هوادارن سلطان کنسول ها ((ps2))

g48y_crash-collection-completa-ps2-roms-d_nq_np_562505-mlb25037862322_092016-f.jpg

کنسول زیبا و دوست داشتنی ps1 :love:

کنسول ps2 هم بازی خودشو اجرا میکنه هم بازیا ps1 با دیسک اجرا میکنه
هم با کپی خور نرم افزاری ( فلشی ) ps2 میشه بازیا ps1 با فلش روی ps2 اجرا کرد

4hnn_a5579671000.jpg

• Like
Reactions: silent ops
جالبه هنوزم این تاپیک اپ میشه :D جالبتر اینه که چند روز پیش داشتم از کنار یه الکتریکی رد میشدم دیدم PS2 Slim اکبند داره همینجوری یهویی خریدم برای ارشیو :D الانم دارم
سری GOW رو دانلود میکنم قبل از لانچ نسخه جدید به یاد قدیما دوباره تمامش کنم :D

یادش بخیر واقعأ بازیش زیبا بود ..شاهکار ps2 بود ..
من نسخه PC بازی ترس سرد را دارم که دوبله پارسی و اورجینال هستش، همچنین چند بازی ترسناک دیگه هم دارم،‌ دوبله برای PC، اگر کسی خواست پیغام بده،‌ زیر قیمت میدم از طریق ایسام.

جالبه هنوزم این تاپیک اپ میشه :D جالبتر اینه که چند روز پیش داشتم از کنار یه الکتریکی رد میشدم دیدم PS2 Slim اکبند داره همینجوری یهویی خریدم برای ارشیو :D الانم دارم

سلام
Ps2 همیشه جاش کنج دل بدون ps2 هرگز:pepsi:
خودم یه فت دارم که هارد کپچر داره. تازگی نشستم پای yakuza 2 تو عید اگه بتونم تا آخر ببرم..

• Like
Reactions: che-jaleb

آره آپدیت میشه :Cheesygrin:
مبارکت باشه :clap:
کلی بازی تاپ محشر داره ps2 :love: هم بازیا ps1 میتونی روش اجرا کنی چه با دیسک چه با فلش
هم میتونی با کپی خور فلشی شبیه ساز اجرا کنی بازیا سگا و میکرو و ..... اجرا کنی

زیاد کار نکش ازش مثل مال من میشه باید هکش کنی فلش بزنی

• Like
آره آپدیت میشه :Cheesygrin:
مبارکت باشه :clap:
کلی بازی تاپ محشر داره ps2 :love: هم بازیا ps1 میتونی روش اجرا کنی چه با دیسک چه با فلش
هم میتونی با کپی خور فلشی شبیه ساز اجرا کنی بازیا سگا و میکرو و ..... اجرا کنی

منم قبلا PS2 داشتم نظرم این بود ولی تاج سر PS3 هستش که بازیهای خودش که بماند ، بازیهای PS1 و PS2 و PSP هم اجرا میکنه با شبیه ساز هم همه رترو ها رو اجرا میکنه. :x >:D<

• Like
منم قبلا PS2 داشتم نظرم این بود ولی تاج سر PS3 هستش که بازیهای خودش که بماند ، بازیهای PS1 و PS2 و PSP هم اجرا میکنه با شبیه ساز هم همه رترو ها رو اجرا میکنه. :x >:D<

ماهم ps3 داشتیم
ولی نظرمون از ps2 عوض نشد
یه ps2 slim یه دنیا تجربه , یه سبک زندگی و .......... اس

• Like
Reactions: silent ops

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or