وجود Cross-Play در Tekken 7 به سونی بستگی دارد

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
7y5jqymzekvtommjz7um.jpg
«باندای نامکو» مطمئن نیست که عنوان «تکن ۷» از قابلیت Cross-Play میان دو پلتفرم PS4 و Xbox One پشتیبانی می‌کند یا خیر. به گفته آن‌ها این تصمیم برعهده «سونی» است. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

یکی از هوادارن این عنوان در توییتر از «Michael Murray»، طراح «تکن ۷»، پرسیده که آیا این عنوان از قابلیت Cross-Play میان کنسول‌ها حمایت می‌کند یا خیر. آقای «مورای» سوال ایشان را چنین جواب داده است.

«لطفا از سونی بپرسید (بخواهید). مایکروسافت از قبل آشکارا اعلام کرده که به Cross-Play علاقه دارد.»

«سونی» در گذشته از کراس-پلی حمایت کرده است، اما فقط با پلتفرم PC. از جمله عناوینی که میان پلتفرم «سونی» و PC قابلیت کراس-پلی داشته‌اند می‌توان به «فینال فنتزی ۱۴»، «استریت فایتر ۵» و «راکت لیگ» اشاره کرد که از میان آن‌ها «راکت لیگ» میان PC و Xbox One نیز کراس-پلی دارد.

هرچند، وقتی بحث کراس-پلی میان بازیکنان PS4 و Xbox One مطرح می‌شود این موضوع کاملا بی‌سابقه بوده و وجود خارجی ندارد. در گذشته «مایکروسافت» نسبت به کراس-پلی مطمئن نبود اما حال بیشتر به آن علاقمند است. باید منتظر ماند و دید که «سونی» نیز همچین حسی دارد یا خیر.

خوبی کراس-پلی به آن است که جمعیت بازیکنان آنلاین یک عنوان را بالا می‌برد. بعضی تجربه‌های آنلاین اگر به اندازه کافی بازیکن در آن‌ها وجود نداشته باشد، آزاردهنده می‌شوند. اگر بتوانید (به واسطه کراس-پلی) بر روی سایر پلتفرم‌ها بازیکن پیدا کنید نباید دیگر همچین مشکلی

والا cross-play بین 2 تا کنسول باز قابل قابوله نمیدونم با PC دیگه چه دخلی داره.کسی که با موس و کیبورد FPS بازی میکنه فکر نکنم با کسی که با کنترلر بازی میکنه
والا همین الانشم به لطف موس و کیبردایی که سونی برای کنسولا زده تر زدن به بازیای FPS!یکسری از همین هموطنای عزیز بخاطر پز در کردن و چهارتا کیل گرفتن میرن 500-600 تومن موس و کیبرد میگیرن پس فردا PCیم به این جمع اضافه بشه با وجود این چیترا فرقی نداره!:|

حالا دیگه برای بد نشون دادن کراس پلی دست به دامن FPS و موس و کیبورد هم شدین؟ :D لابد از نظر علمای اینجا موس و کیبورد یه نوع چیت حساب میشه و هر کی ازش استفاده کنه، بازی رو برای بقیه خراب میکنه؟ بعد اون Auto Aim که خودتون استفاده میکنید خوبه لابد؟ :D طرف برای داشتن عملکرد بهتر توی بازی های FPS رفته موس و کیبورد خریده و بعد از کلی بازی کردن باهاشون مهارت لازم رو پیدا کرده بعد توی بازیسنتر میگن برای پز دادن رفته خریده :)) اینو کجای دلم بذارم آخه؟ بعد آخر سر هم یه جوری به چیت زدن ملت روی PC وصلش کرده :D

خب دوستان شما کراس پلی SFV بین PS4 و PC رو چگونه توجیه میکنید؟ از نظر شما مقصر این جریان کیه؟ :D

بعد که بهتون میگیم فن بوی بهتون بر میخوره. اگر فن بوی نیستی، پس چی هستی؟ اینکه تلاش میکنی کراس پلی رو بد نشون بدی و به سونی حق میدی که تا الان چراغ سبز نشون نداده رو اسمش رو چی میذاری؟ اگر خدایی نکرده فردا اومد چراغ سبز نشون داد و فیل شدین، چی میخوایین بگین؟

کل جهان دارن اصرار میکنن برای بازی ها کراس پلی اضافه بشه تا بتونن با بقیه بازی کنن و از بازی کردن لذت ببرن ولی فقط توی ایرانه که مخالف این موضوع هستن و از اینکه با پلتفرم رقیب بازی کنن، نفرت دارن. 100% شما فن بوی هستی. بعدا میگیری قضیه رو، اما شاید نیاز داشته باشه اول فرق بین فن و فن بوی رو بدونی.
چقدر خوبه که کلا شما اصلن فن بوی نیستی که تا اسم PC میاد با رگی باد کرده سریع وارد صحنه میشی n تا پست مختلف میذاری حالا مهم نی طرف اصن چی گفته !
اگه اون قسمتی که بولد کردم منو میگی باید بگم که نه گفتم سونی چراغ سبز بده ناراحت میشم و به نفع گیمر نی و نه گفتم دوست دارم که چراغ سبز نشون نده و خوشبختانه کامنتم تماما فارسی بود . از دیدگاه خودم دلیلش رو گفتم که چرا سونی حق داره اینکار نکنه اینکه خوبه و فلانه و کی فنه کی مثلا فن نیست رو کار ندارم
نکته خنده دار قضیه اینه که توی 99% بحث ها خود PC فن ها کاری ندارن و شماها اسمش رو وسط بحث های نامربوط میارین وسط و شروع میکنین دونه به دونه بهش مشکلات چسبوندن :D وگرنه برای خودمم سواله توی تاپیکی که مربوط به کراس پلی بین کنسول ها هست و سوژه مورد نظر سونی هست که آیا چراغ سبز نشون میده یا نه، چرا یکی میاد میگه روی PC همه چیتر هستن و کراس پلی باهاش معنی نداره و موس و کیبوردشون بازیا رو خراب میکنه و ... :D موضوع تاپیک ساده هست: سونی چراغ سبز نشون نداده برای کراس پلی یه سری بازی و هنوز دلیلش رو نگفته و سکوت کرده. این وسط اینکه سونی حق داره چراغ سبز نشون نده، سونی ضرر میکنه با این کار، کراس پلی خوب نیست، کراس پلی با PC جز خراب شدن بازی کار دیگه ای نمیکنه، جزء عجایب این تاپیکه.
بر خلاف شماها که فکر میکنین الان مایکرو مثل گداها افتاده به پای سونی و ازش خواهش و تمنا میکنه که کراس پلی رو تایید کنه تا بیشتر این ضرر نکرده، هدفم لذت بردن از بازی با دوستام هست نه خوشگل بودن پلتفرمم. پس خواهش میکنم یه راه برگشت برای خودتون بذارید چون ممکنه در آینده مورد نیاز باشه.

آخرین ویرایش:
حالا دیگه برای بد نشون دادن کراس پلی دست به دامن FPS و موس و کیبورد هم شدین؟ :D لابد از نظر علمای اینجا موس و کیبورد یه نوع چیت حساب میشه و هر کی ازش استفاده کنه، بازی رو برای بقیه خراب میکنه؟ بعد اون Auto Aim که خودتون استفاده میکنید خوبه لابد؟ :D طرف برای داشتن عملکرد بهتر توی بازی های FPS رفته موس و کیبورد خریده و بعد از کلی بازی کردن باهاشون مهارت لازم رو پیدا کرده بعد توی بازیسنتر میگن برای پز دادن رفته خریده :)) اینو کجای دلم بذارم آخه؟ بعد آخر سر هم یه جوری به چیت زدن ملت روی PC وصلش کرده :D

خب دوستان شما کراس پلی SFV بین PS4 و PC رو چگونه توجیه میکنید؟ از نظر شما مقصر این جریان کیه؟ :D

بعد که بهتون میگیم فن بوی بهتون بر میخوره. اگر فن بوی نیستی، پس چی هستی؟ اینکه تلاش میکنی کراس پلی رو بد نشون بدی و به سونی حق میدی که تا الان چراغ سبز نشون نداده رو اسمش رو چی میذاری؟ اگر خدایی نکرده فردا اومد چراغ سبز نشون داد و فیل شدین، چی میخوایین بگین؟

کل جهان دارن اصرار میکنن برای بازی ها کراس پلی اضافه بشه تا بتونن با بقیه بازی کنن و از بازی کردن لذت ببرن ولی فقط توی ایرانه که مخالف این موضوع هستن و از اینکه با پلتفرم رقیب بازی کنن، نفرت دارن. 100% شما فن بوی هستی. بعدا میگیری قضیه رو، اما شاید نیاز داشته باشه اول فرق بین فن و فن بوی رو بدونی.
چقدر خوبه که کلا شما اصلن فن بوی نیستی که تا اسم PC میاد با رگی باد کرده سریع وارد صحنه میشی n تا پست مختلف میذاری حالا مهم نی طرف اصن چی گفته !
اگه اون قسمتی که بولد کردم منو میگی باید بگم که نه گفتم سونی چراغ سبز بده ناراحت میشم و به نفع گیمر نی و نه گفتم دوست دارم که چراغ سبز نشون نده و خوشبختانه کامنتم تماما فارسی بود . از دیدگاه خودم دلیلش رو گفتم که چرا سونی حق داره اینکار نکنه اینکه خوبه و فلانه و کی فنه کی مثلا فن نیست رو کار ندارم

نکته خنده دار قضیه اینه که توی 99% بحث ها خود PC فن ها کاری ندارن و شماها اسمش رو وسط بحث های نامربوط میارین وسط و شروع میکنین دونه به دونه بهش مشکلات چسبوندن :D وگرنه برای خودمم سواله توی تاپیکی که مربوط به کراس پلی بین کنسول ها هست و سوژه مورد نظر سونی هست که آیا چراغ سبز نشون میده یا نه، چرا یکی میاد میگه روی PC همه چیتر هستن و کراس پلی باهاش معنی نداره و موس و کیبوردشون بازیا رو خراب میکنه و ... :D موضوع تاپیک ساده هست: سونی چراغ سبز نشون نداده برای کراس پلی یه سری بازی و هنوز دلیلش رو نگفته و سکوت کرده. این وسط اینکه سونی حق داره چراغ سبز نشون نده، سونی ضرر میکنه با این کار، کراس پلی خوب نیست، کراس پلی با PC جز خراب شدن بازی کار دیگه ای نمیکنه، جزء عجایب این تاپیکه.
بر خلاف شماها که فکر میکنین الان مایکرو مثل گداها افتاده به پای سونی و ازش خواهش و تمنا میکنه که کراس پلی رو تایید کنه تا بیشتر این ضرر نکرده، هدفم لذت بردن از بازی با دوستام هست نه خوشگل بودن پلتفرمم. پس خواهش میکنم یه راه برگشت برای خودتون بذارید چون ممکنه در آینده مورد نیاز باشه.
نکته خنده دارتر اینه که شخص بنده نه حرفی از PC زدم و میزنم نه کاری داشتم که کراس پلی خوبه یا بده , طبق عنوان تاپیک دیدگاهم رو در مورد دلیل چراغ سبز نشون ندادن سونی گفتم ولی نمیدونستم این چیزهایی که میگی از توش در میاد و ما بده میشیم و شما خوبه !! جالبه واقعا ...

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا سفسطه میکنید اخرشم 4 تا شکلک خنده انگ فن بودن به ملت میزنید برای هر پستی
کسی که 2 ساعت با موس کیبورد و دسته بازیی مثل bf یا cod رو بازی کرده تفاوت رو کاملا میفهمه که این بازی ها رو نمیشه کراس بازی کرد چون صدم ثانیه تاثیر گذاره موس هم بسیار سریعه و اگر پلیر حرفه ایی باشه دیگه واویلا
به طور کلی کراس پلی بد نیست ولی برای همه بازیی امکان پذیر نیست
پ.ن:این پستا ادمو یاد اون کاربر انویدیا فنه میندازه که بساط معماری کپلرش تو هر تاپیکی پهن بود بعد به ملت برچسب میزد :))

حالا دیگه برای بد نشون دادن کراس پلی دست به دامن FPS و موس و کیبورد هم شدین؟ :D لابد از نظر علمای اینجا موس و کیبورد یه نوع چیت حساب میشه و هر کی ازش استفاده کنه، بازی رو برای بقیه خراب میکنه؟ بعد اون Auto Aim که خودتون استفاده میکنید خوبه لابد؟ :D طرف برای داشتن عملکرد بهتر توی بازی های FPS رفته موس و کیبورد خریده و بعد از کلی بازی کردن باهاشون مهارت لازم رو پیدا کرده بعد توی بازیسنتر میگن برای پز دادن رفته خریده :))
پستی که به شما اصلا مربوط نبود و نمیدونی چی هست رو مجبور نیستی مسخره کنی!جالبه بار چندم شماست که پستایی که ربطی بهتون نداره رو مسخره میکنین و اخرشم خودتون زیر سوال میرین.
پسر خوب تو بازیی مثل دستینی ایرانیه رفته Xim4 خریده که فقط Emblem یه مرحله خیلی سخت رو بتونه بگیره و بزاره رو کاراکترش که پز بده و خودش داره اعترافم میکنه به کارش!وقتی از چیزی خبر نداری و میخوای یجوری طرف مقابلت رو مسخره کنی حداقل فکر کن بعد اینکارو انجام بده!
یه عده با خریدن موس و کیبرد عملا مسابقه ای مثل Trial Of Osiris بازی رو به گند کشیدن وقتی بازی رو انجام ندادی و هیچ اطلاعاتیم نسبت بهش ندادی مجبور نیستی مسخره کنی که اخرش خودت زیر سوال بری!
ایرانی که تا دیروز نمیتونسته Aim بگیره الان شیرجه میزنه هدشات میکنه Tebag هم میره!دستگاهی که 90درصد دنیا با کنترلر باهاش بازی میکنن 10 درصد که اون بازی رو بلد نیستن میرن موس و کیبرد میخرن که میکشن Tebag برن!2 ساله دارم بازیش میکنم و مسلما خیلی بیشتر از شما با موس و کیبردیای FPS کنسول برخورد داشتم!نیازی نیست هرچیزی که شما ازش سردرنمیاری رو به باد مسخره بگیری فکر کردن رو برای همین زمانا گذاشتن!;)
___
الان هم باز من بن میشم چون این اقا اجازه داره هرجوری که میخواد بقیرو مسخره کنه چون مثلا قدیمیه و لایکاش بالاست!چیزی که من هرروز دارم با چشمم میبینم این اقا میاد برای من طرز صحیح مصرفشو میگه لول

آخرین ویرایش:
کلا درگیری بیداد می کنه ها، کسی حرف از FPS نزد، حالا هی سر و کبه هم بزنید الکی. مسئله اینجاس که بله، سونی چون اوله واسش مهم نیست مشتری مداری کنه. همیشه هم همینه کسی که بالاس حرکتی برای بدست آوردن دل مشتری نمی کنه...

پستی که به شما اصلا مربوط نبود و نمیدونی چی هست رو مجبور نیستی مسخره کنی!جالبه بار چندم شماست که پستایی که ربطی بهتون نداره رو مسخره میکنین و اخرشم خودتون زیر سوال میرین.
پسر خوب تو بازیی مثل دستینی ایرانیه رفته Xim4 خریده که فقط Emblem یه مرحله خیلی سخت رو بتونه بگیره و بزاره رو کاراکترش که پز بده و خودش داره اعترافم میکنه به کارش!وقتی از چیزی خبر نداری و میخوای یجوری طرف مقابلت رو مسخره کنی حداقل فکر کن بعد اینکارو انجام بده!
یه عده با خریدن موس و کیبرد عملا مسابقه ای مثل Trial Of Osiris بازی رو به گند کشیدن وقتی بازی رو انجام ندادی و هیچ اطلاعاتیم نسبت بهش ندادی مجبور نیستی مسخره کنی که اخرش خودت زیر سوال بری!
ایرانی که تا دیروز نمیتونسته Aim بگیره الان شیرجه میزنه هدشات میکنه Tebag هم میره!دستگاهی که 90درصد دنیا با کنترلر باهاش بازی میکنن 10 درصد که اون بازی رو بلد نیستن میرن موس و کیبرد میخرن که میکشن Tebag برن!2 ساله دارم بازیش میکنم و مسلما خیلی بیشتر از شما با موس و کیبردیای FPS برخورد داشتم!نیازی نیست هرچیزی که شما ازش سردرنمیاری رو به باد مسخره بگیری فکر کردن رو برای همین زمانا گذاشتن!;)
___
الان هم باز من بن میشم چون این اقا اجازه داره هرجوری که میخواد بقیرو مسخره کنه چون مثلا قدیمیه و لایکاش بالاست!چیزی که من هرروز دارم با چشمم میبینم این اقا میاد برای من طرز صحیح مصرفشو میگه لول
اوممم، طرف با پی سی بازی می کنه، فکر کنم خیلی بیشتر از شما با موس و کیبردیای FPS برخورد داشته باشه ها!

ویرایش: مشکل حل شد.

Last edited by a moderator:
اوممم، طرف با پی سی بازی می کنه، فکر کنم خیلی بیشتر از شما با موس و کیبردیای FPS برخورد داشته باشه ها!
من کاری به PC باز بودن ایشون ندارم.FPS کنسول رو دارم میگم که خودم روش دارم بازی میکنم.اون قسمت پستم یه کنسول کم داره که ویرایش میکنم اشتباه گرفته نشه یوقت!
___
من قصد بحث با کسی رو نداشتم که حرفم یه عده درمیارن الان!فقط در رابطه با موس و کیبردیای کنسول پست دادم که یه نفر چون علاقه داره خفن بودن خودشو ثابت کنه مسخره بازی دراورد!البته ایشون مطمینن بازم هیچ اتفاقی براشون نمیفته و به کارشون ادامه میدن فقط بقین که باید تاوان مسخره بازی ایشونو بدن.

وقتی‌ با یه لحن مشخص حرفتون رو نسبت به یه شخص یا گروهی می‌زنین، طبیعی هست که بحث هم با همون لحن ادامه پیدا کنه.
لطفا سعی‌ کنین بدون توهین به همدیگه و بدون اینکه گروه یا شخصی‌ رو متهم کنین به بحث ادامه بدین. جدا بحثی‌ نیست که به خاطرش به علایق شخصی‌ همدیگه توهین کنین.

الآن داستان اینه که سونی چرا اجازه نمیده Tekken که FPS نیست کراس پلی داشته باشه.

همین حالا SF که FPS نیست کراس پلی داره و کی بورد کسی به گیم پد کسی لطمه ای وارد نکرده انگار.

Rocket League هم که FPS نیست کراس پلی داره و جای خاصی دچار لطمه نشده.

الآن دقیقاً مساله اینه که چرا Tekken که FPS نیست دچار این مشکل شده نه Destiny که FPS است و COD که FPS است و BF که FPS است.

مساله حتی چندان به PC هم مربوط نیست. مشکل اصلی کراس پلی بین Xbox و PS روی بازی ای است که FPS نیست و موس و کی بورد هم برایش مناسب نیست.

روی دو دستگاهی که چیت هم ندارند و بازی های FPS شان هم چیت ندارد:دی

الآن اگر با رسم شکل توضیح بدید این مشکل به بازی های FPS و دوست شما که توی دستینی پول داده موس و کی بورد خریده و فایت استیک بچه همساده و نفع مایکروسافت
چه ربطی وجود داره، همه شاد میشن.

تاپیک تکن دارن می گن FPS با موس و کیبورد نامردیه:-j
شما برچسب چیتر و اخ و تف به PC Gamer ها نزنید مطمئن باشید کاری به شما نداریم:)
ربطش بسیار بیشتر از پست راجع به ذرات پر انرژی خورشید تو تاپیک mgs کوجیما و سونیه. حداقل جایی مسخره کن که خودت نامبر وانش نباشی:D
فن های pc چیتر و فلان نباشند عصبی رو هستند:D بهتره فراموش نکنیم پست هر یوزر نظر اون یوزر و ارزش مادی معنوی دیگه ای نداره که یقه کشی یا مسخره کنیم.
---
به نظر من روزی میرسه که کراس پلی به یک استاندارد تبدیل بشه. ولی خب. یک سری از بازی ها نمیشه هیچ. قبول نکردن سونی هم تو بعضی موارد دور از انتظار نیست. کلا سونی کمپانی انحصار محوریه فکر نمیکنم با این چیزا کنار بیاد. البته شخصا مشکلی ندارم فکر نمیکنم باقی ps4 گیمر ها هم داشته باشند چون چیزی که زیاده سرور شلوغ برای هر بازی رو ps4.
بحث دوستان رو پلتفرم های دیگر جداست و کاملا منظقی که از کراس پلی استقبال کنند..
---
پ ن: جدیدترین نتیجه گیری. سونی در مورد کراس پلی بین کنسول ها بی میله پس مشتری مدار نیست:D

آخرین ویرایش:
---
پ ن: جدیدترین نتیجه گیری. سونی در مورد کراس پلی بین کنسول ها بی میله پس مشتری مدار نیست:D

پس نه از شدت مشتری مداری بی میله! مثل اینکه از بس مشتری مداره بازی های psn پلاس رو به محض تموم شدن پلاس ازتون می گیره. اینا همه در راستای مشتری مداریه آخه. دیگه طرفدار یه برند هستید چشم بسته دفاع نکنید نکات منفی رو هم ببینید.

پس نه از شدت مشتری مداری بی میله! مثل اینکه از بس مشتری مداره بازی های psn پلاس رو به محض تموم شدن پلاس ازتون می گیره. اینا همه در راستای مشتری مداریه آخه. دیگه طرفدار یه برند هستید چشم بسته دفاع نکنید نکات منفی رو هم ببینید.

تو شرایط فعلی و به خصوص در مورد این بازی فکر نمیکنم کراس پلی ربطی به مشتری مداری داشته باشه .. مگه اینکه اینکه انتظار داشته باشید مشتری های xbox و استیم رو هم سونی باید بداره ..؟
در مورد بازی هایی که کم مخاطب تر هست رو ps مثل استریت فایتر سونی سعی میکنه انعطاف پذیر باشه تا تجربه بهتری برای مشتری هاش باشه .. ولی واقعا در حالت منطقی هیچ دلیلی برای انجام این کار در مورد تکن نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or