والیبال ساحلی آنلاین (حتما امتحان کنید)

شما در این بازی ابتدا ابتدا یک کاراکتر می سازید و پس از عبور از مرحله ی آموزش (5 دقیقه آموزشی) وارد قسمت اصلی بازی می شوید .
این بازی کلا دارای دو قسمت اصلیه که کاملا متفاوتند
1- لابی :
در این قسمت شما به روم های مختلف می روید و بازی می کنید تا تجربه کسب کنید که به لول های بالاتر برید . خودتان هم میتوانید روم بسازید و دیگران به روم شما بیان و بازی کنین . تورنمنتایی هم توی لابی هستن که در صورت باز بودن می تونین به اون ها برین و ثبت نام کنین که این بازی ها کاملا رسمی هستند و با موفقیت در آنها می تونین پیشرفت چشمگیری داشته باشین .
2 - چت روم ها (بار و ساحل) :
در این قسمت شما کاملا آزادین . می تونید خرید کنین . لباساتونو عوض کنین . هدیه بخرین و......
میتونین هم به بار ها و یا ساحل هایی که هستن برین و قدم بزنین ، استراحت کنین و با کسایی که اونجا هستن حرف بزنین .

و اما
.
.
.
.
لینک دانلود بازی با حجم 260 مگ (بسیار توصیه می شه)
-
-
-
-
ftp://220.95.232.41/BVO_Global_Edition_v1.22.exe

گاگول جان بازی بچه فیلم نیست چطوری فیل بشه ؟ :دی
مگه تو فیل میکنی که زمان می گی ؟
تازه بازی فیل نمیشه ! (الان بخوای جی تی ای بازی کنی با فیل شکن بازی می کنی ؟)

1.من مرتضی هستم.
2.بازی آنلاین هستش اگه سرورش فیل بشه شما میتونید بهش وصل بشی و بازی کنی؟نکنه gta هم آنلاینه؟(یکم وقتی کنایه میزنید فکر کنید صواب داره)
3.نکنه خودتون فیل چی هستید یک دستی میزنی دوست پیدا کنی؟(2 روز منظورم به همین زودی بود )

1 - پخ (تو امضات نوشتی)
2 - گاگول جان (من خودم یه جا اسکل خان بودم ناراحت نباش:دی) جی تی ای آنلاینم می شه (محض اطلاع)
3 - سرور فیل نمیشه . از رئیست بپرس بهت می گه (:دی)
4 - بسه دیگه ! دعوا داری ؟ ما چند وقتی هست داریم همدیگرو جر می دیما :دی

1.پخ یعنی پیام خصوصی اگه نمیدونی بدون.
2.جی تی ای آنلاین میشه زد و آفلاین اینو از 4 سال پیش میدونستم ولی شما دقت نمیکنی جی تی ای بازی مخصوص شبکه نیست (بازی هایی هستند که فقط آنلاین بازی میشه کرد) قابلیت بازی شبکه رو داره اینو هم اگه نمیدونستی بدون.
3.میشه رئیست همین الان بهم گفت(بعد گفت second life رو برو ببین) حالا خودمونیم حقوق چند میگیری؟
4.هر وقت شما بس کنی ما هم بس میکنیم.دارم.من جر نمیخورم اگر شما میخوری مشکل خودته...

دوستان به نظرم این بازی مثل بازی Football super stars هستش!
تو اونهم تو شهر می گردی می رفتی بار چت می کنی می روی ساحل و...
ولی موقع بازی لگ خیلی داشت با 128!!!
حالا این موقع بازی لگ داره یا نه؟!

1.من مرتضی هستم.
2.بازی آنلاین هستش اگه سرورش فیل بشه شما میتونید بهش وصل بشی و بازی کنی؟نکنه gta هم آنلاینه؟(یکم وقتی کنایه میزنید فکر کنید صواب داره)
3.نکنه خودتون فیل چی هستید یک دستی میزنی دوست پیدا کنی؟(2 روز منظورم به همین زودی بود )
آخه بازی مشکلی نداره فقط بعضی دخترا توش بی حجاب میگردن!!:d
حالا هم دیگه دعوا نکنید.
مرتضی جان شما FSS رو دانلود نکردی؟

.میشه رئیست همین الان بهم گفت(بعد گفت second life رو برو ببین) حالا خودمونیم حقوق چند میگیری؟
من الان یه چند تا از عکسای SL رو دیدم.این خیلی ناجوره ولی این والیباله بیچاره مثله این نیست.
دوستان به نظرم این بازی مثل بازی Football super stars هستش!
تو اونهم تو شهر می گردی می رفتی بار چت می کنی می روی ساحل و...
ولی موقع بازی لگ خیلی داشت با 128!!!
حالا این موقع بازی لگ داره یا نه؟!
سلام.
FSS حالش بیشتره ولی این یه چی تو مایه های اونه.
راستی دوم جان الا ما تیم ملی رو هم اونجا راه انداختیم و چند روز دیگه جام جهانی شروع میشه اگه میخوای عضو تیم ملی شی بیا توی تاپیک اصلی و اونجا یه تایم به من بده تا شما رو به تیم ملی دعوت کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or