وجود Cross-Play در Tekken 7 به سونی بستگی دارد

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
7y5jqymzekvtommjz7um.jpg
«باندای نامکو» مطمئن نیست که عنوان «تکن ۷» از قابلیت Cross-Play میان دو پلتفرم PS4 و Xbox One پشتیبانی می‌کند یا خیر. به گفته آن‌ها این تصمیم برعهده «سونی» است. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

یکی از هوادارن این عنوان در توییتر از «Michael Murray»، طراح «تکن ۷»، پرسیده که آیا این عنوان از قابلیت Cross-Play میان کنسول‌ها حمایت می‌کند یا خیر. آقای «مورای» سوال ایشان را چنین جواب داده است.

«لطفا از سونی بپرسید (بخواهید). مایکروسافت از قبل آشکارا اعلام کرده که به Cross-Play علاقه دارد.»

«سونی» در گذشته از کراس-پلی حمایت کرده است، اما فقط با پلتفرم PC. از جمله عناوینی که میان پلتفرم «سونی» و PC قابلیت کراس-پلی داشته‌اند می‌توان به «فینال فنتزی ۱۴»، «استریت فایتر ۵» و «راکت لیگ» اشاره کرد که از میان آن‌ها «راکت لیگ» میان PC و Xbox One نیز کراس-پلی دارد.

هرچند، وقتی بحث کراس-پلی میان بازیکنان PS4 و Xbox One مطرح می‌شود این موضوع کاملا بی‌سابقه بوده و وجود خارجی ندارد. در گذشته «مایکروسافت» نسبت به کراس-پلی مطمئن نبود اما حال بیشتر به آن علاقمند است. باید منتظر ماند و دید که «سونی» نیز همچین حسی دارد یا خیر.

خوبی کراس-پلی به آن است که جمعیت بازیکنان آنلاین یک عنوان را بالا می‌برد. بعضی تجربه‌های آنلاین اگر به اندازه کافی بازیکن در آن‌ها وجود نداشته باشد، آزاردهنده می‌شوند. اگر بتوانید (به واسطه کراس-پلی) بر روی سایر پلتفرم‌ها بازیکن پیدا کنید نباید دیگر همچین مشکلی

تو شرایط فعلی و به خصوص در مورد این بازی فکر نمیکنم کراس پلی ربطی به مشتری مداری داشته باشه .. مگه اینکه اینکه انتظار داشته باشید مشتری های xbox و استیم رو هم سونی باید بداره ..؟
در مورد بازی هایی که کم مخاطب تر هست رو ps مثل استریت فایتر سونی سعی میکنه انعطاف پذیر باشه تا تجربه بهتری برای مشتری هاش باشه .. ولی واقعا در حالت منطقی هیچ دلیلی برای انجام این کار در مورد تکن نداره
شما اشتباهت اینجاست که فکر می کنی تنها فایده کراس پلی بزرگ تر شدن پلیر بیس بازی هست . از اون مهم تر از نظر من بازی کردن با کسی هست که پلتفرمش با شما فرق می کنه. مثلا من خودم دوست هایی که PS4 داشته باشن زیاد دارم . حالا بخوام با اونا بازی کنم تکلیف چیه؟

تو شرایط فعلی و به خصوص در مورد این بازی فکر نمیکنم کراس پلی ربطی به مشتری مداری داشته باشه .. مگه اینکه اینکه انتظار داشته باشید مشتری های xbox و استیم رو هم سونی باید بداره ..؟
به چی ربط داره دقیقا؟ از نظر منطقی هم دلیلی برای دادن دو تا بازی مفتی هر ماه برای اشتراک انلاین وجود نداشت ولی سونی این کار رو کرد و مایکروسافت هم اومد انجام داد بهترش رو پیاده کرد. این ضرری واسه سونی نداره، سود برای ملت و مشتری های خودش داره. وقتی استیم و مایکروسافت هیچ مشکلی با این قضیه ندارن خوب دلیلش چی می تونه باشه برای باز نذاشتن دست بازی ساز ها برای انجام این کار؟ گفتم الان سونی بالاست دیگه داره قمپز در می کنه، ایشالا نسل بعد بیاد پایین ببین چجور از این حال ها می ده به همه.

• Like
Reactions: XsmokeX
شما اشتباهت اینجاست که فکر می کنی تنها فایده کراس پلی بزرگ تر شدن پلیر بیس بازی هست . از اون مهم تر از نظر من بازی کردن با کسی هست که پلتفرمش با شما فرق می کنه. مثلا من خودم دوست هایی که PS4 داشته باشن زیاد دارم . حالا بخوام با اونا بازی کنم تکلیف چیه؟

خوب اشتباه شما هم اینجاست که فکر میکنی این وظیفه سونیه که ارتباط شما و دوستانتون رو برقرار کنه ... از همون اولم یادم نمیاد سونی تعهدی بایت برقراری کراس پلی با سایر پلتفرم ها داده باشه .
اشتباه برداشت نکنید یه وقت ها ... هر چی اینستال بیس یه بازی بیشتر بشه مثلما اتفاق خیلی خوبیه ... برای گیمر ها ... ولی شاید از منظر سونی و منافع تجاریش قضیه فرق داشته باشه

آخرین ویرایش:
به چی ربط داره دقیقا؟ از نظر منطقی هم دلیلی برای دادن دو تا بازی مفتی هر ماه برای اشتراک انلاین وجود نداشت ولی سونی این کار رو کرد و مایکروسافت هم اومد انجام داد بهترش رو پیاده کرد. این ضرری واسه سونی نداره، سود برای ملت و مشتری های خودش داره. وقتی استیم و مایکروسافت هیچ مشکلی با این قضیه ندارن خوب دلیلش چی می تونه باشه برای باز نذاشتن دست بازی ساز ها برای انجام این کار؟ گفتم الان سونی بالاست دیگه داره قمپز در می کنه، ایشالا نسل بعد بیاد پایین ببین چجور از این حال ها می ده به همه.
الان مایکرو مشتری مدار شده ؟ .. فراموش نکنیم یکی از دلایلی که عنوان شد برای کشش سازندگان استریت فایتر به سمت سونی همین زیر بار نرفتن مسیولین مایکرو برای کراس پلی بود. دقیقا هم همینطوره الان اگه سونی فروشش بر عکس بود از همه این چیزا استقبال میکرد ... ولی الان نه سونی نه کسایی که ps4 دارن برای خیلی بازی ها نگرانی از بابت مچ میکینگ و پیدا کردن پلیر حس نمیکنن ... من دارم حقیقت ماجرا رو میگم .. شما حالت ارمانی قضیه رو نگاه میکنی و میگی باید اینطوری باشه ...

• Like
Reactions: esm nadaram
ولی الان نه سونی نه کسایی که ps4 دارن برای خیلی بازی ها نگرانی از بابت مچ میکینگ و پیدا کردن پلیر حس نمیکنن ... من دارم حقیقت ماجرا رو میگم .. شما حالت ارمانی قضیه رو نگاه میکنی و میگی باید اینطوری باشه ...
من کاری با بقیه حرف هاتون ندارم اما واقعا چرا فکر می کنی تو بقیه پلتفرم ها همه منتظر نشستن و هیچ پلیری وجود نداره؟! چطوری به همچین نتیجه ای رسیدی؟:D
اتفاقا خیلی از دوستای خودم که ps4 دارن منتظر همین کراس هستن.مشت هم نمونه خروار:دی
شاید مشکل فنی وجود داره و موضوع هم اینکه سونی اصلا شفاف نمیکنه قضیه رو:D

الان مایکرو مشتری مدار شده ؟ .. فراموش نکنیم یکی از دلایلی که عنوان شد برای کشش سازندگان استریت فایتر به سمت سونی همین زیر بار نرفتن مسیولین مایکرو برای کراس پلی بود. دقیقا هم همینطوره الان اگه سونی فروشش بر عکس بود از همه این چیزا استقبال میکرد ... ولی الان نه سونی نه کسایی که ps4 دارن برای خیلی بازی ها نگرانی از بابت مچ میکینگ و پیدا کردن پلیر حس نمیکنن ... من دارم حقیقت ماجرا رو میگم .. شما حالت ارمانی قضیه رو نگاه میکنی و میگی باید اینطوری باشه ...
ای خدا این لحن رو بذارید کنار سر جدتون، یه جوری جبهه گیری می کنید شده شبیه عرق ملی! "ما بهترینیم احساس کمبود نداریم" و این حرفا. اصلا ربطی به بودن بازیکن نداره، مسئله اینجاس که همه امکانات رو در اختیار همه بذارن. حالت آرمانی هم بله نگاه می کنم . حرکت سونی باعث شد که مایکروسافت سیستم نداشتن فروش بازی دسته دوم و همیشه انلاین بودنش رو بذاره کنار. الان هم مایکروسافت داره کارایی می کنه که سونی با انجام ندادنش هی داره خودش رو خراب می کنه. اون مورد SF V رو هم من جایی ندیدم یه منبع در موردش بده لطفا.

یعنی واقعا شما فکر میکنی سرورهای مایکروسافت خالی از پلیر هست و مشکل مچ میکینگ و پیدا کردن پلیر وجود داره؟ :D اگه همچین فکر میکنید که باید بگم سخت در اشتباهید.

یعنی واقعا شما فکر میکنی سرورهای مایکروسافت خالی از پلیر هست و مشکل مچ میکینگ و پیدا کردن پلیر وجود داره؟ :D اگه همچین فکر میکنید که باید بگم سخت در اشتباهید.
در بازی مثل تکن دقیقا همینه و شما سخت در اشتباهید :D امیدوارم تکن 7 که اومد نسخه وان رو بگیری و اگه میتونی صادقانه بیای از آنلایش مثلا در موده رنک مچ بگی
من چون خودم یکی از فن های خفن تکن بودم و هستم میدونم ک خیلی کمه (حداقل من ندیدم) کسی که تکن باز باشه و پلتفرمش PS نباشه اصلا فن بیس این بازی در PS و XBOX قابل مقایسه نی اگه یادتون باشه یکی از دلایلی هم که tekken revolution (فری بود و باید همیشه در حالت آنلاین بازی میکردی) فقط برا PS3 اومد همین موضوع بود , نکته دیگه اینه که تکن همینطوریش هم مچ میکینگ خیلی خوب و سریعی نداشته اونایی که حداقل TTT2 رو بازی کردن میدونن تازه خیلی زیادن اونایی که سرچ رو در حالتی میذارن که با 3 لول اختلاف خودشون بخورن که دیفالتش هم همینه و یه جورایی همین موضوع هم باز باعث تقسیم شدن کاربرای بازی میشه حالا شما اینا رو با فن بیس این بازی در xone در نظر بگیر

در بازی مثل تکن دقیقا همینه و شما سخت در اشتباهید :D امیدوارم تکن 7 که اومد نسخه وان رو بگیری و اگه میتونی بی طرفانه بیای از آنلایش مثلا در موده رنک مچ بگی
من چون خودم یکی از فن های خفن تکن بودم و هستم میدونم ک خیلی کمه (حداقل من ندیدم) کسی که تکن باز باشه و پلتفرمش PS نباشه اصلا فن بیس این بازی در PS و XBOX قابل مقایسه نی اگه یادتون باشه یکی از دلایلی هم که tekken revolution (فری بود و باید همیشه در حالت آنلاین بازی میکردی) فقط برا PS3 اومد همین موضوع بود , نکته دیگه اینه که تکن همینطوریش هم مچ میکینگ خیلی خوب و سریعی نداشته اونایی که حداقل TTT2 رو بازی کردن میدونن تازه خیلی زیادن اونایی که سرچ رو در حالتی میذارن که با 3 لول اختلاف خودشون بخورن که دیفالتش هم همینه و یه جورایی همین موضوع هم باز باعث تقسیم شدن کاربرای بازی میشه حالا شما اینا رو با فن بیس این بازی در xone در نظر بگیر
من اصلا فایتینگ بازی نمیکنم که بخوام تکن بگیرم :دی اون کامنت دوستمون رو نقل قول کردم که به نظر میاد داره میگه سرورهای مایکروسافت در حال حاضر مشکل کمبود پلیر دارن که گفتم همچین چیزی نیست.

• Like
Reactions: vaan 2
من اصلا فایتینگ بازی نمیکنم که بخوام تکن بگیرم :D اون کامنت دوستمون رو نقل قول کردم که به نظر میاد داره میگه سرورهای مایکروسافت در حال حاضر مشکل کمبود پلیر دارن که گفتم همچین چیزی نیست.
من اصلا فایتینگ بازی نمیکنم که بخوام تکن بگیرم :D اون کامنت دوستمون رو نقل قول کردم که به نظر میاد داره میگه سرورهای مایکروسافت در حال حاضر مشکل کمبود پلیر دارن که گفتم همچین چیزی نیست.
متاسفانه من در مورد اینکه پلیر های باقی پلتفرم ها نگرانی از این بابت دارن نزدم و شما دچار این تصور شدید که من همچین منظوری دارم ... منم فقط جواب کسایی رو دادم که میگفتن سونی رفتارش ضد مشتری مداریه که به نظرم غیر منطقی میومد

امیدوارم اگه کراس پلی بین کنسولی انجام نشد لااقل کراس پلی بین PC و PS4 رو قرار بدن تا کامیونیتی Tekken تو ایران بزرگتر و منسجم تر بشه.

• Like
Reactions: Kainé
@vaan 2
اون وقت اگه مشتری مداری این نیست و سونی وظیفه ای نداره در این مورد اون وقت وظیفش چیه؟اینطور که شما می گی وظیفه سونی فقط چاپیدن پول ملت هست و بس ...

«... و این بزرگترین اشتباه زندگی این ناظم بازی‌سنتر در طول دوران زندگیش بود.»
- زندگی‌نامه Frobary، چاپ سال 1495
لول :D نه خب تو نسل قبل و نسل های قبل تر (!) بازی می کردم ولی تو این نسل اونقدری بودجه ندارم که بتونم برم سراغ فایتینگ. دیگه بازی هام محدود شده به همون چیزهایی که بیشتر علاقه دارم :D

ایشالا نسل بعد بیاد پایین ببین چجور از این حال ها می ده به همه.

تفکرت خیلی جالبه:D به دعا نویس هم سر بزن شاید حاجت بگیری=P~

و اینکه لطفا با ذکر دلیل و مثال بفرما مایکروسافت چه حرکتی زده که سونی نزده و زیر سوال رفته. به غیر از بکوارد که فکر کنم همه قبول دارند.

پس نه از شدت مشتری مداری بی میله! مثل اینکه از بس مشتری مداره بازی های psn پلاس رو به محض تموم شدن پلاس ازتون می گیره.
درست متوجه شدم؟ انتظار دازی پلاس تموم شد بازی همچنان اجرا شه و عدم این موضوع را نبود مشتری مداری میدونی؟:| باورم نمیشه جدی گفته باشی. حداقل یک مسئله قابل بحث مطرح کن.
---
بهتر بودن سرویس گلد نسبت به پلاس نظر شخصی شماست.

• Like
Reactions: vaan 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or