هیچ موتوری قابل مقایسه با cry engine 3 نیست.

• Thread starter Thread starter u.s.a
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

u.s.a

کاربر سایت
کرایتک اعلام کرد:در حال حاضر موتور هیچ بازی این قدرت رو نداره که بازی مثل کرایسس 2 بسازه،و شرکتهای رقیب میتونن با استفاده از cry engine 3 بازیهای بسیار زیباتری رو بسازن،با این وجود شرکت ما هیچ وقت اهمیت نداده که سایر شرکتها چی کار میکنن.

Cevat Yerli در این باره به cvg میگوید:تمام بازیهایی که سایر شرکتها در حال حاضر منتشر میکنن-با cry engine نیز قابل اجرا هست.

20110125crysis2.jpg

او در پاسخ به این سوال که آیا cry engine 3 میتونه بهتر از بازیهای آینده epic که با unreal 4 ساخته میشن،باشه یا نه میگوید:هیچ کدام از رقبای cry engine توانایی ساخت crysis 2 رو ندارن.

من فکر میکنم که موتور هیچ کدام از رقبای ما توانایی ساخت crysis 2 رو ندارن،او اضافه میکند:crysis 2 از لحاظ گیم پلی و چشم انداز به عنوان یک سرگرمی مطالبات زیادی دارد.

او در پایان میگوید:اینکه موتور ما بهترین هست یا نه،چیزی هست که مردم باید قضاوت کنن،اما من میتونم این رو بگم که هیچ موتور دیگری نمیتونه کرایسس 2 رو بسازه.

منبع
==========
به نظر بنده این حرفها فقط و فقط برای کیلزون 3 زده شده-و در لفافه داره میگه گرافیک کرایسس 2 از کیلزون 3 بهتر هست.

در مورد نسخه کنسولی هم همون ترایلری که از 360 اومد یه تنه همه بازیهای ps3 رو قورت میداد

خداییش خودت میدونی که من فن بازی در نمیارم

lolz

اینجوریشو دیگه ندیده بودیم !

حالا ببین اینم یه مدلشه :دی

از اونجایی که اینگونه پست ها روز به روز در حال افزایشه باید عادت کرد دیگه چاره ای نیست ! :دی

آخرین ویرایش:
کار به جایی رسیده بچه های BC بیان Yerli رو مسخره کنن

این مرد 4 سال پیش بازی رو بیرون داد که هنوزه که هنوز کسی نتونسته رو دستش بلند شه:x
اونوقت حرفای ایشون چرت هست؟

هر کدوم از دوستان که میگن حرفای ایشون چرت هست یه عکس مشابه این عکسهای پایینی که میزارم بیارن

همه با موتور cry engine 3 ساخته شدن:

و در مورد نسخه کنسولی هم همون ترایلری که از 360 اومد یه تنه همه بازیهای ps3 رو قورت میداد

کلا تو هر تاپیک که شما =ست میزاری باید انتظار داشت یه چن تا عکس از کرایسیز هم ببینیم..(هر چند اینام کرایسیز نبودن ولی یاد و خاطره اش گرامی)

اما خدایی حق دارید .منم عاشق این کرایسیزم . بهترین اکشن اول شخصیه که بازی کردم.
خیلی از اجزای بازی هم واقعی بودن . مثلا نمردنت و بازیابی سلامتی به کمک نانوسویت بود اما مثلا تو CoD به وسیله ی امدادهای غیبی این کار صورت میگیره. کلا همه چیزش کامل بود.

ای کاش این نسخه هم بتونه به بزرگی اون کرایسیز قبلیه باشه

کسی که بگه کیلیزون از کرایسیس بهتره یا کرایسیس از اون بهتره فقط داره فن بازی در میاره ...
تو هر دوتاشون پر از انواع افکت و چیز میزهای مختلف هست . هر کدوم تو یک زمینه از یکی دیگه بهترند ولی کلا به نظرم مساویند .
این وسط دو تا چیز ثابت می کنه کدوم بهتره :
1- امتیازات
2 - فروش

آخرین ویرایش:
Cry Engine 3 حال میده واسه ساخت یک بازی درست و حسابی از LOST. کلاً تصاویر جنگلی که با این موتور ساخته میشه عجیب زیباست. اما به نظر منم روی کنسول به کیلزون 3 و آنچارتد3 نمیرسه. ( البته هنوز گرافیک U3 رو ندیدم ! )
چندین و چند! وقت پیش هم یک تریلر از کرایسس 2 دیدم توی یک جا مثل کلیسا بود ! یک روبات گنده از پنجره میاد داخل. زیاد جالب نبود...

مسلما توي حرفشاش اغراق زياد داشته ولي به نظرم بايد هم اينطوري به متورشون بنازن
واقعا هيچ كدوم از بازيها تا حالا دقت و قدرت و زيبايي و رنگ بندي و.........كرايسيس رو نداشتند.و صددرصد اين رو بايد مديون موتور بازي باشند
يكي از موارد برتري:واقعا توي هر بازي كه ميبينم حتي بزرگترين بازيها درختها و برگها و و كلا جنگلها خيلي چنگي به دل نميزنه در حالي كه توي كرايسيس برگ درختان به بهترين شكل ممكن ساخته شده و ادم فقط تا چند دقيقه محو تماشاي درختها و جنگل بازي ميشه كاري كه واقعا راحت نيست
و هزاران دليل ديگر كه به نظرم مهر تاييدي براي اين موتور منحصر به فرد هست

نوشته شده توسط vahid_ba
در مورد نسخه کنسولی هم همون ترایلری که از 360 اومد یه تنه همه بازیهای ps3 رو قورت میداد
این تصاویر از همون تریلر و دموئی هست که روی 360 کل بازی های PS3 رو یک تنه قورت میده، بــه بــه!

http://assets.vg247.com/current//2011/01/7-000.jpg
http://assets.vg247.com/current//2011/01/5-000.jpg
http://assets.vg247.com/current//2011/01/6-000.jpg
http://assets.vg247.com/current//2011/01/8-000.jpg
http://assets.vg247.com/current//2011/01/9-000.jpg

• Like
Reactions: DoppelGang3rX1
نه خیر همه اینا دروغه :دی فقط اون عکس هایی که با ادیتور بازی درست شده و هزار تا TOD روش پیاده کردن راست هستن :دی

ولی واقعا اگر بازی بخواد گرافیکش این باشه که فکر کنم Crysis2 نامزد تمشک طلایی امسال بشه :دی

• Like
Reactions: Tommy Fisher
من فقط یه چیز رو میدونم و بهش ایمان دارم اونم اینه که موتوری که هیچکس نمیتونه باهاش بازی بسازه و به غیر از Crysis بازی مطرح دیگه ای باهاش ساخته نشده ( البته Crysis از نظر من فقط در حیطه جلوه های بصری مطرح هست، اون هم روی سیستم های هزاران دلاری و از سایر جنبه های دیگه یه اول شخص خیلی Cheap و بی ارزش ِ ) به هیچ دردی نمیخوره و حرف های این آقا و شخصیتش هم سابق بر این با کوبوندن بهترین فرنچایز های اول شخص مانند Halo و Killzone و Call of Duty ثابت شده است.
این همه تریلر و دمو و عکس همه دروغ بود ولی این تصاویر که معلوم نیست با چه نوع دوربین گوشی موبایلی از روی کدوم تلویزیون گرفته شده و توسط یه psفن اینجا گذاشته شده حقیقت داره. منم بلدم الان برم kz3 رو روی تلویزیون خونم پخش کنم بعد از روش با گوشیم عکس بگیرم بذارم اینجا بگم بیاید ببینید عجب گرافیک داغونی داره این kz3! خوش باشی پروفسور!
اول اینکه شما موظف هستی با کاربران محترمانه صحبت کنی و از کلماتی مثل پروفسور استفاده نکنید و این درخواست نیست بلکه یک شرط و یک اجبار ِ، درباره عکس ها هم باید خددمتون عرض کنم که سایت خبری VG247 این عکس ها رو Capture کرده و قرار داده، خوشحال میشم عزیزان عکس ها رو با دقت ارزیابی کنند و بگن چه جوری میخواد Killzone 3 رو بترکونه !!

http://www.vg247.com/2011/01/25/crysis-2-multiplayer-demo-now-live-for-360-gold-subs/

آخرین ویرایش:
این همه تریلر و دمو و عکس همه دروغ بود ولی این تصاویر که معلوم نیست با چه نوع دوربین گوشی موبایلی از روی کدوم تلویزیون گرفته شده و توسط یه psفن اینجا گذاشته شده حقیقت داره. منم بلدم الان برم kz3 رو روی تلویزیون خونم پخش کنم بعد از روش با گوشیم عکس بگیرم بذارم اینجا بگم بیاید ببینید عجب گرافیک داغونی داره این kz3! خوش باشی پروفسور!

من فقط یه چیز رو میدونم و بهش ایمان دارم اونم اینه که موتوری که هیچکس نمیتونه باهاش بازی بسازه و به غیر از Crysis بازی مطرح دیگه ای باهاش ساخته نشده ( البته Crysis از نظر من فقط در حیطه جلوه های بصری مطرح هست، اون هم روی سیستم های هزاران دلاری و از سایر جنبه های دیگه یه اول شخص خیلی Cheap و بی ارزش ِ ) به هیچ دردی نمیخوره و حرف های این آقا و شخصیتش هم سابق بر این با کوبوندن بهترین فرنچایز های اول شخص مانند Halo و Killzone و Call of Duty ثابت شده است.
این نظرهای گرانبهای شماست که خیلی cheap تشریف داره وگرنه خیلیها مثل من هستن که crysis رو از هر جهت یکی از بهترینها میدونن و در مقابل حالشون از COD وامثال اون بهم میخوره!

سایت خبری VG247 این عکس ها رو Capture کرده و قرار داده، خوشحال میشم عزیزان عکس ها رو با دقت ارزیابی کنند و بگن چه جوری میخواد Killzone 3 رو بترکونه !!
کامنت هارو خوندی؟ 1 ساعته دارم می خندم به این کامنت :دی

Gosh… Now i really need to think about my statement where i said: “Crysis 2 looks better then Killzone 3 on consoels”
Because from these screenshots it looks like a complete CRAP.
Thats basically LOW-Medium settings of Crysis 1 at best… AT BEST.

بعدش یکی جواب اینو داده

indeed… the more I look at the screenshots, the more it feels like an updated version of CounterStrike.

Gosh… Now i really need to think about my statement where i said: “Crysis 2 looks better then Killzone 3 on consoels”

بعدش یکی جواب اینو داده

indeed… the more I look at the screenshots, the more it feels like an updated version of CounterStrike.
آره بابا ولو شدم رو زمین از خنده کامنت ها رو خوندم :دی باز انقدر مرد هستند خودشون اظهار پشیمونی کنن و بگن ببخشید گفتیم این بازی از فلان بازی بهتر ِ ، اینجا که عکس هم نشون میدی از سایت خبری معتبر باز پافشاری می کنن !

واقعا من یه ربع ِ دارم عکس ها رو نگاه می کنم و واقعا نسخه کنسولی بازی اینجور که بوش میاد یه افتضاح به تمام معناست، تازه این نسخه 360 ِ ، خدا نسخه PS3 رو بخیر کنه !
سلام آرش جان

من فکر می کنم نمیشه از Killzone به عنوان یک فرنچایز عالی نام برد! حداقل فعلا نمیشه! چون به نظرم نسخه یک که بازی معمولی بود. در عوض میتونی بگی Killzone 2 عنوانی عالی بود. تازه اگر این روند تا 2 شماره دیگه ادامه داشته باشه اون موقع میتونی هم ردیف عناوین مذکور قرار بدیش. در کل از اون جا که میدونم علاقه خاصی نسبت به Killzone داری شاید همین عامل باعث این طرز فکر شده!

موفق باشی
سلام

به هر حال از نظر من Guerrilla Games با کاری که روی Killzone 2 انجام داد تونست اعتبار این فرنچایز رو به طرز قابل توجهی افزایش بده، به هر حال دست اندرکاران Crysis 2 راجع به Halo اظهار نظر کردند، عنوانی که یه جورایی پرچمدار اول شخص ِ راجع به Call of Duty صحبت کردند همینوطر راجع به Killzone 2 که تو استفاده از تکنیک های بصری و گرافیکی هنوز هم که هنوز ِ بعد از دو سال حرفی واسه گفتن داره، نقطه هدف صحبت های من روی عناوین جدید این فرنچیاز ها مثل Reach و Killzone 2 و Modern Warfare 2 بود وگرنه قطعا کارگردان Crysis 2 کاری با Call of Duty 2 و Halo 2 و Killzone 1 نداره !

آخرین ویرایش:

بعدش یکی جواب اینو داده

این عکس هم گذاشته بودن که در نوع خود جالبه :d
http://img213.imageshack.us/img213/2879/9000o.jpg

حرف های این آقا و شخصیتش هم سابق بر این با کوبوندن بهترین فرنچایز های اول شخص مانند Halo و Killzone و Call of Duty ثابت شده است.

آرش جان من فکر می کنم نمیشه از Killzone به عنوان یک فرنچایز عالی نام برد! حداقل فعلا نمیشه! چون به نظرم نسخه یک که بازی معمولی بود. در عوض میتونی بگی Killzone 2 عنوانی عالی بود. تازه اگر این روند تا 2 شماره دیگه ادامه داشته باشه اون موقع میتونی هم ردیف عناوین مذکور قرارش بدی.

موفق باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or