هوادارن سلطان کنسول ها ((ps2))

ابهت کنسول رو ببین اصن پشم افکن

واقعا یه کنسول دوست داشتنیه که هنوز رکورد فروشش رو هیچ کنسولی نتونسته رد کنه 😍

تازه اون زمانا هم کنسول گرون بود هم می‌تونیم بگیم زیاد مردم دنیا گیمر نبودن
الان خوب معلوم بیشتر گیم رو می‌شناسن حتی رو گوشی پر گیمه

اون زمان تو سال ۲۰۰۰ یعنی حدوداً ۲۵ سال پیش این کنسول اومد
رکورد بالای ۱۶۰ میلیون فروش رو زد

سلام به همه دوستان
من توی بازی GUN به یه مشکل اساسی ب خوردم
به جای از بازی رسیدم که گیر میکنه بدجوری عصبیم کرده با نسخه های دیگه و چند ورژن دیگه از opl تست کردم دقیقا همون مشکل تکرار میشه واقعا کلافه شدم کسی پیشنهادی داره
لطف کنید بگید ممنونم

دوستان نمیشه یه گروه توی تلگرام راه بندازید برای این تایپک خیلی وقته برام جای سؤاله اگه این کار بشه بنظرم خیلی خوبه

سلام به همه دوستان
من توی بازی GUN به یه مشکل اساسی ب خوردم
به جای از بازی رسیدم که گیر میکنه بدجوری عصبیم کرده با نسخه های دیگه و چند ورژن دیگه از opl تست کردم دقیقا همون مشکل تکرار میشه واقعا کلافه شدم کسی پیشنهادی داره
لطف کنید بگید ممنونم

دوستان نمیشه یه گروه توی تلگرام راه بندازید برای این تایپک خیلی وقته برام جای سؤاله اگه این کار بشه بنظرم خیلی خوبه
دوستان من یه گروه تو تلگرام ایجاد کردم برای طرفداران پرپاقرص و علاقه مندان به کنسول پلی استیشن دوست داشتین عضو بشین و گروه رو شیر کنین

Telegram: Contact @ps2station

i1750549590.jpg

سلام دوستان چطورید؟
من واقعیت همیشه دلم میخواست یا یک بازی رو شخصا برای PS2 ترجمه کنم، یا بازی های موجود رو پورت کنم...
تلاش هم داشتم براش تاحالا، بزرگترینش همون GTASA بود که ابزارهاشم نوشتم تقریبا 70 درصدشون رو ولی دیگه درگیر شدم و فعلا **ولش** کردم (خیلی زمان بر بود پروژه)
اما حالا یبازی کوچیک تر رو دست گرفتم که بزودی زود تموم میشه! بازی obscure! میخوام دوبله نسخه پیسی این بازی رو برای PS2 پورت کنم کامل...
حالا دلیل اینکه اینجا میگم چیه... میخوام ببینم کسی از دوستان هست بخواد یه همکاری داشته باشیم تکسچرهارو هم ترجمه کنیم؟ تعدادشون زیاد نیست ولی ترجمه کردنشون خالی از لطف نیست...
کسی از دوستان مایل بود خبر بده راه ارتباطی بدم باهم همکاری کنیم و یه دوبله جدید برای PS2 پورت کنیم😆

(@MohammadAVGN شمارم یه منشن کنم چون یادمه خیلی دلت میخواست روی GTA کاری کنی، ببینم دلت میخواد روی اینم کار کنی یا نه 😂)

سلام دوستان چطورید؟
من واقعیت همیشه دلم میخواست یا یک بازی رو شخصا برای PS2 ترجمه کنم، یا بازی های موجود رو پورت کنم...
تلاش هم داشتم براش تاحالا، بزرگترینش همون GTASA بود که ابزارهاشم نوشتم تقریبا 70 درصدشون رو ولی دیگه درگیر شدم و فعلا **ولش** کردم (خیلی زمان بر بود پروژه)
اما حالا یبازی کوچیک تر رو دست گرفتم که بزودی زود تموم میشه! بازی obscure! میخوام دوبله نسخه پیسی این بازی رو برای PS2 پورت کنم کامل...
حالا دلیل اینکه اینجا میگم چیه... میخوام ببینم کسی از دوستان هست بخواد یه همکاری داشته باشیم تکسچرهارو هم ترجمه کنیم؟ تعدادشون زیاد نیست ولی ترجمه کردنشون خالی از لطف نیست...
کسی از دوستان مایل بود خبر بده راه ارتباطی بدم باهم همکاری کنیم و یه دوبله جدید برای PS2 پورت کنیم😆

(@MohammadAVGN شمارم یه منشن کنم چون یادمه خیلی دلت میخواست روی GTA کاری کنی، ببینم دلت میخواد روی اینم کار کنی یا نه 😂)
سلام انفجار آره چرا که نه

ایول داری دادا . چرا که نه . هر چیزی که به نظرت خوبه رو ترجمه کن رفیق . کارتون حرف نداره .
خودم بخوام تکسچرهارو ترجمه کنم طول میکشه... چون سرم شلوغه مقداری متاسفانه... بخاطر همینه اینجا پرسیدم کسی میخواد بخش ترجمه رو دست بگیره یا نه...
یه راه حل دیگه هم برای انتشار زود کلا انجام ندادن تکسچرها و راضی شدن به دوبلست.

• Like
Reactions: amin200200
ابزار کاملا نوشتم و الان آماده پورت صداها هستم... موندم عکس هارم ترجمه کنیم یا نه..؟
خیلی هم عالی خسته نباشی شرمنده بابت تاخیر و والا عکس هارو که میگی آقا سعید نمیدونم دقیق چی هست
خودم زیاد در مورد بازیش اطلاعی ندارم که چقدر مثلا عکس داره و غیره
عکس هارو بنظرم بعد پورت صداش بزاریم

• Like
Reactions: saeid0034

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or