هوادارن سلطان کنسول ها ((ps2))

خدا بگم چی کارش کنه :-"
نه به هیچ وجه توی ذوق نمیزنه. البته بستگی به خودت داره. با این وجود اگر به دید اون زمان بهش نگاه کنی راحت میتونی باهاش ارتباط برقرار کنی. PS2 صد در صد ارزش خرید داره.

داداش با کابل کامپونت به ال سی دی وصلش کنم بهتره یا با کابل سه فیش به تلوزیون قدیمیا وصلش کنم؟چون یادمه با کابل 3فیش به ال سی دی وصلش میکردم خیلی کیفیت بدی میداد انگار گرافیک میومد پایینتر
میخوام فت کارکرده بگیرم به چه مواردی باید توجه کنم؟

داداش با کابل کامپونت به ال سی دی وصلش کنم بهتره یا با کابل سه فیش به تلوزیون قدیمیا وصلش کنم؟چون یادمه با کابل 3فیش به ال سی دی وصلش میکردم خیلی کیفیت بدی میداد انگار گرافیک میومد پایینتر
اگر میخوای با LCD کار کنی از کابل کامپوننت استفاده کن. دیگه اون بستگی به حالت داره که با کدوم تلویزیون بیشتر حال کنی :d
برای خرید هم اولا که تعمیری نباشه. دوم اینکه لنزش خوب کار کنه و راحت بازیها رو اجرا کنه
دقت کن از این بازیهای PS2 که توی بازار ریخته توش نذاشته باشن (همین جعبه مقوایی ها و ...) چون اینا شدیدا به لنز آسیب میزنه
دسته‌هاش خوب باشن و دکمه هاش لق نباشه و مشکل نداشته باشه و آنالوگش خوب کار کنه

من که فقط با این کنسول vice city و pes4,6 بازی کردم
سن اندرس هم رو پیسی رفتم
کنسولو به یه از خدا بی خبری قرض دادم از بچه های دبیرستان بود گفت تو که 360 و ps3 داری اینو چندوقت قرض بده من
من دیگه این اقارو ندیدم الان 6 سال از اون موقع میگذره هنوز تو فکرشم

زده به سرم یکی دیگه بگیرم....به نظرتون با وجود ps4 الان بازیهای ps2 توی ذوق نمیزنه؟من حتی گاد اف وار 1و2 هم بازی نکردم

به نظرتون ارزش خرید داره؟همشون الان بازیارو از رو فلش اجرا میکنند؟

چقدر کم باهاش بازی کردی یعنی در اصل میشه گفت اصلا با ps2 ت بازی نکردی در کل

دیگه تو باشی از این کارا نکنی اونم با این کنسول با ارزش البته اگر میکرو سگا بود میگفتم فدا سرت 20 تومن میدی یکی دیگه میخری اما ps2 یه چیز دیگه اس

حداقل یه چیزی ازش به عنوان ضمانت یا گرو میگرفتی :d

اگر به ps4 عادت داری شاید ps2 به کارت نیاد اما ps2 چیزیه که حتی گرافیک و .... بازی هاش از بازی ها مثلا wii نسل هفتی که برنده نسل هفت شد هم ps2 تو از اون بالاتره

ارزش خرید که داره الان کنسول چینی امپراطور که بازی ها میکرو 8 بیتیه 190 هزار میفروشن بعد ps2 دست دوم با این قیمت ناچیز بخری

همه بازی ها اجرا نمیشه میشه گفت نصف بازی ها با فلش اجرا میشه

البته کلی برنامه کاربردی برای هک فلشی اومده مثل برنامه اجرا بازی ها ps1 - برنامه پخش فیلم - برنامه شبیه ساز کنسول ها snes . gba . gb . gbc و ..........

سلام به همگی دوستان و طرفداران سلطان
یکی از بازی هایی که عاشقشم و روی ps2 بازیش کردم البته روی PSP بیشتر بازیش کردم:d
بازی فوقالعاده زیبای justice legend هست که محصول کمپانی بسیار معروف DC هست که
توی این بازی شخصیت های معروفی همچون بتمن سوپر من فلش گرین لنترن واندر ومن و غیره حضور دارن سبک بازی اکشن ار پی جی هست که به شدت توصیه میشه بازی کنید
از نکانتمثبت بازی میشه به
بازی کردن با شخصیت های محبوب کمپانی DC
تخریب پذیر بودن محیط بازی (مثلا میشه با سوپر من ماشین بلند کرد و پرتاب کرد یا تیر های برق رو از جا در اورد و به عنوان سلاح استفاده کرد و غیره)
قدرت های جالب و منحصر به فرد شخصیت ها مثلا سوپر من با چشماش لیزر میزنه یا بت من قلاب میندازه و غیره
مراحل جذاب بازی
اکشن درگیر کننده
و نکته ی جالب بازی بازی کردن به صورت دو نفره افلاین که خیلی حال میده
اشاره کرد
دیگه بیشتر از این توضیح نمیدم پس خودتون بازی رو امتحان کنید و ازش لذت ببرید:d
اینم کاور بازی

احسان کجایی ؟
یه کابل کامپوننت خریدم که در واقع تبدیل Wii xbox360 و ps3 ps2 هست و ۵ تا فیش داره
خریدم ۲۴
خوبه تو کیفیت تصویر ps2 تفاوت داره؟

سلام بهروز جان

نیستی؟؟ کجایی؟؟

بازی justice legend رو هم مثل خودت روی ps2 و psp تموم کردم

مرسی دستت دردنکنه -- ممنون بخاطر توضیح و تشریح بازی

عکسشو بزار ببینم تا نظر بدم

همچین کابل هایی معمولا کیفیت زیادی ندارن

انقدر وفور گیم داشت این شاه کنسول ، الان من تازه میبینم این همه بازی ترسناک رفتم Fatal Frame جا مونده و الان میبینمش.:|

آره ابراهیم جان واقعا از هر سبک بازی کلی عنوان عالی داره تنها کنسول سونیه که هر نوع بازی رو در بر میگیره بر عکس ps2 که فقط یه طیف خاص بازی رو دارن

واقعا Fatal Frame روی ps2 بازی نمرده بودی :d نصف عمرت هدر رفت رفت :d

خدا بگم چی کارش کنه :-"
نه به هیچ وجه توی ذوق نمیزنه. البته بستگی به خودت داره. با این وجود اگر به دید اون زمان بهش نگاه کنی راحت میتونی باهاش ارتباط برقرار کنی. PS2 صد در صد ارزش خرید داره.

موافقم نریمان جان :bighug:

کابل کامپونت حتما استفاده کن تو بعضی بازی ها ps2 با کابل کامپونت رو lcd تست شده تا 1080i تصویر خروجی میده

قدرت ps2 خیلی زیاده با اینکه برای خروجی hd طراحی نشده اما خیلی از بازی هاش hd هستن

لیست بازی ها PS2 که با کابل کامپونت HD میشن

List of PlayStation 2 games with HD support - Wikipedia, the free encyclopedia

اگر میخوای با LCD کار کنی از کابل کامپوننت استفاده کن. دیگه اون بستگی به حالت داره که با کدوم تلویزیون بیشتر حال کنی :d
برای خرید هم اولا که تعمیری نباشه. دوم اینکه لنزش خوب کار کنه و راحت بازیها رو اجرا کنه
دقت کن از این بازیهای PS2 که توی بازار ریخته توش نذاشته باشن (همین جعبه مقوایی ها و ...) چون اینا شدیدا به لنز آسیب میزنه
دسته‌هاش خوب باشن و دکمه هاش لق نباشه و مشکل نداشته باشه و آنالوگش خوب کار کنه

مرسی نریمان جان عالی و کامل توضیح دادی

Dawn_of_Dreams.jpg

یه انخصاری توپ دیگه که به دست فراموشی سپرده شد واقعا انیموشا فوق العاده بود تمام شماره هاش و اگه اشتباه نکنم بخ جز شماره سه بقیه انحصاری ps2 بود این شماره هم آخرین شماره انیموشایی که اومد که بر روی دو دی وی دی بود

Ico_cover_-_EU%2BJP.jpg

واقعا میشه گفت شاهکار تاریخ گیم

• Like
Reactions: ehsanservat
Dawn_of_Dreams.jpg

یه انخصاری توپ دیگه که به دست فراموشی سپرده شد واقعا انیموشا فوق العاده بود تمام شماره هاش و اگه اشتباه نکنم بخ جز شماره سه بقیه انحصاری ps2 بود این شماره هم آخرین شماره انیموشایی که اومد که بر روی دو دی وی دی بود

Ico_cover_-_EU%2BJP.jpg

واقعا میشه گفت شاهکار تاریخ گیم

ایول داداش دمت گرم :x

بازی ها توپیو معرفی کردی :bighug:

51FqDFaP6pL.jpg

معرفی و توضيح بازی:همانطور كه می دانيم شركت Ubi Soft كه سازنده اين بازی می باشد در طی يك ماهی كه گذشت بازيهای بسيار زيبا و با كيفيت بالايی را به بازار عرضه كرد ابتدا اين كمپانی بازی XIII را كه از روی يك كتاب كمدی و در سبك اكشن ساخته شده بود را عرضه كرد و بعد از گذشت ۱۰ روز بازی Prince Of Persia را كه سالها بود از ياد رفته بود را به ياد دوستداران اين بازی آورد و هنوز نظر كارشناسان در مورد اين بازی اعلام نشده بود كه بازی ديگری را با نام Beyond Good & Evil را روانه بازار كرده و نظر كارشناسان را به عنوان بهترين بازی فكری سال به سمت خود جذب كرد.

كمپانی Ubi Soft با مهارت و ابتكار ويژه خود توانسته است تا يك دنيای مجازی و در عين حال واقعی را در اين بازي به تصوير بكشد ، جانوران و موجودات گوناگون ، مكانهای مختلف و شهرهای گوناگون كه با گرافيك بالا عرضه شده اند ، مثلا وقتی شما در شهر هستيد ترافيك در بعضی نقاط مشاهده می شود و گاهی به طور اتفاقی با صحنه های تصادف نيز مواجه می شويد و يا به تصوير كشيده شدن انسانهايی كه به محل كار خود می روند كه محيط بازی را طبيعی و متناسب با داستان بازي نشان می دهد،در مورد اتوموبيل های سطح شهر بيشتر از اتوموبيل هايی با مدل و ساختار Hovercraftاستفاده شده است و شما نيز در شخصيتی به نام Jade در بازی حضور داريد و می توانيد از زيبايی های شهر بهره برده و حتی با اتوموبيل خود به پيست های اتوموبيل رانی رفته و توانايی خود را در اين زمينه امتحان كنيد و يا با استفاده از جت اسكی های موجود در دريا به گردش در دور شهر بپردازيد . درست است كه بازی را در سبك فكري-اكشن قرار داده اند اما باز در بازی گونه ديگری به نام RPG وجود دارد كه در واقع نمی توان آن را در سبك خاصی قرار داد و سبك اصلی آن را معين كرد اما با اين وجود می توان يكی از موفقيتهای اصلی اين بازی را در تلفيق اين سبك ها به بهترين شكل ممكن دانست.

شما در صحنه هايی كه بايد با موجودات و جانوران بجنگيد از يك عصايي سحر آميز با نام Dai-Jo استفاده می كنيد و به نابود كردن آن موجودات می پردازيد و در قسمت های ديگر بازی كه بيشتر در حالت ماجراجويانه و فكری است بايد به حل معما های پيچيده و دشوار و انجام ماموريت های مختلف بپردازيد ، شما در صحنه های جنگی نيز می توانيد حركات خاص و خارق العاده ای را انجام دهيد كه از انجام آن حركات در قسمت ماجرايی بازی معذور می باشيد.

beyond-good-and-evil-image482718.jpg

داستان و محيط بازي:همانطور كه گفته شد شما در شخصيتی به نام Jade به انجام بازی می پردازيد‌،Jade در بچگی مورد ظلم و ستم قرار گرفته و از داشتن پدر و مادر محروم بوده است و حال كه بزرگ شده است به عنوان عكاس و خبرنگار به تهيه مقالات و عكس برای مجلات و روزنامه ها می پردازد و از كارهای مهم ديگری كه می كند به بچه های بی سرپرست مانند خودش سر می زند و آنها را مورد لطف و محبت خود قرار می دهد و شما بايد در اين بازی به او كمك كنيد تا او از پس بديها برآمده و خوبيها و زيباييها را كسب بكند،داستان بازی در سياره اي به نام Hillys به وقوع می پيوندد اين سياره ميليون ها سال پيش توسط يك موجود فضايی و سربازان او به تصرف در آمده است اما فرمانداران اين سياره درصدد بيرون راندن دشمن بر می آيند و جنگی شروع می شود و شخص اول داستان Jade درصدد پي بردن به واقعيت اين جنگ و كشف رازهاي پشت پرده بر می آيد و در اين مسير دوستان او و از همه مهمتر عصاي جادويی Dai-Jo او را همراهي می كنند ، او در ابتدا به عضويت يك گروه شرور به نام IRIS در می آيد بدون آنكه از عواقب و نتايج ناگواری كه برای او پيش خواهد آمد باخبر باشد.

آيا Jade در ميان اين همه دروغ و حيله و بدی می تواند مردم اين سياره را آزاد بكند و به رازها و اتفاقات عجيبی كه در پشت پرده رخ می دهد پی ببرد ؟! شما جواب همه اين سولات را در ادامه بازی و در پايان آن خواهيد فهميد.

نقاط قوت و ضعف بازي:اول به نكات فنی بازی می پردازيم ، سازندگان بازی با دقت خاصی كاراكترهای اصلی را بوجود آورده اند و در دقت به نكات و جزييات آنها كاملا مسلط بوده و آنها را به بهترين شكل آفريده اند به صورتی كه كاراكترهای زياد و متفاوت از نظر شكل و قيافه در اطراف شما وجود دارند كه يكی از يكی بهتر ساخته و پردازش شده اند.

گرافيك بازی كه برای يك بازی در سبك ماجرايی با زيبايی تمام و بی نظير ساخته شده است و افكتهايی كه برای صحنه های بازی به كار رفته از بهترين افكتهايی است كه در كل برای بازيهای اين گونه سبك ساخته شده است از همه مهمتر افكتهای به كار رفته برای آبها ، جنگلها و آسمان بازی می باشد كه با دقت هر چه تمام ساخته شده است لازم به ذكر است كه موتور گرافيكی به كار رفته در بازي همان موتوری است كه در ساخت بازی Prince Of Persia به كار رفته است.

صدا و افكت های موجود در بازي نيز كاملا متناسب با شخصيتها و كاراكترهای بازی می باشد و از مهمترين كارهايی كه در افكت های صدا به كار رفته ميتوان به صداهای دور و اطراف شما كه به گوش می رسند اشاره كرد كه اگر كارت صدای شما توانايی ساپورت صداها و افكتها را دارد جذابيت بازی برای شما دوچندان خواهد شد و برای آنكه آن را به بهترين شكل احساش كنيد بايد صدا را به صورت EAX در بياوريد.موزيك های به كار رفته در بازی نيز در سبكی به نام Propaganda می باشد كه با ابتكار خاصی ساخته شده اند.

beyond-good-and-evil-image822488.jpg

51gRDcJhi0L._SY445_.jpg

در اوایل قرن بیست و یکم زمانی که کنسول ۲ Playstaition چشمان خودش را برای یک رقابت باز کرد ، کپکام هم تصمیم گرفت مثل همیشه بازی های اسطوره ای خودش را بر روی این کنسول ادامه دهد.‌ اما این تنها پروژه کپکام نبود بلکه این کمپانی با امضای قراردادی با شرکت نینتندو، سری Resident Evil را به دارندگان کنسول Nintendo GameCube تقدیم کرد. این میتوانست شوک بزرگی برای طرفداران سونی باشد. اما کپکام به یار قدیمی خود وفا دار ماند و چندین عنوان جدید برای این کنسول در نظر گرفت که در راس آنها بازی های Devil May cry وOnimusha قرار داشتند.

در سال ۲۰۰۱ کاپکم اولین شماره از سری بازیهای اونیموشا با نام Warlords را بر روی کنسول ps2 عرضه کرد. شاید این کار کپکام تا حدودی عجیب به نظر میرسید چرا که تا آن زمان کپکام بیشتر در سبک ترسناک Horror-Surival کار می‌کرد (مانند Resident Evil، Dino crisis و ) clock tower و ساخت یک بازی در سبک اکشن ماجراجویی جای تعجب داشت. این شماره در مورد یک سامورایی به نام Hidemitsu Samanouske Akechi بود که قصد داشت پرنسس دزدیده شده را به خانه بازگرداند اما در طول راه متوجه می‌شود که هیولاهایی به نام Genma را در پیش روی خود دارد.‌

در ادامه او توسط قدرتی عجیب به نام Oni دارای توان کافی برای دست یابی به هدف خود می‌شود و یک شیء به نام gauntlet بر دست او بسته می‌شود و به کمک آن به قدرتهای جادویی دست میابد و در سرانجام تبدیل به ک Onimusha می‌شود . Onimusha‌ یک کلمه ژاپنی است به معنی جنگجوی تاریکی. Oni:( تاریکی و :Mushaجنجگو . در کل به معنای جنگجوی تاریکی است که بر علیه نور میجنگد. در ادامه سامانوسکه پی میبرد که شخصی به نام nbonoga oda در پشت پرده این نقشه‌ها قرار دارد . در سال ۲۰۰۲ شماره اول با تغییراتی برای کنسول ماکروسافت یعنی Xbox وارد بازار شد اما با نام .‌Genma Onimusha اواخر سال ۲۰۰۲ که بود که دومین شماره رسمی از این بازی بانام s Destinyپ:Samurai۲ Onimusha دوباره بر روی کنسول ps2 منتشر شد . در نسخه جدید، نوبوناگا دوباره فعالیتهای پلید خود را از سر گرفته بود . در ابتدا بازی صحنه ای نمایش داده میشد که هیولاهای گنما به ک دهکده حمله کرده اند . همه توقع داشتند که دوباره سامانوسکه رو ملاقات کنند اما شخصیت این شماره Jubei Yagyu بود . یک سامورایی که مانند سامانوسکه با نوبوناگا جنگید و او را برای مدتی متوقف کرد. اما شکست او هنوز کامل نشده بود . شاید یکی از عوامل محبوبیت این شماره مخصوصا در کشور ژاپن استفاده از چهره کی از بازیگران معروف برای طراحی Jubei بود. در بعضی از قسمتهای این نسخه شما شخصی را به عنوان هم تیمی در کنار خود داشتید . در سال ۲۰۰۳ یک شماره با نام Onimusha Tactics برای کنسول دستی Game Boy روانه بازار شد . این شماره در سبک RPG Strategy قرار داشت . داستان بازهم در مورد رییس بزرگ نوبونگا بود که این بار کاراکتری به نام Onimaru برای سرنوشت انسانهای میجنگید . اما نسخه اصلی به شمار نمیامد.

در ماه مارس ۲۰۰۴ یک نسخه فرعی دیگر به نام Onimusha Blade Warriors برای کنسول ps2 عرضه شد که در سبک مبارزه ای سه بعدی قرار گرفت . دراین نسخه شما قادر بودید با شخصیت‌هایی که در شماره های قبلی حضور داشتند به مبارزه بپردازید . همچنین میتوانستید یک مبارزه چهار نفره را تجربه کنید. در کل ۱۲ کاراکتر در این بازی گنجانده شده بود که دو شخصیت اصلی یعنی سامانوسکه و جوبی و...‌ هم جزو آنها بودند. اما در ماه اوریل ۲۰۰۴ بازی s SiegeپDemon ۳ Onimusha بر روی کنسول قبلی خود ظاهر شد . در این شماره که با یک دموی دیدنی آغاز میشد سامانوسکه دوباره ظاهر شد تا این بار برای همیشه نوبونگا را به اعماق جهنم بفرستد . اما در این شماره مانند قبل از چهره یک شخصیت معروف استفاده شد. بازیگر مراکشی الاصل سینمای فرانسه یعنی . Jean Reno‌ او در بازی با نام Jaques Blank در فرانسه مدرن زندگی می‌کرده اما سامانوسکه و او در زمان همدیگر جابجا میشوند و دوباره با نوبوناگا و هویولاهای گنما میجنگد اما این دفعه در پایان بازی با کمک فرشته کوچک Ako نوبوناگا برای همیشه از بین میرود و سه گانه اونیموشا همین‌جا به پایان میرسد. در حالی که انتظار میرفت با پایان یافتن سه‌گانه این بازی به خواب فرو رود، کپکام اعلام کرد که در حال ساخت چهارمین شماره از این سری است. اگر به عقل قضاوت می‌کردیم باید کپکام خط داستانی جدیدی برای بازی طراحی می‌کرد.‌

51WA27BZKML.jpg

اما مثل همیشه داستان فوق العاده و پر جزییات اونیموشا خود را نشان داد. داستان دیگر در مورد سامانوسکه و نوبوناگا نیست بلکه داستان ۱۵ سال بعد از شکست نوبوناگا و گنما میباشد. کشور ژاپن توسط Hideyishi Toyotomi یعنی شاگرد نوبونگا اداره می‌شود و دوباره ارامش را به چشمان خود مشاهده کرد است اما در ۲۹ جولای ۱۵۹۶ با ظاهر شدن Omen star ژاپن دوباره ندای دشمنان را میشنود هیدیوشی به کباره دچار تغییر می‌شود و دوباره هرج و مرج و اشوب سراسر ژاپن را فرا میگیرد و بعد ازمدتی مردم به هیولاهای گنما تبدیل میشوند. در ابتدای بازی شخصی به نام Tenkai Kinobno با Mitsunari Ishida در حال رزم هست اما تنکای از بالای ساختمانهای سر به فلک کشیده به پایین پرتاب می‌شود و یک پسر جوان به نام Soki بازی را شروع می‌کند و در شهر با هیولاها میجنگد. اما داستان اصلی در دو سال بعد از آن ماجرا یعنی در سال ۱۵۹۸ شروع می‌شود. سوکی و دوست با مزه او Minokichi در حال طرح ریزی برای از بین بردن Cherry trees هستند. (لازم به ذکر هست که درختان Cherry نوعی درخت هستند که از روح انسان‌ها بوجود امده است و منبعی برای تبدیل انسانها به هیولا های گنما است.) اما در این راه دوست ما با Jubei Yagyu اشنا می‌شود. (او یک دختر نوجوان است و نمیتواند همان جوبی شماره دوم باشد.) جوبی هم که برای از بین بردن سوکی امده سرانجام با اتفاقاتی که میافتد میبینید که سوکی هم میتواند مانند اونی‌ها دیگر هیولاهای گنما را نابود می‌کند و میفهمد که حق با سوکی است و راضی می‌شود که با او همراه شود. شخصیت‌های .Ohatsu ,roberto‌Tenkai هم در ادامه به بازی اضافه میشوند.

● معرفی شخصتیها

▪ Soki Oni of the Ash

او شخصیت اصلی بازی است که بر علیه پدر خوانده خود یعنی هیدیوشی قیام کرده و با نپذیرفتن پیشنهاد وی به دشمنی با او برخواسته است. اسم اصلی او Hideyasu Yoki است اما نام Soki را بر خود برگزیده. او شخصیتی است که امید انسانها به اوست و در میان بازی به ک اونیموشا تبدیل می‌شود. او اخرین امید بشر است تا بتواند انسانیت را زنده نگه دارد.

:Jubei Yagyu او نوه Jubei Yagyu هست همان شخصیتی که در شماره دوم با او بازی می‌کردیم و برای ادامه راه پدربزرگ خود و دفاع از حقوق دهکده خود پا به پای سوکی میجنگد.‌ در این راه دشمن اصلی او عمویش یعنی Munenori Yagyu است. او با سبک مبارزه ای قبیله خود میجنگد و با پدر بزرگ خود عهد کرده که بر علیه نور های شیطانی و گنما بجنگد.

▪ Tenkai Kinobono

او یک راهبه است که در معبد Meit زندگی می‌کند با شخصی که بیشتر شبیه ک دختر بچه است به نام .‌Arinاین معبد توسط قدرتهای قوی Oni محافظت می‌شود. او دارای Oni Gauntlet است اما چگونه ان را بدست اورده بماند. او بسیار شبیه سامانوسکه است. حتی کسی که به جای او صحبت کرده همان گوینده ای است که به جای سامانوسکه صحبت می‌کرده. در بازی نشانه هایی وجود که میتواند ثابت کند که او همان سامانوسکه است(که اشاره به انها در نقد نمیگنجد) اما هنوز به طور قطعی ثابت نشده. او برای سرنگون کردن گنما به سوکی کمک بزرگی می‌کند به گفته خودش او در جنگ قبلی هم حضور داشته و نکات مبهم را در بازی برای بازیکن‌ها و سوکی واضح می‌کند. شاید او را بتوان منبع اصلی اطلاعات دانست.

▪ Ohatsu

او همبازی سوکی در بچگی بوده است و شاید بتوان گفت یک رابطه عاشقانه با سوکی داشته است. او در ابتدا با هیدیوشی برای هدف وی تلاش می‌کردند اما بعد از اینکه سوکی نقش های پلید هیدیوشی را برای او اشکار میسازد با سوکی تلاش دوباره ای را اغاز می‌کند. او در این راه برای نجات خواهر خود یعنی Yori مبارزه می‌کند. در ضمن او خواهر زاده نوبوناگا است.

▪ Robeto Frois

پسر دو رگه اسپانیایی و ژاپنی که در بچگی پس از دست دادن والدین خود در کنار دکتر Luis Frois به کار مشغول بود و توسط آزمایشهای لوییس دارای مشت های آهنی می‌شود که هیچ چیزی در برابر آن نمیتواند مقاومت کند. او تنها کسی است که میتواند توسط مشت های خود دو منبع انرزی گروه تویوتومی Dark stone را نابود کند.او میخواهد لوییس را بکشد اما چرا؟ در بازی هر شخصیت منفی توسط حشره های گنما الوده شده اند و روح پاک خود را از دست داده اند. مثلا هیدیوشی همیشه ژاپن را در ارامش نگه داشته اما چرا هرج و مرج آن را فرا گرفته. لوییس هم توسط این حشرات الوده شده و به ازمایشهای گنما کمک می‌کند برای همین مورد نفرت روبرتو قرار گرفته است.

هیدیوشی برای احظار کردن Omen star بر روی زمین به درختان Cherry نیاز دارد اما قهرمانهای ما جلوی این کار را باید بگیرند اگر Omen star ظاهر شود خدای نور Fortinbrass جهان را زیر سلطه خود قرار میدهد.‌که این میتواند انسانیت را تهدید کند که شاید آن را به پایان خود نزدیک کند.

داستان بازی به حد کافی جالب و قوی است و پر از جزییاتی است که هر بازیکنی را برای ادامه آن تشویق می‌کند. تا همینجا کافی است. یکی از صفاتی که داستان را پر محتوا کرده است شخصیت پردازی است که به مراتب پر رنگ تر از شماره های قبل کار شده. در بین هر مرحله ا بهتر بگوییم Chapter شما در مخفی گاه خود قرار میگیرید که در اینجا می‌توانید با صحبت با هر کاراکتر و انتخاب گزینه هایی که از قبل تعریف شده است مکالمه کوتاهی ببینید که این کمک بزرگی به شخصیت پردازی کرده. در ضمن بازی دارای Cutscense های بیشتری شده است که اغلب بصورت Time- Real هستند و که با کیفیت نسبتا مناسبی نمایش داده میشوند.

در کل در این گونه بازی‌ها یعنی بازیهایی که کنترل یک شخصیت بر عهده خود بازی است هیچوقت هوش مصنوعی بالایی دیده نشده اما اونیموشا را میتوان از این قاعده مستثنا ۶ درجه است که باید ۳ تای آنها را باز کنید جایزه ای به شما داده می‌شود.

51CN91VQ0GL.jpg

PS2 واقعاً یکی از فوق العاده ترین دستگاه های بازی ممکنه
یعنی حاضرم بشینم پشت هم Onimusha و GOW و Persona و ... برم ولی 1 دقیقه وقت پای آشغالای جدید نزارم
یه PS2 نقره ای مدل 7000 داشتم از سر ناچاری فروختمش هر بار که یادم میاد به خودم لعنت میدم چرا فروختمش

• Like
Reactions: che-jaleb
PS2 واقعاً یکی از فوق العاده ترین دستگاه های بازی ممکنه
یعنی حاضرم بشینم پشت هم Onimusha و GOW و Persona و ... برم ولی 1 دقیقه وقت پای آشغالای جدید نزارم
یه PS2 نقره ای مدل 7000 داشتم از سر ناچاری فروختمش هر بار که یادم میاد به خودم لعنت میدم چرا فروختمش

درسته آرتین جان بقول تو ps2 یکی از فوق العاده ترین کنسول هاست

جوری که هنوز ارزش خرید خیلی بالایی داره

گل گفتی باهات موافقم بخاطر همینه که من ریترو گیرم و این بای ها ترجیه میدم تا به بازی ها جدید

عیبی نداره چرا لعنت ps2 که قیمتی نداره راحت میشه با 150 تا 200 هزار یه ps2 سالم خرید که اونم چنتا مزیت داره که ارزش خرید بالا میبره :

1- طراحی خاص کنسول

2- بازی ها خوب و زیاد ( چون سال 2000 معرفی شد بخاطر فروش بالا و حمایت جامعه گیمری تا اواخر سال 2013 تولید شد پس عناوینی از سه نسل تو خودش داره )

3- سخت افزار ps2 اچ دی طراحی نشده اما با کابل کامپونت بسیاری از بازی ها ps2 اچ دی میشن و حتی تو چند عنوان به 1080i میرسن

این لیست نگاه کنید

4- ps2 بدون نیاز به هیچ شبیه سازی بازیا ps1 اجرا میکنه

5- ps2 یه مدیا پلیر هست و دیسک ها صوتی و فیلم dvd پخش میکنه

6- بازی هاش فراونه بقالی سر کوچتونم بری دارن بازیاشو اما برای هیچ کنسول دیگه ای اینطور نیست

7- لوازمش مفته یعنی از این ارزونتر نمیشه دسته آکبند پک دار با 13 هزار تومن میتونی بخری . پایه ps2 حدود 4 هزار تومن و .......... ( کدوم کنسول انقدر لوازمش قیمت مناسبی دارن؟؟!! )

8- هک نرم افزاری شده بازی هاشو میتونی با فلش بازی کنی

این آموزش هک نرم افزای ps2 توسط خودم

http://forum.bazicenter.com/thread92697/

9- با کپی خور نرم افزاری انواع شبیه ساز میتونی روی ps2 اجرا کنی مثل nes ( میکرو ) . snes ( سوپر نینتندو ) . sega mega drive و ...........

10- داشتن دوربین eyetoy که واقعا یک فن آوری جالب از سونیه که تا 4 نفر همزمان ساپورت میکنه بدون نیاز به هیچ کنترلی

مشکلی که من با 90 درصد بازی های جدید دارم اینه بازیا به شدت ساده شدند و تقریبا سراسر بازی هیچ چالش جدی تجربه نمی کنید همین چالش ها هستند که بازی رو جداب می کنند باور کنید اون زمان سر یه معما یا یه مرحله امکان داشت ماه ها گیر بی افتیم و نتونیم مرحله رو رد کنیم ولی الان تقریبا اکثر بازی ها رو میشه مثل آب خوردن تموم کرد

مشکلی که من با 90 درصد بازی های جدید دارم اینه بازیا به شدت ساده شدند و تقریبا سراسر بازی هیچ چالش جدی تجربه نمی کنید همین چالش ها هستند که بازی رو جداب می کنند باور کنید اون زمان سر یه معما یا یه مرحله امکان داشت ماه ها گیر بی افتیم و نتونیم مرحله رو رد کنیم ولی الان تقریبا اکثر بازی ها رو میشه مثل آب خوردن تموم کرد

این سادگی ماهیت گیم ها جدید البته تقصیر استدیو ها نیست بخر خود گیمر ها نسل ها جدیده که نمیتونن بازی سخت بازی رو بازی کنن

یادمه میاموتو خالق کاراکتر نینتندو گفته بود : ما سطح تحمل و بازی کردن گیمر ها میسنجیم که نسبت به اون بازی طراحی میکنیم که چقدر دشواری داشته باشند اما متاسفانه اکثر گیمر ها جدید تو تست ها انجام شده نتونستن حتی مرحله 1 بازی super mario bros کنسول nes تموم کنن و پس ما مجبوریم بازی ها رو بیش از حد ساده در نظر بگیریم

خود من بشخصه بازی contra روی میکرو تموم کرده بودم سال ها پیش اونم چند بار اما همین 2 هفته پیش اومدم دوباره بازیش کنم همش میباختم به خودم گفتم چجوری اون موقع این بازی راحت تموم میکردم اونم روی کنسولی که اصلا نمیدونست سیو چی هست :)) این سادگی بازی ها روی ما هم تاثیر گذاشته

اما بخاطر همینه که من ریترو گیمرم و عاشق این دست بازیا

درسته آرتین جان بقول تو ps2 یکی از فوق العاده ترین کنسول هاست

جوری که هنوز ارزش خرید خیلی بالایی داره

گل گفتی باهات موافقم بخاطر همینه که من ریترو گیرم و این بای ها ترجیه میدم تا به بازی ها جدید

عیبی نداره چرا لعنت ps2 که قیمتی نداره راحت میشه با 150 تا 200 هزار یه ps2 سالم خرید که اونم چنتا مزیت داره که ارزش خرید بالا میبره :

1- طراحی خاص کنسول

2- بازی ها خوب و زیاد ( چون سال 2000 معرفی شد بخاطر فروش بالا و حمایت جامعه گیمری تا اواخر سال 2013 تولید شد پس عناوینی از سه نسل تو خودش داره )

3- سخت افزار ps2 اچ دی طراحی نشده اما با کابل کامپونت بسیاری از بازی ها ps2 اچ دی میشن و حتی تو چند عنوان به 1080i میرسن

این لیست نگاه کنید

4- ps2 بدون نیاز به هیچ شبیه سازی بازیا ps1 اجرا میکنه

5- ps2 یه مدیا پلیر هست و دیسک ها صوتی و فیلم dvd پخش میکنه

6- بازی هاش فراونه بقالی سر کوچتونم بری دارن بازیاشو اما برای هیچ کنسول دیگه ای اینطور نیست

7- لوازمش مفته یعنی از این ارزونتر نمیشه دسته آکبند پک دار با 13 هزار تومن میتونی بخری . پایه ps2 حدود 4 هزار تومن و .......... ( کدوم کنسول انقدر لوازمش قیمت مناسبی دارن؟؟!! )

8- هک نرم افزاری شده بازی هاشو میتونی با فلش بازی کنی

این آموزش هک نرم افزای ps2 توسط خودم

http://forum.bazicenter.com/thread92697/

9- با کپی خور نرم افزاری انواع شبیه ساز میتونی روی ps2 اجرا کنی مثل nes ( میکرو ) . snes ( سوپر نینتندو ) . sega mega drive و ...........

10- داشتن دوربین eyetoy که واقعا یک فن آوری جالب از سونیه که تا 4 نفر همزمان ساپورت میکنه بدون نیاز به هیچ کنترلی
در جستجوی یکی تمیز تمیز مثل همونی که خودم داشتم هستم :d
یکی گیر آوردم دیر رسیدم فروخته شد

• Like
Reactions: che-jaleb
لینوکس نسخه 3 اینبار برای PS2 با قابلیت های فوق العاده

این نسخه 3 از لینوکس زنده برای پلی استیشن 2 است . تغییرات در این نسخه عبارتند از: - Bochs (شبیه ساز PC) - لینوکس (رابط کاربری گرافیکی) - فایرفاکس - شدن کلید - p7zip (ابزار خط فرمان) - لنگ - ps2fdisk_0.9-3 - mpg123 - به روز شده در اسکریپت یوتیوب که باید با همه کار می کنند. فیلم ها. - وب کم EyeToy - پشتیبانی از PSTwo v12/v13 /v14 و بالاتر.

این سیستم عامل Linux را از اینجا Kernelloader - Browse /BlackRhino Linux Distribution/Live Linux DVD/PS2 Live Linux DVD v3 at SourceForge.net دانلود کنید.

برای اجرا شما باید نسخه مود چیپدار را دانلود کنیدکه به نظر من مودچیپ دار را دانلود کنید. نکته بعدی شما باید توجه به فرکانس تلویزیونی (PAL,NTSC) داشته باشید .نسخه کوچک و بزرگ دارای ویژگی های مشابه اگر شما فقط می خواهید از آن استفاده کنید. نسخه بزرگ شامل کد منبع، بسته additonal و یک تصویر با FreeDOS برای Bochs شبیه ساز PC می باشد. به هرحال پس از دانلود نسخه مود چیپ دار شما باید ایمیج درون ارشیو را پس از استخراج به درون یک DVD رایت کنید و بدون هیچ مشکلی درون کنسول بگذارید و اجرا کنید.

56058937240908468367.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or