saeid0034
کاربر سایت
دوباره داره خون توی رگ های PS2 میجوشه!
PS2 کنسولیه که هیچ وقت نمی میره ، هیچوقتدوباره داره خون توی رگ های PS2 میجوشه!
چند وقتی بود به life support وصل بودPS2 کنسولیه که هیچ وقت نمی میره ، هیچوقت
The Legends Never Die
الان اومدم بعد از چندین سال شبیه ساز ps2 رو تو کامپیوتر تست کردم فوق العاده شدهبرای من کالاف دیوتی مهمه
همونطور که مکس پین تو سبک خودش یه انقلاب بود و بی همتا بود
همونطور که خدا جنگ تو سبک و سیاق خودش یه انقلاب بود
و .....
کالاف هم تو سبک خودش همه چی رو ارتقا داد
و کالاف به بتلفید و .... ترجیه میدم
اصلا الان اسم fps میاد تو ذهن خیلی ها اولین گزینه call of duty میاد نه سام ماجرا جو
کاش همیشه همینطور باشه..دوباره داره خون توی رگ های PS2 میجوشه!
خیلی قشنگ تشبیه میکنی..چند وقتی بود به life support وصل بود
هیچ کار جدیدی نمیکرد و فقط زنده بود
ولی الان... داره کم کم حالش خوب میشه
خدایا..کاش میشد ps2 رو ارتقا داد..الان اومدم بعد از چندین سال شبیه ساز ps2 رو تو کامپیوتر تست کردم فوق العاده شده
و چه لیست بلند بالایی از بازیهای ps2![]()
حالا همین شبیه ساز خداییش فوق العاده هستش. کنسولهای اون نسل یعنی ps2 و گیم کیوب و اکس باکس کلاسیک و wii رو دارم اما همگی رو با شبیه ساز اجرا میکنم با کیفیت واقعا بهتر. برای wii کامل سنسور بار برای کامپیوتر درست کردم و ویموت هم استفاده میکنم. بقیه هم که با کنترلر. خلاصه خیلی خوبه.خدایا..کاش میشد ps2 رو ارتقا داد..
من نمیدونم چرا بازی با امولاتور بهم به اندازه خود کنسول اصلی نمی چسبه...حالا همین شبیه ساز خداییش فوق العاده هستش. کنسولهای اون نسل یعنی ps2 و گیم کیوب و اکس باکس کلاسیک و wii رو دارم اما همگی رو با شبیه ساز اجرا میکنم با کیفیت واقعا بهتر. برای wii کامل سنسور بار برای کامپیوتر درست کردم و ویموت هم استفاده میکنم. بقیه هم که با کنترلر. خلاصه خیلی خوبه.
سلیقه ای هستش. البته همون نگاه و حسش دقیقا پر خاطره هست اما به شخصه وقتی به راحتی ها و امکانات شبیه ساز فکر میکنم و اینکه در یه لحظه همه اونها یکجا اجرا بشن بیشتر لذت می برم.من نمیدونم چرا بازی با امولاتور بهم به اندازه خود کنسول اصلی نمی چسبه...
کنسول یچیز دیگس، همون گرافیک نوستالژیکش به اینا میچربه
بله..اون که یه مقوله جداست..حالا همین شبیه ساز خداییش فوق العاده هستش. کنسولهای اون نسل یعنی ps2 و گیم کیوب و اکس باکس کلاسیک و wii رو دارم اما همگی رو با شبیه ساز اجرا میکنم با کیفیت واقعا بهتر. برای wii کامل سنسور بار برای کامپیوتر درست کردم و ویموت هم استفاده میکنم. بقیه هم که با کنترلر. خلاصه خیلی خوبه.
دقیقا..من نمیدونم چرا بازی با امولاتور بهم به اندازه خود کنسول اصلی نمی چسبه...
آره منم چند وقت پیش فهمیدم.. واقعا تو نوع خودش جالبه این اتفاق..سلام دوستان. نمیدونم این خبر رو دیدین یا نه، من تازه دیدمش. چیت کدهای بازی gran turismo 4 بعد از ۲۰ سال کشف شده!
بازی کردن با کنسول اینکه بدون لگ یا با کمترین میزان لگ و بعضا افت فریم و حتی کمترین حد باگ و استفاده از گجت ها و نحوه ی استفاده از گجت ها روی کنسول خیلی فرقه با شبیه ساز ، خود من با شبیه ساز اومدم فیتال فریم پی اس ۲ رو بازی کنم دیدم اصن جایی که با دوربین باید بگیری ظاهر بشه تا بازی رو ادامه بدی رو نمیاره تو شبیه ساز خوب این مشکلات رو امولاتورها دارن یا فرض کنین بازی هایی که صرفا برای کنترلر wii ساخته شدن رو با شبیه ساز با موس انجام بدین خوب این دیگه بازی کردنش صفایی نداره یا بازی هایی که برای شتاب سنج و دوربین های 3ds طراحی شدن با شبیه ساز تصور کنین در کل ترجیح میدم با خود کنسل بازی کنم تا شبیه ساز به جز کنسول های خیلی قدیمی مثل اتاری سگا میکرو که این ها با شبیه ساز هیچ مشکلی ندارهمن نمیدونم چرا بازی با امولاتور بهم به اندازه خود کنسول اصلی نمی چسبه...