mqg1387
کاربر سایت
البته درستش اجق وجقهالبته تیکن ۴ تموم میشد عجق وجق بود اخرش شیطانی میشدی
هری پاتر ها رو حتما بازی کن،صدبرابر از بقیه اقتباس های از روی فیلما بهترنمن بازی نکردم ولی یادمه پلی ۲ یه همچین بازیای عجیبی هم داشت نمونش موش سراشپز یا گارفیلد
آره شکنجه ها رو سیاه سفید کردنView attachment 310037
پانیشر هست کسی بازی کرده باشه؟
میشد ملتو(ملت که نه خلافکارا رو) شکنجه بدی به بدترین شکل اخرین بار رو پیسی بازی کردم خیلی وقت پیشا
درحدی بوده که سانسورش کردن مثل من هانت
آره، یادمه بازی Prince of Persia the warrior within رو من چندبار خریدم، هربار هم سر یه مرحله خاص بازی گیر میکرد، یعنی باید یه کات سین پخش میشد و یه در باز میشد، ولی هیچوقت برای من نمیشد...ولی زمان پلی ۲ هم جز گیر کردن کنسول یکی از دردسراش پیدا کردن دیسک بعضی از بازیا بود
مثلا یادمه یه مدتی دیگه هیچوقت اون زمان پلی ۲ داشتم دیسک اویل ۴ انقدر گشتم پیدا نکردم که رفتیم رایتش کردیم رو dvd
اون که خدای جنگ ۲ بود که پل داشت.واسه ما خدای جنگ 1 روی پل گیر میکرد
آها درسته،پل پشت کرونوس بودنه یک هم داشت توی صحرا
اینم یه چشمه از شاهکارهاست..خاطره من برمیگرده به اونجا که خیلی از بازیهای پلی استیشن ۱ و پلی استیشن ۲ میخریدیم
و کار نمیکرد
مشکل داشتن
مشکل دار رایت میکردن
با بالاترین سرعت رایت میکردن به لنز کنسول فشار میومد یا نمیتونست اجرا کنه
معمولا از این دستگاه تکثیر ۱ به مثلاً ۱۰ استفاده میکردن
از این برچسبهای چاپی سنگین چاپ میکردند رو دیسک میچسبونوندن دیسک از حالت تعادل خارج میشد به لنز و موتور و پولکی کنسول فشار میومد
و ...
![]()
خب دیگه..مثلاً فیلم ها و بازیهای ps1 باید با سرعت ۲ تا ۴ ایکس رایت میشد
بعد یهو میدیدی مثلاً با سرعت 56x رایت شده
یاد یه چیزی افتادم اون زمان یه فرمتی اومده بود به نام DivX اگر اشتباه نکنم و درست خاطرم باشه ۵۰ تا فیلم میکردم تو ۱ سی دی
اون صدای فشار اومدن دو حالت داشت یا به خاطر دیسک بود یا به خاطر کپی خور فلشی که چند سال پیش اومد
من مثلاً خودم یادمه دقیقاً وقتی این تاپیک زدم
کپی خور نرم افزاری ps2 ( اجرا بازیا با فلش مموری)
اگر درست خاطرم باشه و اشتباه نکنم چون سالهای خیلی زیادی ازش میگذره وقتی با فلش بازی میکردم دیسک بوت میذاشتم
صدای کنسول چند برابر میشد حالا احتمالاً صدای فن بوده وگرنه قطعه دیگه صدا فکر نکنم بده
اوایل فکر میکردم به خاطر دیسک بوته ولی بعد از مدتی دیسک بوت رو درآوردم دیدم صدا ادامه داره
فکر کنم فشار میآورد به کنسول یا همچین چیزی
حساب کن در کنسول باز بود دیسکی توش نبود اما صدای زیادی داشت
![]()
![]()
![]()
دلیل اینکارهاشون هیچکدوم از این چیزایی که گفتید نیست، درواقع دلیلش صرفا صرفه جویی در هزینه ها و افزایش سود بودهبزارید یه خاطره از ps2 بگم..
البته یه خاطره کلاً بد..
یکی از ناشرهای بازی های ps2 تو ایران،
(لوح زرین نیکان) بود..
البته فکر کنم تا الان به فنا رفته باشه..نمیدونم..
ولی باید بگم..
آخ خدا بگم چیکارش کنه..
رو اکثر بازیهای ps۲ همیشه گند میزد.. جز گندکاری رو اون دسته از بازیها هیچی بلد نبود..
از اقدامات شاهکارش:
۱_فیلم ها و کاتسین های بازیو حذف میکرد.
اکثرا یه سری برندها و لوگو هایی که اول بازی نشون داده میشد جایگزین کات سین ها میشد.
۲_موسیقی پس زمینه، صداشو کم میکرد یا کلا حذف میکرد. یا دیالوگهای داخل بازی..
یا اینکه مثلا کل ساندترک های بازی حذف میشد و فقط یکی دوتاش میموند و همون یکی دو تا همه جا پخش میشد..
حالا نمیدونم از قصد و به عمد دست میذاشتن رو این کارا...
یا میخواستن شاهکار تحویل بدن گندش در میومد؟؟
به عبارتی میخواستن ابروشو درست کنن، چششو کور میکردن..؟
فکر میکنم بخش و سهم بیشتری از بازار بازیهای ps2 دستش بوده..
منم که هر بار یه بازی از این ناشر میخریدم میگفتم این بار باید ببینیم چه گندی زدی؟
البته بودن بازیهایی که دست کاریشون نکرده بود.. ولی تو ذهنم هست یه سری شاهکار..
کیا اینجا زخم خوردن؟؟
اصل حرف رو ول کردی چسبیدی به GOWالبته اینا Gow رایت میکردن fbi openup اشون میکردن
واقعا چقد از اون صفحه قرمز میترسیدم وقتی بچه بودم
عه عه عه..دلیل اینکارهاشون هیچکدوم از این چیزایی که گفتید نیست، درواقع دلیلش صرفا صرفه جویی در هزینه ها و افزایش سود بوده
چراییش هم بخاطر اینه که بعضی بازیا سنگین بودن و باید روی دیسک DVD9 رایت میشدن (GOW مثلا) اینا برای اینکه مجبور نباشند از DVD9 استفاده کنن میومدن دیسک رو ادیت میکردن و بعضی چیزارو حذف میکردن (نمونش همین چیزایی که گفتی)...
با اینکار حجم بازی رو کم میکردن و بزور توی DVD5 خودمون میچپوندنش
خلاصه که شاهکاری درکار نیست، صرفا بحث پوله.