هیچ موتوری قابل مقایسه با cry engine 3 نیست.

• Thread starter Thread starter u.s.a
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

u.s.a

کاربر سایت
کرایتک اعلام کرد:در حال حاضر موتور هیچ بازی این قدرت رو نداره که بازی مثل کرایسس 2 بسازه،و شرکتهای رقیب میتونن با استفاده از cry engine 3 بازیهای بسیار زیباتری رو بسازن،با این وجود شرکت ما هیچ وقت اهمیت نداده که سایر شرکتها چی کار میکنن.

Cevat Yerli در این باره به cvg میگوید:تمام بازیهایی که سایر شرکتها در حال حاضر منتشر میکنن-با cry engine نیز قابل اجرا هست.

20110125crysis2.jpg

او در پاسخ به این سوال که آیا cry engine 3 میتونه بهتر از بازیهای آینده epic که با unreal 4 ساخته میشن،باشه یا نه میگوید:هیچ کدام از رقبای cry engine توانایی ساخت crysis 2 رو ندارن.

من فکر میکنم که موتور هیچ کدام از رقبای ما توانایی ساخت crysis 2 رو ندارن،او اضافه میکند:crysis 2 از لحاظ گیم پلی و چشم انداز به عنوان یک سرگرمی مطالبات زیادی دارد.

او در پایان میگوید:اینکه موتور ما بهترین هست یا نه،چیزی هست که مردم باید قضاوت کنن،اما من میتونم این رو بگم که هیچ موتور دیگری نمیتونه کرایسس 2 رو بسازه.

منبع
==========
به نظر بنده این حرفها فقط و فقط برای کیلزون 3 زده شده-و در لفافه داره میگه گرافیک کرایسس 2 از کیلزون 3 بهتر هست.

راست میگه دیگه حتی KZ3 هم بهش نمیرسه.

هیچ موتوری نمی تونه Crysis2 رو بسازه.
در قدرت cry engine 3 هیچ شکی نیست.و به طور قطع یک هیولاست.اما این وسط کیلزون 3 بوقه؟آنچارتد 3 بوقه؟rage و جان کارمک که استاد خلق گرافیکهای فک انداز هست بوقن؟

اما من میتونم این رو بگم که هیچ موتور دیگری نمیتونه کرایسس 2 رو بسازه.
wutlol
هیچ موتوری هم نمیتونه Final Fantasy V XIII رو بسازه ، هیچ موتوری هم نمیتونه Gears of War 3 رو بسازه ، هیچ موتوری هم نمیتونه KZ 3 رو بسازه ، مرتیکه شاسکول اومده یه حرفی زده باشه فقط ... !
البته با این تریلر جدیدی که از نسخه کنسولی بازی دیدم بنظرم بسیار عالی بود ، اما این که بیاد جواد اینجوری دُرافشانی کنه انصافا جای لول داره ...

در قدرت cry engine 3 هیچ شکی نیست.و به طور قطع یک هیولاست.اما این وسط کیلزون 3 بوقه؟آنچارتد 3 بوقه؟rage و جان کارمک که استاد خلق گرافیکهای فک انداز هست بوقن؟
rage بازی بزرگیه ولی فعلا اظهار نظر در موردش زوده چون به همون نسبتی که دور نمای بینهایت زیبایی داره از نزدیک بافتها تو ذوق میزنن. درباره u2,3 هم هیچ نظری ندارم چون اصولا با بازیهای تماما اسکریپت شده اصلا حال نمیکنم و واقعا هم بالا بردن گرافیک رو توسط اسکریپت نویسی کار شاخی نمیدونم ولی kz3 یه چیز دیگست.طراحی هنریش واقعا شاهکاره غولهاش فک براندازن و در کل میتونم بگم یه شاهکاره این بازی ولی دقت کنید که این یه بازی انحصاریه و سازنده ها تمام توانشون رو فقط روی یه پلتفرم گذاشتن درحالی که crysis2 مولتی هست! که خب خود این قضیه قدرت عجیب موتور cry engine3 رو میرسونه.مسلما موتور kz3 هرگز نمیتونه با cry engine3 رقابت کنه چون فقط اختصاصی برای ps3 ساخته شده و بر فرض نمیتونه همین بازی رو بر روی 360 بیاره. که خب این یه برتری محسوسه. اما گذشته از اینا اگه بگیم تو زمینه گرافیک رقابت تنگاتنگی دارن، روی یه چیز crysis2 برتری محسوسی نسبت به Kz3 داره.اونم فیزیکه! فیزیک crysis2 خیلی بهتراز هر بازی دیگه ای از جمله kz3 کار شده.

wutlol
هیچ موتوری هم نمیتونه Final Fantasy V XIII رو بسازه ، هیچ موتوری هم نمیتونه Gears of War 3 رو بسازه ، هیچ موتوری هم نمیتونه KZ 3 رو بسازه ، مرتیکه شاسکول اومده یه حرفی زده باشه فقط ... !
البته با این تریلر جدیدی که از نسخه کنسولی بازی دیدم بنظرم بسیار عالی بود ، اما این که بیاد جواد اینجوری دُرافشانی کنه انصافا جای لول داره ...
باز تو اومدی لول افشانی کنی اینجا؟! :|
ببین بزن از همینجایی که اومدی راتو از این تایپیک کج کن برو بیخود اینورا ول نگرد:|.

آخرین ویرایش:

در این که میگه با هیچ موتور دیگری نمیشه کرایسیز رو ساخت همچی بیراه نمیگه .مگه قدرت یه موتور فقط به طراحی وگرافیکشه باید ببینی تو زمینه تخریب پذیری و فیزیک میتونن رقابت کنن در ضمن انچارتد وکیلزون انحصاری ps3هستن ودارن از قدرت cellاستفاده میکنن با توجه به اینکه cellوظیفه اصلی تولید اجزای هندسی رو تو ps3داره وخودش این اجزا رو از طریق ppeکه داره میتونه کنترل کنه وفیزیک عالی رو به نمایش بزاره واینم باید در نظر بگیری که ایکس باکس وچیپهای گرافیک کامپیوترها این قابلیت رو ندارن.

• Like
Reactions: DoppelGang3rX1

در حد کرایسس 2 در پی سی نیستند.اما نسخه کنسولی کرایسس 2 بعید میدونم از کیلزون 3 بهتر باشه.
باو جوجه رو آخر پاییز می شمارن.:d
ممکنه نسخه های کنسولی (بخصوص 360) بتونه KZ3 و U3 رو بترکونه.

البته من این وسط یه چیزی یادم رفت که دوستان تو پستهاشون یادآوری کردن اون هم Rage و جان کارمک دوست داشتنی هست که با ID Tech 5 می خواد طوفانی از گرافیک با فناوری پیشرفته Mega Textures و سرعت 60 فریم ثابت برپا کنه. بنظر من امسال در کنار Crysis 2 ، سه بازی Rage و KZ3 و U3 نامزدهای بهترین گرافیک سال میشن.

کار به جایی رسیده بچه های BC بیان Yerli رو مسخره کنن

این مرد 4 سال پیش بازی رو بیرون داد که هنوزه که هنوز کسی نتونسته رو دستش بلند شه:x
اونوقت حرفای ایشون چرت هست؟

هر کدوم از دوستان که میگن حرفای ایشون چرت هست یه عکس مشابه این عکسهای پایینی که میزارم بیارن

همه با موتور cry engine 3 ساخته شدن:
i42653_5.jpg

i42652_4.jpg

i42651_3.jpg

i42650_2.jpg

i42649_1.jpg

http:/pg[/IMG[/SPOILER]]

و در مورد نسخه کنسولی هم همون ترایلری که از 360 اومد یه تنه همه بازیهای ps3 رو قورت میداد

به دلایلی که نمیدونم این موتور مورد استقبال قرار نگرفته. از اون طرف تعداد بازیهای که با UE3 ساخته میشن هر روز Update میشه :دی.

بخاطر اینکه برنامه نویسیهای سخت تری نسبت به ue3داره وکلا ue3که epicسازندش هست بیشتر باب دنون بازی سازهاست وبا چیپهای گرافیک امروزی بیشتر سازگار تر وراحته..

و در مورد نسخه کنسولی هم همون ترایلری که از 360 اومد یه تنه همه بازیهای ps3 رو قورت میداد
ممکنه نسخه های کنسولی (بخصوص 360) بتونه KZ3 و U3 رو بترکونه.
جان ؟! وحید ها :دی ؟ نگین کراهت داره :دی ... تو جبهه ماکرو ، تنها بازی خرگرافیک ، همانا دنده جنگی 3 هست ولاغیر ... :)
پ.ن : دوستان چرا FF VXIII رو یادشون میره ؟!

جان ؟! وحید :دی ؟ نگو کراهت داره :دی ... تو جبهه ماکرو ، تنها بازی خرگرافیک ، همانا دنده جنگی 3 هست ولاغیر ... :)
خداییش تو عکسهای بالا نگاه کن. نمی بینی این Cry Engine 3 چه کرده. باز هم میگم مهمترین رقیب این Crysis شخص شخیص جان کارمک و Rage هست. FF کیلو چند.:d

به همون دلیل که یادشون میره بهترین گرافیک کنسولی MGS4 هست :دی
===============

به نظر من حرفاش کم و بیش درسته اما خب داره زیادی برا این و اون شاخ میشه :دی به قولی شده بچه پر رو محل :دی

جدا اینجوری با یرلی حرف نزنید. درسته حرفهاش شاید یه کم اغراق آمیز باشه ولی گفتم تا حدودی هم درسته. مگه زمانیکه Crysis 1 اومد یادتون رفته که هیچ سیستمی از پسش برنمیومد و بازی حتی مجهزترین PC رو به زانو در آورد. دقیقا Crysis 2 همون ماجرا هست. گرافیک خیره کننده و فک زمین بیار.

به همون دلیل که یادشون میره بهترین گرافیک کنسولی MGS4 هست :دی
===============

به نظر من حرفاش کم و بیش درسته اما خب داره زیادی برا این و اون شاخ میشه :دی به قولی شده بچه پر رو محل :دی

یایم بازی هارو تموم کنیم ، سپس راجع به گرافیک و سایر جنبه هاش صحبت کنیم :biggrin1: ...
نکنه کنترل بازی روی گرافیک هم تاثیر منفی میذاره :(؟!
برو بابا کم آوردی :دی

جان ؟! وحید ها :دی ؟ نگین کراهت داره :دی ... تو جبهه ماکرو ، تنها بازی خرگرافیک ، همانا دنده جنگی 3 هست ولاغیر ... :)

کیوان خداییش خودت میدونی که من فن بازی در نمیارم:d

میتونی به نظرم در مورد mgs و LOS رجوع کنی:d

در مورد مایکرو هم منظورم کلا نسخه کنسولی crysis2 بود
چون هنوز که از ps3 چیزی نشون ندادن:d

به همون دلیل که یادشون میره بهترین گرافیک کنسولی MGS4 هست :biggrin1:
بیایم بازی هارو تموم کنیم ، سپس راجع به گرافیک و سایر جنبه هاش صحبت کنیم :دی ...
نکنه کنترل بازی روی گرافیک هم تاثیر منفی میذاره :(؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or