Dr.Trax
کاربر سایت
سلام
تو این مقاله میخوام توضیح کوتاهی درباره ps2 بدم و درباره eyetoy صحبت کنم
اکثر ما گیمر ها با کنسول معروف محبوب و پرفروش ps2 آشنایی داریم این کنسول اوایل نسل 6 بود و تا اوایل نسل هست تولید شد و بازی ها متنوعی در هر سبکی برای این کنسول اومد
از سال 2000 که لانچ شد تا آخر 2013 تولید شد و تا 2014 الی 2015 هم براش تک و نتوک بازی اومد
به این نتیجه میرسیم ps2 حدود 3 سنل بازی داره هم بازی ها نسل 6 رو داره و هم بازی ها نسل 7 و اوایل نسل هشت
ps2 در 2 مدل اصلی فت و اسلیم عرضه شد
رو ps2 درگاه 2 تا usb وجود داره که وسایل مختلفی بهش متصل میشد
مثل دوربین eyetoy . گیم های کامپکت یه قطعه کوچیکی به نام SBox بود که باید به USB وصل می شد و وقتی که PS2 روشن می شد اونم چشمک می زد و کار می کرد
و حتی
میشه هاردیسک ( با مبدل ) و کیبرد نصب کرد .
و حتی روش لینوکس نصب کرد !!
دیگه مگه چی میشه از کنسول انتظار داشت آخه واقعا sony و کنسول هاش بهترینن تو کل صنعت گیم بخصوص ps2 که رکورد دار فروش هست با 155 میلیون فروش کنسول
در اینجا میخوام به معرفی eyetoy بپردازم
eyetoy یک دوربین دیجیتال رنگی USB برای PlayStation ۲ هست.
این دوربین در اکتبر 2003 عرضه شد.
کاربرد eyetoy به این صورت است که گیمر به وسیله حرکات بدن خودش بازی کنترل میکنه و گیمر مستقیم در بازی درگیر میشه.
بازی هایی EyeToy از دید کامپیوتری برای پردازش تصاویر می شود استفاده می کنند. این به بازیکن اجازه می دهد بازی را توسط حرکت، و صدای که توسط میکروفون درون EyeToy گرفته می شود کنترل کند.
این دوربین توسط Logitech ساخته شده است، اگر چه EyeToy های جدید تر توسط Nam Tai تولید می شوند. دوربین اساسا برای بازی کردن بازی های EyeToy که توسط سونی و دیگر شرکت ها تولید شده اند استفاده می شود و برای استفاده به عنوان یک دوربین عادی PC طراحی نشده است اگر چه عده ایی درایور های غیر رسمی برای آن ایجاد کرده اند.
تاریخچه
فکر این وسیله ابتدا به ذهن Dr Richard Marks، که می خواست یک web camera را به PlayStation ۲ وصل کند و با آن بازی کند رسید. البته ایده استفاده از دوربین در بازی ها جدید نیست، و قبلا در بسیاری از بازی های Arcade و اسباب بازی هایی مانند Game Boy Camera استفاده شده است، اما با دقت دوربین های جدید و قدرت پردازشی PS۲ کارهای جدید بسیاری می توان کرد. این ایده توسط بخش سرگرمی های سونی در لندن دریافت شد و در سال ۲۰۰۲ آنها پنج بازی نمایشی از EyeToy به نمایش گذاشتند. این ایده موفق شد و سخت افزار با اولین بازی واقعی به نام EyeToy: Play در ژوئیه ۲۰۰۳ در اروپا پخش شد.
طراحی
EyeToy دارای یک طراحی فشرده است که قصدش قرار گرفتن راحت آن بر روی کنسول یا تلویزیون است. دوربین بر روی یک مفصل نصب شده است، که اجازه تنظیم موقعیت و فوکاس دقیق را می دهد. فوکاس دوربین توسط چرخاندن حلقه دور لنز صورت می گیرد. دوربین دارای دو چراغ در جلو می باشد. یک چراغ آبی که وقتی PS۲ روشن است، روشن می شود که نشان می دهد آماده استفاده است، و یک چراغ قرمز که وقتی نور کافی در اتاق وجود ندارد روشن می شود. همچنین یک میکروفون داخلی وجود دارد، که برای ضبط یک پیام کوتاهی ویدیویی می توان از آن استفاده کرد.
محدودیت های تکنیکی
به علت نیاز دوربین به دیدن بازیکن وقتی که او بازی می کند، دوربین می تواند نسبت به نور اتاق بسیار حساس باشد. بازی های مختلف نیاز به میزان نورهای متفاوتی برای بازی دارند که در بین آنها EyeToy: Antigrav بیشترین نور را نیاز دارد. همانگونه که گفته شد چراغ قرمز برای نشان دادن عدم وجود نور کافی بر روی این دوربین تعبیه شده است.
در پاسخ به این محدودیت سونی یک حق اختراع برای کنترلر به نام wand با قابلیت پخش نورهای مختلف توسط LED برای برقراری ارتباط و ارسال مکان کنترلر و دستورات ساده به دوربین ثبت کرده است.
اطلاعات تکنیکی
هنگام اتصال به پورت USB کامپیوتر به عنوان وب کم Logitech تشخیص داده می شود که برای استفاده از آن به عنوان دوربین کامپیوتر باید درایور های لازم را نصب کنید.
Cameo
این نام سیستمی و برنامه ایی است که به بازیکنان اجازه می دهد عکس های خودشان را در بازی های دیگر استفاده کنند و حتی کاراکتر های بازی را بر اساس قیافه خودشان بسازند. بازی های که از این قابلیت پشتیبانی می کنند دارای برنامه پیچیده اسکن سر و صورت می باشند که می تواند برای ساخت مدل های ۳ بعدی سر بازیکنان مورد استفاده قرار گیرد. یک بار که این مدل بر روی مموری کارت ذخیره شد، سپس برای استفاده در کلیه بازی هایی که از Cameo پشتیبانی می کنند موجود می باشد.
تعداد نفرات که ساپورت میشن
eyetoy تا 4 نفر همزمان تشخیص میده و میشه بازی گروهی با یک دوربین انجام داد
بازیایی مثل eyetoy play که چند نسخه داره هر نسخه خودشون مجموعه ای از بازی ها متنوع و جالب و زیبا دارن و تعداد بازی ها شامل میشن
ممنون دوست عزیز، عالی بود.
ولی خب... معمولا اینطور بازی ها اولش ذوق و شوق داره و بعد از مدتی خسته کننده و یا بهتره بگیم، تکراری می شه!
همون کینکت X360 هم با اینکه خیلی پیشرفته تر بود، نتونست اونطور که باید جا بیوفته!