mqg1387
کاربر سایت
هدف که پوله ولی بازی بامزه ای بود،کراس اور شخصیت های نیکلودئونهView attachment 310016
نمیدونم هدف سازنده گیم چی بوده یادشه کسی این بازی رو؟
هدف که پوله ولی بازی بامزه ای بود،کراس اور شخصیت های نیکلودئونهView attachment 310016
نمیدونم هدف سازنده گیم چی بوده یادشه کسی این بازی رو؟
الان که همه چیز گرون شده دیگه ادم قیمت بالا ببینه زیاد تعجب نمیکنهاون که آره...
ولی بزار یچیزی هم بگم بهت، ارزش پول اون موقع با الان مساوی نبوده، یعنی 1.7 تومن اون موقع با الان اصلا مساوی نیست... (بهتر بگم همون موقع هم این پول کم حساب نمیشده)
البته درسته تورم هم تا تونسته تاخته و وسایل گرون تر شدن ولی خوب ارزش پول هم (متاسفانه) خیلی پایین اومده، بخاطر همینه که الان انگار ۱۸ میلیون هم پول نیست دیگه...
جالب بود بازیشهدف که پوله ولی بازی بامزه ای بود،کراس اور شخصیت های نیکلودئونه
البته اونی که بچه که پولداره کنسول نسل جدید داره فکرنکنم بسنجه که اره این مال نسل ۶ یا ۷ عه پس گرافیکش مال اون زمانه عالیهخوب استاندارد آدم بستگی به اون چیزی هم که پلی میده هم داره
مثلا من الان یه بازی نسل 6 بازی کنم سطح توقعم هم طبق نسل 6 هست، خیلی راحت تر یچیز میتونه پرام رو بریزه، مثلا سایه های سری سایلنت هیل رو میبینم میگم wow، رفلکشن ساده میبینم میگم جزئیات رو ببین، چرا؟ چون نگاه به تکنولوژی اون زمان میکنم.
ولی وقت نسل 8 و 9 بازی میکنم خوب سطح توقعم هم بنسبت میره بالا... بعضی بازیای جدید سطح گرافیک فنیشون به نسل هفت که نه شیش هم نمیرسه... صرفا بخاطر قدرت پردازشی که دردسترس دارن کیفیت ظاهریشون تقریباً خوبه (که اونم بعضاً پر مشکله)
پیدا کردن بازی خوب برای نسل های جدید خیییلییی سخت تر از نسل های قدیمی تره...
ترکیب دوتاش میشه pes 6تو ایران ملت یا حداقل یبار پلی ۲ داشتن یا یبار pes زدن
من چند وقت پیش یه دوتا دیسک خریدم مال خدای جنگ میگفتن اصله ولی ممکنه رایتی باشه و فقط طرح زده باشن روشمن خودم تو شیراز به آشنا داشتم بازی اورجینال برام میآورد.
همه بازی ها رو تا حداکثر یه هفته گیر میآوردم
البته زیادم گرون نمیداد
شرکتی ۴۵۰ تا ۵۰۰ بود، اون ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ میفروخت.
Pes که من چندوقته خبر نشنیدم ازش کلا نابود شد با efootballترکیب دوتاش میشه pes 6
پس های بعد ۶ روی پلی ۲ کلا آپدیت کیت و ترکیب نسخه قبل بودنPes که من چندوقته خبر نشنیدم ازش کلا نابود شد با efootball
یادمه یه دیسک pes 2013 بود چقدر حال میداد وقتی بازی میکردی
2013 کلا بنظرم بهترین pes عه
۵ خفن تر بود کهیادمه تیکن ۴ ام باحال بود تو خونه فامیلامون تو اخرش رفتم