MR.MARIO
کاربر سایت
Silent Hill 2بنظر دوستان ترسناک ترین بازی ps2 چیه؟
Silent Hill 2بنظر دوستان ترسناک ترین بازی ps2 چیه؟
ابهت کنسول رو ببین اصن پشم افکن
ابهت کنسول رو ببین اصن پشم افکن
دوستان من یه گروه تو تلگرام ایجاد کردم برای طرفداران پرپاقرص و علاقه مندان به کنسول پلی استیشن دوست داشتین عضو بشین و گروه رو شیر کنینسلام به همه دوستان
من توی بازی GUN به یه مشکل اساسی ب خوردم
به جای از بازی رسیدم که گیر میکنه بدجوری عصبیم کرده با نسخه های دیگه و چند ورژن دیگه از opl تست کردم دقیقا همون مشکل تکرار میشه واقعا کلافه شدم کسی پیشنهادی داره
لطف کنید بگید ممنونم
دوستان نمیشه یه گروه توی تلگرام راه بندازید برای این تایپک خیلی وقته برام جای سؤاله اگه این کار بشه بنظرم خیلی خوبه
دمت گرم خیلی کار عالی کردیدوستان من یه گروه تو تلگرام ایجاد کردم برای طرفداران پرپاقرص و علاقه مندان به کنسول پلی استیشن دوست داشتین عضو بشین و گروه رو شیر کنین
Telegram: Contact @ps2station
ابزار کاملا نوشتم و الان آماده پورت صداها هستم... موندم عکس هارم ترجمه کنیم یا نه..؟سلام انفجار آره چرا که نه
ایول داری دادا . چرا که نه . هر چیزی که به نظرت خوبه رو ترجمه کن رفیق . کارتون حرف نداره .ابزار کاملا نوشتم و الان آماده پورت صداها هستم... موندم عکس هارم ترجمه کنیم یا نه..؟
خودم بخوام تکسچرهارو ترجمه کنم طول میکشه... چون سرم شلوغه مقداری متاسفانه... بخاطر همینه اینجا پرسیدم کسی میخواد بخش ترجمه رو دست بگیره یا نه...ایول داری دادا . چرا که نه . هر چیزی که به نظرت خوبه رو ترجمه کن رفیق . کارتون حرف نداره .
خیلی برعکس عکس نداره!خیلی هم عالی خسته نباشی شرمنده بابت تاخیر و والا عکس هارو که میگی آقا سعید نمیدونم دقیق چی هست
خودم زیاد در مورد بازیش اطلاعی ندارم که چقدر مثلا عکس داره و غیره
عکس هارو بنظرم بعد پورت صداش بزاریم
چندوقتی هست پورتش کردم درواقع! وقت نکردم آپلود کنم فقطآقا سعید چخبر به کجا رسیدش