هیچ موتوری قابل مقایسه با cry engine 3 نیست.

• Thread starter Thread starter u.s.a
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

u.s.a

کاربر سایت
کرایتک اعلام کرد:در حال حاضر موتور هیچ بازی این قدرت رو نداره که بازی مثل کرایسس 2 بسازه،و شرکتهای رقیب میتونن با استفاده از cry engine 3 بازیهای بسیار زیباتری رو بسازن،با این وجود شرکت ما هیچ وقت اهمیت نداده که سایر شرکتها چی کار میکنن.

Cevat Yerli در این باره به cvg میگوید:تمام بازیهایی که سایر شرکتها در حال حاضر منتشر میکنن-با cry engine نیز قابل اجرا هست.

20110125crysis2.jpg

او در پاسخ به این سوال که آیا cry engine 3 میتونه بهتر از بازیهای آینده epic که با unreal 4 ساخته میشن،باشه یا نه میگوید:هیچ کدام از رقبای cry engine توانایی ساخت crysis 2 رو ندارن.

من فکر میکنم که موتور هیچ کدام از رقبای ما توانایی ساخت crysis 2 رو ندارن،او اضافه میکند:crysis 2 از لحاظ گیم پلی و چشم انداز به عنوان یک سرگرمی مطالبات زیادی دارد.

او در پایان میگوید:اینکه موتور ما بهترین هست یا نه،چیزی هست که مردم باید قضاوت کنن،اما من میتونم این رو بگم که هیچ موتور دیگری نمیتونه کرایسس 2 رو بسازه.

منبع
==========
به نظر بنده این حرفها فقط و فقط برای کیلزون 3 زده شده-و در لفافه داره میگه گرافیک کرایسس 2 از کیلزون 3 بهتر هست.

WTF?
اینها فقط جنبه تبلیغات دارن که ارزش Crysis 2 رو (بخصوص رو کنسول) ببره بالا.
فقط خواسته بگه ما تو زمینه گرافیک بهترین هستیم.
اعتماد به نقسش منو کشته.با وجود این همه بازی که قراره بیاد-مثل آنچارتد 3 و گیرز 3 و کیلزون 3 واقعا جرات میخواد اینجوری حرف زدن.

البته بازم میگم-این حرفها فقط برای کیلزون 3 زده شده و میخواد به نوعی کرایسس 2 رو به عنوان یه fps برترین عنوان قلمداد کنه.

من که شک ندارم حرفشون درسته. هرکسی که این تریلر مولتی پلیر 360 و دموی 3دقیقه ای که اریا گذاشته رو ببینه به این قضیه ایمان میاره! نکته مهمش اینه که این حجم گرافیک داره روی 360 اجرا میشه!!! نه ps3 . که خب کاملا قضیه رو روشن میکنه که cry engine3 چقدر قدرتمنده.

اعتماد به نقسش منو کشته.با وجود این همه بازی که قراره بیاد-مثل آنچارتد 3 و گیرز 3 و کیلزون 3 واقعا جرات میخواد اینجوری حرف زدن.

البته بازم میگم-این حرفها فقط برای کیلزون 3 زده شده و میخواد به نوعی کرایسس 2 رو به عنوان یه fps برترین عنوان قلمداد کنه.
باز هم میگم این حرفش بیشتر اشاره داره به نسخه های کنسولی (چون همه که می دونن نسخه PC از چه قرار هست:d).
اما خداییش این Cry Engine خیلی نظر منو جلب کرده.

با حرفهای مدیر کرایتک موافقم .کرای انجین نه تنها از لحاظ گرافیک بلکه از لحاظ فیزیک هم خیلی عالی ظاهر شد اینو هرکی کرایسیز رو رو dx10بازی کرده کاملا متوجه شده.

البته هایپ و تبلیغات در مورد این بازی زیاد شده ولی در مبحث گرافیک فک کنم دروغ نگفته باشند :d
تریلر جدید مولتی پلیر بازی نگاه کنید انصافا خیره کنندست.

به نظر من منظورش rage و killzone3 بود چون تا جایی که میدونم این دو تا بازی رقبای سر سختی برای crysis هستن.البته cry engine واقعا موتور قدرتمندی هست.

این حرفها فقط برای کیلزون 3 زده شده و میخواد به نوعی کرایسس 2 رو به عنوان یه fps برترین عنوان قلمداد کنه
فقط خواسته بگه ما تو زمینه گرافیک بهترین هستیم

يه طوري ميگين كه انگار داره دروغ ميگه:d .... ولي موافقم يكم زياد دارن ميگن ما بهترينيم :d

با ديدن تريلر اخير واقعا دريافتم خيلي بهتر شد كه از محيط جنگل اومد بيرون ...اون اوايل ناراحت بودم .... واقعا به نظرم خيلي بهتر شده ... يه جورايي كار درستي كردن :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or