Aghahadi
کاربر سایت
عجیبه.. بر این فرض، پس یعنی ایزو مشکل داره؟نه، نسخه های مختلفی چک کردم
و حتی داخل redump هم چک کردمش
همچین موردی رو نشنیده بودم..
عجیبه.. بر این فرض، پس یعنی ایزو مشکل داره؟نه، نسخه های مختلفی چک کردم
و حتی داخل redump هم چک کردمش
تمومی هم نداره ماشالله
طرح سنگین و کمر شکنی ریختییه طرح برا خودم ریختم که برم انواع بازیهای ps2 رو بازی کنم..
اتفاقا تصمیم گرفتم یه نگاهی به اولین بازی ای که برا ps2 عرضه شد بندازم..
و همینطور برو جلو..
از سال ۲۰۰۰ به جلو..
(البته غیر از اون سبکی که خوشم نمیاد:استراتژیک)
برا خودم که طرح جالبیه..
هم سیره هم تماشا..
هم به بازی خوب برمیخورم(اونایی که دیده نشدن) و هم به بازی بد.
خلاصه خوبه دیگه.
طرح سنگین و کمر شکنی ریختی
اگه توی بازی هایی که پلی میدی بازی خوب و مشتی پیدا کردی حتما اینجا به اشتراک بزار تا ما هم لذت ببریم.
اتفاقا به عشق همین بازیهاست..همین بازیهای خوب و بده که میخوام همین کار رو کنم دیگه..پس به بازی ها عجیب زیاد بر خواهی خورد
مثل اینا
( بقول دوستی بازی ها شونه تخم مرغی )
پس اوکیه..اگه شد در آینده یه تاپیک بازیهای PS2 مخصوصاً عتیقه هاش خواهیم داشت.فکر خوبیه البته اگر حوصلشو داشته باشی
من خودم کلی دنبال بازی عتیقه و ناشناخته ps2 گشتم سال ها
از زمانی که این تاپیک فکر کنم سال ۲۰۱۴ زدم ( آیدیم بود که بن دائم شد )
تا الان گشتم ، بازم هر بار بازی میبینم که قبلا ندیده بودم ، میگم ااا این چیه
دنبال هر دوش هستم..یعنی هر دوی این موارد،مهمن..البته به نظر من همین جا ادامه بدی شاید بهتر باشه برای بازدید بیشتر
ولی اگر دنبال آرشیو کردن مطالب باشی یه تاپیک بزنی بهتره
آره والا..تو فانتزی هامه که ایکاش میتونستیم یه تاپیک فعال از ps2 داشته باشیم..چون سرم بازی سنتر کلاً نسبت به سالهای سال پیش که ما فعال بودیم کلاً نابود شده دیگه فعالیتی توش نیست
من یادمه مثلاً توی صفحه تاپیک یه چیزی مینوشتی یه کامنتی یه پستی ارسال میکردی
چند ساعت بعد میومدی میدیدی پیامت نیست چند صفحه رفته جلو
ولی وضعیت الانو نگاه کن
کلا داستان فروم همینه ، فرمها مردن اکثراً
چند تا فرم ایرانی میشناختی دیگه وجود ندارن
دیگه مثلاً همه فرم پرشین تولز میشناختن ، خیلی وقته کله قسمت بازارچه رو غیر فعال کرده و برنامه بعدی اگر اشتباه نکنم و درست خاطرم باشه قراره کل فرم متوقف بشه
حالا دیگه تاپیک کنسولهای خیلی قدیمیتر مثل پلی استیشن ۲ کلاً دیگه زیاد بازدید نداره نگاه کنی
به زور @mqg1387 این تاپیک هنوز زنده مونده
خود من یه زمانی فعال بودم ولی الان نگاه کنی نیستم اکثرا
یه زمانی خیلی فعال بودم دیدم کسی فعالیت نمیکنه دیگه بیخیال شدم
به نظر من هر دوتاش کار خوبیه ولی اگه دنبال بازدید هستی اینجا حالا شاید دو نفر بیان لایکت کنن اما تاپیک جداگونه فکر نکنم
تا وقتی که انجمن زنده باشه تاپیک PS2 هیچوقت نمیمیره، شاید تا دم مرگ بره ولی دوباره زندش میکنیمچون سرم بازی سنتر کلاً نسبت به سالهای سال پیش که ما فعال بودیم کلاً نابود شده دیگه فعالیتی توش نیست
من یادمه مثلاً توی صفحه تاپیک یه چیزی مینوشتی یه کامنتی یه پستی ارسال میکردی
چند ساعت بعد میومدی میدیدی پیامت نیست چند صفحه رفته جلو
ولی وضعیت الانو نگاه کن
کلا داستان فروم همینه ، فرمها مردن اکثراً
چند تا فرم ایرانی میشناختی دیگه وجود ندارن
دیگه مثلاً همه فرم پرشین تولز میشناختن ، خیلی وقته کله قسمت بازارچه رو غیر فعال کرده و برنامه بعدی اگر اشتباه نکنم و درست خاطرم باشه قراره کل فرم متوقف بشه
حالا دیگه تاپیک کنسولهای خیلی قدیمیتر مثل پلی استیشن ۲ کلاً دیگه زیاد بازدید نداره نگاه کنی
به زور @mqg1387 این تاپیک هنوز زنده مونده
خود من یه زمانی فعال بودم ولی الان نگاه کنی نیستم اکثرا
یه زمانی خیلی فعال بودم دیدم کسی فعالیت نمیکنه دیگه بیخیال شدم
به نظر من هر دوتاش کار خوبیه ولی اگه دنبال بازدید هستی اینجا حالا شاید دو نفر بیان لایکت کنن اما تاپیک جداگونه فکر نکنم
درستشم همینه..تا وقتی که انجمن زنده باشه تاپیک PS2 هیچوقت نمیمیره، شاید تا دم مرگ بره ولی دوباره زندش میکنیم
من که خودم هنوز کار زیاد دارم باهاش، فقط بحث اینه کی بتونم درست بیام سراغش.
من از روز اول به عشق PS2 اینجا ثبت نام کردم و بعد این چندسال غیر بخش PS2 هیچ جای دیگه هیچ پستی نزاشتم، به این راحتی ولش نمیکنم
در همین حین،اخبار و چیزهای جالبی در مورد ps2 پیدا کردم..تا وقتی که انجمن زنده باشه تاپیک PS2 هیچوقت نمیمیره، شاید تا دم مرگ بره ولی دوباره زندش میکنیم
من که خودم هنوز کار زیاد دارم باهاش، فقط بحث اینه کی بتونم درست بیام سراغش.
من از روز اول به عشق PS2 اینجا ثبت نام کردم و بعد این چندسال غیر بخش PS2 هیچ جای دیگه هیچ پستی نزاشتم، به این راحتی ولش نمیکنم