والیبال ساحلی آنلاین (حتما امتحان کنید)

شما در این بازی ابتدا ابتدا یک کاراکتر می سازید و پس از عبور از مرحله ی آموزش (5 دقیقه آموزشی) وارد قسمت اصلی بازی می شوید .
این بازی کلا دارای دو قسمت اصلیه که کاملا متفاوتند
1- لابی :
در این قسمت شما به روم های مختلف می روید و بازی می کنید تا تجربه کسب کنید که به لول های بالاتر برید . خودتان هم میتوانید روم بسازید و دیگران به روم شما بیان و بازی کنین . تورنمنتایی هم توی لابی هستن که در صورت باز بودن می تونین به اون ها برین و ثبت نام کنین که این بازی ها کاملا رسمی هستند و با موفقیت در آنها می تونین پیشرفت چشمگیری داشته باشین .
2 - چت روم ها (بار و ساحل) :
در این قسمت شما کاملا آزادین . می تونید خرید کنین . لباساتونو عوض کنین . هدیه بخرین و......
میتونین هم به بار ها و یا ساحل هایی که هستن برین و قدم بزنین ، استراحت کنین و با کسایی که اونجا هستن حرف بزنین .

و اما
.
.
.
.
لینک دانلود بازی با حجم 260 مگ (بسیار توصیه می شه)
-
-
-
-
ftp://220.95.232.41/BVO_Global_Edition_v1.22.exe

منو كه خفه كرد اين بازي.
چند روزه دارم امتحان ميكنم ولي فقط يه بار تونستم لاگين كنم .
همون دفعه كه بعد چندين بار امتحان لاگين كردم و كاراكتر رو ساختم و بازي كردم .
اما بعدش كه از بازي بيرون اومدم و دوباره خواستم كانكت بشم تو اين صفحه ميمونه و بعد 5 دقيقه ارور time out ميده !چند بار هم انيستال و اينستال كردم ولي افاقه نكرد .

سلام منم بازی‌ رو دانلود کردم و یه اکانت هم ساختم ولی‌ الان وقتی‌ می‌خوام برم داخل ارور میده
account does not exist
یه اکانت دیگه هم ساختم بازم همینطوری شد
دیگه نمیدونم چکار کنم لطفا راهنمایی کنید ممنون:)

Patch.xml download failed, you can go to official website to download manual update

من هنگامی که بازی رو اجرا میکنم همون اول کار هنوز نرفته داخل بازی این خطا رو میده . مشبه بگید من باید چی کار کنم؟ من از ویندوز 7 استفاده میکنم.

Patch.xml download failed, you can go to official website to download manual update

من هنگامی که بازی رو اجرا میکنم همون اول کار هنوز نرفته داخل بازی این خطا رو میده . مشبه بگید من باید چی کار کنم؟ من از ویندوز 7 استفاده میکنم.

دقیقا برا منم همین ارور رو میده ..منم ویندوزه 7 رو دارم البته

وقتی وضع اینترنت خیلی بد باشه اینو میگه . فکر نکنم واسه ویندوز 7 باشه . شما یه وقتی برو که سرعت و شلوغی اینترنت خوب باشه . کارت راه میفته .

یا اکانتتو اکتیو نکردی . یا اینکه یوزرتو اشتباه می زنی . چون به حروف بزرگ کوچیک خیلی گیر میده :دی
نه هم یوزر درسته هم اکانت اکتیو هس رفتم داخل فروم سایتشون چند نفر دیگه هم مثل من بودن مثل اینکه باید یه کد از آدرس:
http://passport.bvogame.com/getcode.aspx
بگیرم که هر کاری می‌کنم باز نمی‌شه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or