والیبال ساحلی آنلاین (حتما امتحان کنید)

شما در این بازی ابتدا ابتدا یک کاراکتر می سازید و پس از عبور از مرحله ی آموزش (5 دقیقه آموزشی) وارد قسمت اصلی بازی می شوید .
این بازی کلا دارای دو قسمت اصلیه که کاملا متفاوتند
1- لابی :
در این قسمت شما به روم های مختلف می روید و بازی می کنید تا تجربه کسب کنید که به لول های بالاتر برید . خودتان هم میتوانید روم بسازید و دیگران به روم شما بیان و بازی کنین . تورنمنتایی هم توی لابی هستن که در صورت باز بودن می تونین به اون ها برین و ثبت نام کنین که این بازی ها کاملا رسمی هستند و با موفقیت در آنها می تونین پیشرفت چشمگیری داشته باشین .
2 - چت روم ها (بار و ساحل) :
در این قسمت شما کاملا آزادین . می تونید خرید کنین . لباساتونو عوض کنین . هدیه بخرین و......
میتونین هم به بار ها و یا ساحل هایی که هستن برین و قدم بزنین ، استراحت کنین و با کسایی که اونجا هستن حرف بزنین .

و اما
.
.
.
.
لینک دانلود بازی با حجم 260 مگ (بسیار توصیه می شه)
-
-
-
-
ftp://220.95.232.41/BVO_Global_Edition_v1.22.exe

اون خطایی که گفتم هست ؛ ربطی به شلوغی هم نداره - من 256 دارم ولی اجرا نمیشه مشکل داره
میگه باید فایل Patch.xml رو دانلود شه ولی بازی خودش نمیتونه دانلود کنه
هیچکی نتونست این مشکل رو حل کنه؟

اون خطایی که گفتم هست ؛ ربطی به شلوغی هم نداره - من 256 دارم ولی اجرا نمیشه مشکل داره
میگه باید فایل Patch.xml رو دانلود شه ولی بازی خودش نمیتونه دانلود کنه
هیچکی نتونست این مشکل رو حل کنه؟
دقيقا من هم همين مشكل رو دارم.ميشه بگيد چه ساعتي خلوت ميشه؟چون هر وقت ميرم همين وضعه:-s:-s

داره . برا من هم وقتی خیلی سرعتم پایین باشه اینطوری می شه . ولی میذارم اون فایل رو برا آپلود دانلود کنین و کپی کنین تو پوشه ی config حللللله :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or