هیدو کوجیما تحت تاثیر تریلر جدید بازی GTA V قرار گرفته است

hitman- 47

کاربر سایت
Kojima-Impressed-GTAV.jpg

سازنده بازی Metal Gear Solid هیدیو کوجیما با تریلر گیم پلی بازی GTA V تحت تاثیر قرار گرفته است.درواقع تا حدی هم او نگران این است که Metal Gear Solid V: The Phantom Pain چگونه میخواهد رقابت کند.
کوجیما در تویتر خود گفت:
"من تریلر جدید بازی GTA V را مشاهده کردم. این تریلر شگفت انگیز بود,خیلی عالی.درجه آزادی عمل در این بازی در یک سطح متفاوت با بازی های دیگر است.اما صادقانه بگم,من ناراحت هستم.من نمیتوانم ببینم که V ما بر V آنها پیروز میشه.اما راکستار واقعا یکی از بهترین تیم های بازی سازی است و آن ها هیچ اشتباهی در بازی سازی نمیکنند.
GTA V برای PS3,XBOX 360 در 27 شهریور ماه منتشر خواهد شد.بازی Metal Gear Solid V: The Phantom Pain برای PS4,XBOX ONE,PS3,XBOX 360در دست ساخت است اما هنوز تاریخ انتشار بازی مشخص نشده است.

منبع

آخرین ویرایش:
از نظر سبک اصلی قابل مقایسه نیستند ولی از نطر آزادی عمل و open world بودن شاید بشه مقایسشون کرد
برای من GTA V تو یه کلاس دیگه ای از گیم قرار داره واقعا این R* کمپانی فضاییه :دی

دوستان، GTA یه بازی همه پسند هست و از کوچک تا بزرگ همگی بازیش میکنن ولی MGS یه بازی همه پسند نیست. OW بودن چیزی رو تغییر نمیده. درسته که آزادی عمل رو افزایش میده ولی تغییری در سبک و هسته بازی ایجاد نمیکنه.
با اینکه خودم با دیدن تریلر MGS V نابود شدم و دوست دارم پیروز این میدون باشه ولی راه سختی در پیش رو داره.

در موارد کثیری اختلاف نظر هایی بین V آقای هیدئو و V راکستار وجود داشت که البته نظر بنده ، به نظر آقای راکستار نزدیکتر است :x

دوستان از The Last Of Us قافل نشید :d اونوقت که Tlou رونمایی شد یادمه کوجیما کف و خون قاطی کرده بود :d

سلام ناتی داگ

همیشه این نکته رو به یاد داشته باش :دی

MGS4 تو 2 یا سه هفته، اونم تو سال 2008 بالای 3 میلیون نسخه فروخت. Tlou اواخر این نسل یعنی سال 2013 موفق به زدن رکورد فروش MGS4 توُ 3 هفته نشد !
البته این و گفتم در جریان باشید، وگرنه Tlou تو خوب و عالی بودنش شکی نیست :دی

فروش The Last of Us تا 3 جولای از مرز 3.4 میلیون نسخه عبور کرد ( یعنی کمتر از 3 هفته از ریلیز به این رکورد رسیده. )
حالا چی میگی
>:)
اینم در نظر بگیر Tlou یه ip جدیده ولی mgs یه بازی پر طرفدار و با سابقه بوده و هست :d

متاسفانه زیاد اهل فن بازی نیستم، اما شما اگه می خوای از حفیفت فرار کنی مختاری
اولاً Tlou تو 4 هفته بالای 3 میلیون رسید، دوما اگه MGS قدیمی ِ شرکت ND هم تو ساختن بازی قدیمیه و مهم نیست Ip ـش جدید باشه یا قدیم
سوماً سال 2008 چند PS3 وجود داشت ؟ و تازه اوایل نسل بود، اما الان چند تا کنسول PS3 وجود داره و کجای نسلیم ؟

بازی میگم Tlou شاید بهترین بازی این نسل باشه اما این حقیقتی که بالا گفتم رو عوض نمی کنه.

آخرین ویرایش:

MGS4 تو 2 یا سه هفته، اونم تو سال 2008 بالای 3 میلیون نسخه فروخت. Tlou اواخر این نسل یعنی سال 2013 موفق به زدن رکورد فروش MGS4 توُ 3 هفته نشد !

:|

فروش The Last of Us تا 3 جولای از مرز 3.4 میلیون نسخه عبور کرد ( یعنی کمتر از 3 هفته از ریلیز به این رکورد رسیده. )

حالا چی میگی
>:)

اینم در نظر بگیر Tlou یه ip جدیده ولی mgs یه بازی پر طرفدار و با سابقه بوده و هست :d

اولاً Tlou تو 4 هفته بالای 3 میلیون رسید، دوما اگه MGS قدیمی ِ شرکت ND هم تو ساختن بازی قدیمیه و مهم نیست Ip ـش جدید باشه یا قدیم
سوماً سال 2008 چند PS3 وجود داشت ؟ و تازه اوایل نسل بود، اما الان چند تا کنسول PS3 وجود داره و کجای نسلیم ؟

بازی میگم Tlou شاید بهترین بازی این نسل باشه اما این حقیقتی که بالا گفتم رو عوض نمی کنه.

عزیز دل برادر :d به خدا از خودم در نیاوردم برو به منبع زیر ببین درست میگم یا نه نوشتن:

The Last of Us توانسته تا پایان ۳ جولای بیش از ۳٫۴ میلیون نسخه بفروشد و با توجه به این که این بازی در ۱۴ ژوئن به طور رسمی در سرتاسر جهان منتشر شده یعنی در کم تر از سه هفته توانسته به چنین آمار فروشی برسد

منبع

آخرین ویرایش:
دوست عزیز شما چیزی که کوجیما گفته رو بنوعی برعکس ترجمه کردی که:دی! ایشون میگه:

من تریلر جدید Grand Theft Auto V رو دیدم, شگفت انگیز بود, بسیار عالی . درجه آزادی عمل این بازی(GTA V) ---- آینده بازی هاست (اشاره به نسل بعد) . GTA V در سطح دیگری هست نسبت به سایر بازی ها . اما صادقانه بگم من ناراحتم ! من نمیتونم ببینم V ما (اشاره به MGS: V) بر V آنها (اشاره به GTA V) پیروز شود یا آن را کنار بزند (با توجه به اینکه سبک هردو بر پایه آزادی عمل جهان-باز هست) . تیم تولیدی RockStar بهترین هستند . شکی نیست که انها چیز های ممکن در بازی هارو افزایش میدن (که قبلاً غیر ممکن بنظر میرسیده) !
چی میگه این واسه خودش؟! GTA کل داستانش توی یک شهر و نقشه اتفاق میافته. در بهترین حالت مثل GTA: SA میشه یک مرحله با هواپیما رفت خارج از LS و برگشت. درحالی که MGS V درجاهای مختلفی از دنیا مثل افغانستان و افریقا و کوبا و ... اتفاق میافته و یحتمل حالت Free-Roam نداره مثل GTA (بلاخره باید توی نقشه های مختلف تراول کرد یا نه!).

سریع ترین فروش بازی روی PS3 رو اخرین ما به دست اورد ... چیزیه که امار میگه ... درسته که دستگاه اونموقع کمتر بود ... ولی بازی هم کمتر بود ... انحصاری خوب که تک و توک بود ... ولی الان ببین چقدر بازی خوب و شاهکار و فوق العاده است و همین امسال چقدر بازی رنگ و وارنگ اومده برای PS3

سوت؟چیغ؟ هورا؟:p:))
حالا جدی بگو ببینم چی بوده که من نفهمیدم

آخه اصلا دلیلی هم نداره اینکار رو بکنه متال گیر اصلا نیازی به اپن ورد بودن نداره
همین که اپن ورده لطفه در حق کاربر
سبک بازی ها هم کلا بی ربطه
داستان و گرافیک هنری متال و موسیقی و کلا بخش هنری متال ۱۰۰ برابر gta قدرت و عظمت داره

اصلا مقایسه اینها کلا اشتباهه حالا هر جور مقایسه ای باشه

این قضیه هنر MGS از بس قوی هست که خود کوجیما زیرش میزنه :
http://kotaku.com/150043/kojima-says-games-are-not-art
شما از کجا تشخیص دادی این بازی اینقدر هنری هست؟ :دی

والا ما نفهمیدیم چه خبره هر تاپیکی فن های آخرین ما میان از این بازی نام میبرن!!!! اصلا این جا هیچ جایی برای بحث درباره tlou وجود نداره ولی دوستان ...!

این کوجیما هم داره شورش رو در میاره....
هر تریلری داره پخش میشه این هم راجع بهش نظر میده و بحث رو یه طوری به سمت "V خودشون" میکشونه...!
سر آخرین مصاحبه اش هم میخواستم بگم, گفتم شاید توهم زدم
ولی واقعا دیگه داره گندش رو در میاره

65586376819793234311.jpg

از اینکه اینقدر این تریلر جدید GTA5 خوب بوده هنگ کرده و گفته من از این قضیه نگران هستم.

46868096045096254830.jpg

من فکر نمی کنم که بازی ما به آن سطح دست پیدا کنه.

پ.ن : یه سایت دیگه هم که خبر آورده بود، نویسنده اشاره کرده بود که این کوجیما هم یه چیزیش میشه ، هیچکس این بازی با GTA5 مقایسه نمی کنه ، چون هیچ ربطی به هم ندارن .چرا این میاد اینجور مقایسه ای انجام میده که خودشو ببره زیر سوال؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or