیم و ایندیه دیگه. همانطور که من اسم هامبل مانتلی را نشنیده بودم و این نمیتونه ملاک ارزش این سرویس باشه. البته خیلی ممنونم که باعث شدی باهاش اشنا شم:D
قضیه اکسپایر شدن بازی ها بعد از اتمام سرویس هم یک فرهنگه و مختص پلاس نیست. افرین به هامبل باز:D اگر امثال این استور ها رو کنسول ها هم بود که نیست و احتمالا نخواهد بود شاید بهت حق میدادم.:D

فری نشدن تریپل a های fps. adventure. rpg باعث میشه برای مثال من 1 2 ماه پیش با خیال راحت alien isolation را تو تخفیف از استور خریداری کنم چون میدونم حداقل تو یک سال اینده فری نمیشه. حالا این بحث را راه انداختی خوبه ماه بعد فری شه:D
از اونطرف فری شدن ایندی های قابل توجه و aaa هایی مثل تروپیکو و nba2k که بسیاری از جمله خودم در حالت عادی اقدام به خریدشون نمیکنیم باعث میشه بدون دغدغه و پیگیری این بازی ها هم تجربه کنیم. این وسط بسیاری از بازی هایی که واقعا ارزشمندند ولی به دلیل گستردگی بازار دیده نمیشند هم به چشم میان و چی بهتر از دیده شدن ساخته یک استودیو بی ادعا به صورت فری. تا شوتر ها و باقی سبک هایی که ناشر و سازندش پول پارو میکنه؟

در نهایت . احتمال اینکه ملت از پول پرداخت شده راضی باشند زیاده سعی کنیم جای دیگران قضاوت نکنیم. حداقل خودمون تجربه کنیم. بعد قضاوت. به شخصه شرایطی که توضیح دادم برام ایده اله. نظرات شما هم قابل احترام:D

آخرین ویرایش:
قابل بحثه ولی خیلی منحرف شد:D
جدا چرا فکر میکنی انتظار از شرکت مورد علاقم کمه و همیشه راضی؟ مگه انتظار یک استاندارد داره که بسنجی مال کی کمه کی زیاد؟ انتظار من. بازی خفن. انحصاری و مولتی. کیفیت اجرایی مناسب و امکانات کافی کنسول از جمله سرویس های انلاین. که خوشبختانه همش تو بهترین حالت موجوده:D

هر یوزر پلاس ماهانه 4.1/6/10 $ بر اساس زمان سرویس انتخابی پرداخت میکنه.
List of Instant Game Collection games (North America) - Wikipedia, the free encyclopedia
این لیست بهت کمک میکنه سطح ارزش بازی های این سرویس در مدت زمان طولانی را بهتر درک کنی.
و اینکه همین بازی هایی که می فرمایید تا حالا اسمشم نشنیدید وقت با ارزش عده زیادی از گیمر ها را در طول همین 10 روز گرفته و شواهد از جمله شلوغی سرور نشون میده استقبال هم شده و ملت لذت میبرند. عمرت فناست اگر تریکی تاور را لوکال مولتی تجربه نکنی.:D

پس نشنیده شدن توسط شما ملاک ارزش یابی این بازی ها نیست. البته احتمال میدم هوی یوزر های استیم خیلی با این سبک بازی ها اشنا باشند. بلاخره استیم و ایندیه دیگه. همانطور که من اسم هامبل مانتلی را نشنیده بودم و این نمیتونه ملاک ارزش این سرویس باشه. البته خیلی ممنونم که باعث شدی باهاش اشنا شم:D
قضیه اکسپایر شدن بازی ها بعد از اتمام سرویس هم یک فرهنگه و مختص پلاس نیست. افرین به هامبل باز:D اگر امثال این استور ها رو کنسول ها هم بود که نیست و احتمالا نخواهد بود شاید بهت حق میدادم.:D

فری نشدن تریپل a های fps. adventure. rpg باعث میشه برای مثال من 1 2 ماه پیش با خیال راحت alien isolation را تو تخفیف از استور خریداری کنم چون میدونم حداقل تو یک سال اینده فری نمیشه. حالا این بحث را راه انداختی خوبه ماه بعد فری شه:D
از اونطرف فری شدن ایندی های قابل توجه و aaa هایی مثل تروپیکو و nba2k که بسیاری از جمله خودم در حالت عادی اقدام به خریدشون نمیکنیم باعث میشه بدون دغدغه و پیگیری این بازی ها هم تجربه کنیم. این وسط بسیاری از بازی هایی که واقعا ارزشمندند ولی به دلیل گستردگی بازار دیده نمیشند هم به چشم میان و چی بهتر از دیده شدن ساخته یک استودیو بی ادعا به صورت فری. تا شوتر ها و باقی سبک هایی که ناشر و سازندش پول پارو میکنه؟

در نهایت . احتمال اینکه ملت از پول پرداخت شده راضی باشند زیاده سعی کنیم جای دیگران قضاوت نکنیم. حداقل خودمون تجربه کنیم. بعد قضاوت. به شخصه شرایطی که توضیح دادم برام ایده اله. نظرات شما هم قابل احترام:D
منظورم رو متوجه نشدی درست، نمی گم PS+ بده، می گم می تونه بهتر باشه. شما هم نگو الان خوبه منم راضیم همینجور بمونه، بگو فلان چیزش رو باید درست کنن که تجربه ای که خودت داری بهتر شه. الان تخفیف های استیم در مقایسه با جاهای دیگه فوق العادن، ولی در مقایسه با سال های پیش خودش افت کردن و هر 6 ماه یه بار مراسم فحش دادن به استیم داریم موقع تخفیف ها که چرا اینقدر تخفیف ها بد شدن! مسابقات حرفه ای CS:GO و DOTA 2 خفن ترین مسابقاتین که هر سال برگذار می شن، ولی همیشه موقع مسابقات مراسم فحش دادن به مسولین هست که چرا فلان چیزش فلانه بهمان چیزش بهمانه(گزارشگرش خوب نبود و از این حرفا:دی). مثال هاش هم خیلی زیادن، جریان ماد های پولی اسکایریم، تغییر سرور بروزر TF2، جریان اسکین های Payday 2، اخراج گزارشگر مسابقات دوتا2(اینو البته حق با والو بود) و ...
کمپانی ها معمولا نسبت به PRـشون خیلی حساسن و ما هم باید استفاده کنیم از این حساسیت.

• Like
Reactions: MrElectricWizard

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or