هیدو کوجیما تحت تاثیر تریلر جدید بازی GTA V قرار گرفته است

hitman- 47

کاربر سایت
Kojima-Impressed-GTAV.jpg

سازنده بازی Metal Gear Solid هیدیو کوجیما با تریلر گیم پلی بازی GTA V تحت تاثیر قرار گرفته است.درواقع تا حدی هم او نگران این است که Metal Gear Solid V: The Phantom Pain چگونه میخواهد رقابت کند.
کوجیما در تویتر خود گفت:
"من تریلر جدید بازی GTA V را مشاهده کردم. این تریلر شگفت انگیز بود,خیلی عالی.درجه آزادی عمل در این بازی در یک سطح متفاوت با بازی های دیگر است.اما صادقانه بگم,من ناراحت هستم.من نمیتوانم ببینم که V ما بر V آنها پیروز میشه.اما راکستار واقعا یکی از بهترین تیم های بازی سازی است و آن ها هیچ اشتباهی در بازی سازی نمیکنند.
GTA V برای PS3,XBOX 360 در 27 شهریور ماه منتشر خواهد شد.بازی Metal Gear Solid V: The Phantom Pain برای PS4,XBOX ONE,PS3,XBOX 360در دست ساخت است اما هنوز تاریخ انتشار بازی مشخص نشده است.

منبع

آخرین ویرایش:
انتظار دارین شخصیتی که فقط تو1بازی بهش پرداخته میشه در حد شخصیت یه سری بازی باشه ی؟؟:دی یا داستان بازی هم مینطور..ولی با همه اینا باز شخصیت هایgtaفوق العاده هستن داستان بازی هم شاهکاره

من نمیدونم این کوجیما چرا اینقدر بدبخته تا میاد یه متال گیر درست و درمون بده یه GTA میپره وسط نمیذاره یه گوتی هم بهش برسه.
اصلاً ماجرای این مولتی پلتفرم شدن ها مگه از شکست MGS 4 جلو GTA IV شروع نشد؟؟؟(البته MGS 4 برای خودش غولی بود امّا تو مقام مقایسه متا و فروش شکست خورد متاسفانه)

من نمی دونم چرا طرفدارای MGS اینجوری برخورد می کنن
خود کوجیما که خالق MGS هست داره می گه فکر نمی کنم V ما به V اونا برسه، همین
حالا طرفدارا داران تاریخچه و داستان و همه چی رو با هم مقایسه می کنن
GTA به خاطر مولتی پلتفرم بودن fan base خیلی بزرگتری داره
همین ویدئو رو ببینید توی Youtube از مرز 12 میلیون بازدید توی 2 روز گذشته!
بحث خوب و بد مطرح نیست هم MGS هم GTA هر 2 از بهترین ها هستن (در سبک و حال و هوای خودشون)
باور کنید کوجیما هم مقایسه نکرده! فقط از دیدن تریلر GTAV مثل همه ذوق زده شده و تعریف کرده ازش، این نشون دهنده اخلاق حرفه اییه

من نمی دونم چرا طرفدارای MGS اینجوری برخورد می کنن
خود کوجیما که خالق MGS هست داره می گه فکر نمی کنم V ما به V اونا برسه، همین
حالا طرفدارا داران تاریخچه و داستان و همه چی رو با هم مقایسه می کنن
GTA به خاطر مولتی پلتفرم بودن fan base خیلی بزرگتری داره
همین ویدئو رو ببینید توی Youtube از مرز 12 میلیون بازدید توی 2 روز گذشته!
بحث خوب و بد مطرح نیست هم MGS هم GTA هر 2 از بهترین ها هستن (در سبک و حال و هوای خودشون)
باور کنید کوجیما هم مقایسه نکرده! فقط از دیدن تریلر GTAV مثل همه ذوق زده شده و تعریف کرده ازش، این نشون دهنده اخلاق حرفه اییه

کوجیما نگفته که فک نمی کنم Phantom Pain به GTA V برسه!گفته که ناراحته چون The Phantom Pain بر GTA V پیروز می شه!

کوجیما نگفته که فک نمی کنم Phantom Pain به GTA V برسه!گفته که ناراحته چون The Phantom Pain بر GTA V پیروز می شه!

فکر کنم شما کلا متن رو بر عکس متوجه شدی

Kojima: I don't think our "V" can reach that level
http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=564781

Kojima Thinks Metal Gear Solid 5 Cannot Reach GTA 5's Level | N4G
Kojima Thinks Metal Gear Solid 5 Cannot Reach GTA 5's Level

Hideo Kojima depressed by GTAV - GameSpot.com
Hideo Kojima depressed by GTAV

هااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟

ببخشید اما بد نیست یه سری به نمرات بازی هم بندازین

من که منکر بزرگی متال گیر 4 نمیشم اصلاً غول داستانی بود برای خودش امّا هم متای GTA IV با اختلاف کم از اون بیشتر شد هم فروشش که اصلاً نگم بهتره
بعدم ما در جریان نمراتیم که اینو میگیم.کلّاً یه GTA یعنی موفقیت.

من که منکر بزرگی متال گیر 4 نمیشم اصلاً غول داستانی بود برای خودش امّا هم متای GTA IV با اختلاف کم از اون بیشتر شد هم فروشش که اصلاً نگم بهتره

شما فروش يه بازى مولتى رو دارى با انحصارى مقايسه ميکنى؟ :|

:|
داری بحث فروش که هیچ ربطی نداره اونم شماره قبلی وارد بحث میکنی
اصلا نمیشه اون رو مقایسه کرد چون mgs 4 اصلا اپن ورلد نبود بخواد مقایسه بشه
پس cod چون فروشش بیشتر هر سال همه بازی ها رو شکست سختی میده؟ اصلا ربطی نداره

دوستان در مورد GOTY هر دوشون سال 2008 حدود 38 تا GOTY گرفتن. (البته Fallout 3 رد شد از روشون :دی)
ولی مسئله مهم اینجای که GTA همیشه GOTYهای VGA رو میگیره. کسانی هم که تو VGA رای میدن سردبیرهای سایت های بزرگی چون GS، kotaku و ... اند.

:|
داری بحث فروش که هیچ ربطی نداره اونم شماره قبلی وارد بحث میکنی
اصلا نمیشه اون رو مقایسه کرد چون mgs 4 اصلا اپن ورلد نبود بخواد مقایسه بشه
پس cod چون فروشش بیشتر هر سال همه بازی ها رو شکست سختی میده؟ اصلا ربطی نداره

من دارم هم از لحاظ متا مقایسه می کنم هم از لحاظ متا.خب کال آف هم تو فروش داره همه رو شکست میده دیگه ولی کسی نگفته که بازی بهتریه!
بعدم فروش کم MGS4 بخاطر این بود که اوایل نسل اونم بصورت انحصاری عرضه شد.

من نمی دونم این چه سیستمی هست که توی انجمن راه افتاده
چرا برای باید برای ما مهم باشه که کوجیما برای یه بازی چی گفته ( اونم تریلر بازی !!!)
من از طرفدارهای کوجیما هستم ولی قرار نیست هر چیزی رو که می گه بیام تحلیل کنم یا برای یه تاپیک بزنم

من نمی دونم این چه سیستمی هست که توی انجمن راه افتاده
چرا برای باید برای ما مهم باشه که کوجیما برای یه بازی چی گفته ( اونم تریلر بازی !!!)
من از طرفدارهای کوجیما هستم ولی قرار نیست هر چیزی رو که می گه بیام تحلیل کنم یا براش یه تاپیک بزنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or