عجب کازرونااا را سینا جان حیف که از دست رفت ps2 فت با اون ابهت از برنامه ات چند شنبه با سینا چه خبر؟!!! :d
آره یادمه مثلا اسمش مجموعه کد و رمز بازیهای پلی استیشن 2 بود آره بابا اون زمان قیمتش بالا بود یادمه خودم یکی خریدم 3500 تومن قیمت جلدش 3500 تومن بود
سلام بهروز جان مرسی تو خوبی؟
آها اسم شیرازو بردیو منو یاد خاطرات بد آموزشی خدمتم تو کازرون افتادم :d واقعا خیلی اذیتمون کردن تو کازرون خدا ازشون نگذره
بازم خوب جواب داده دیگه از ps2 توقع فول اچ دی داشتی اصلا کنسول ps2 خروجی hd براش طراحی نشده اما تا 1080i میره بازم خودش یکی از عجایب دنیا شده :d
تازه این کابل کامپونت ps3 به ps1 هم میخوره :d
ااا را سینا جان حیف که از دست رفت ps2 فت با اون ابهت از برنامه ات چند شنبه با سینا چه خبر؟!!! :d
آره یادمه مثلا اسمش مجموعه کد و رمز بازیهای پلی استیشن 2 بود آره بابا اون زمان قیمتش بالا بود یادمه خودم یکی خریدم 3500 تومن قیمت جلدش 3500 تومن بود
عجب کازرون
منم نیرو هوایی بودم اول انداختنم شیراز ولی بعدش یه پارتی جور کردم افتادم تهران:d
اره واقعا عجیبه که میتونه اینقدر کیفیت رو بالا ببره کامپوننت
در ضمن یه سوال احسان این لینوکس برای ps2 نیاز به اینترنت داره اخه واسه ps3 نیاز داشت
واقعا پلی استیشن 2 سلطلان کنسل هاس با بازی های مثل اویل 4 گاد اف وار و دویل 3
یادمه از خونه فرار میکردیم واسه بازی ساعتش 600 تومن بود... یادش بخیر
منم از این کتاب دارم واسه یادگاری نگهش داشتم .
احسان جان دستت درد نکنه نقد خوبی از بازی داشتی. راستی منم خدمت آموزشی شیراز بودم ولی زیاد به ما سخت نگذشت :d
تورنت دانلود کندوستان بهترین سایت واسه دانلود بازیهای ps2 چیه؟
اینایی که گوگل میاره اصلا به درد نمیخوره 30-40 درصد دانلود میشه بعد میزنه دیگه ادرس دانلود معتبر نیست و دانلود لغو میشه
دوستان بهترین سایت واسه دانلود بازیهای ps2 چیه؟
اینایی که گوگل میاره اصلا به درد نمیخوره 30-40 درصد دانلود میشه بعد میزنه دیگه ادرس دانلود معتبر نیست و دانلود لغو میشه
تورنت دانلود کن
دوستان بهترین سایت واسه دانلود بازیهای ps2 چیه؟
بهترین روش برای دانلود همه بازی های PS2 با لینک مستقیم و سرعت بالا فقط فقط استفاده از سایت Rom Hustler - PSX PS2 ROMs GBA ROMs NDS ROMs SNES ROMs هستش.
این هم صفحه بازی های PS2 که تقریبا ۹۵ درصد بازی های PS2 موجود هستن:
PlayStation 2 (PS2) ROMs / ISOs - Rom Hustler
وقتی بخوای یک بازی رو دانلود بکنی وقتی رفتی تو صفحه دانلودش تیک این گزینه رو بردار:
Use download accelerator and get recommended offers
و بعد روی Single Archive Download کلیک کن و با IDM شروع میکنه به دانلود کردن.
همه بازی هاش با فرمت ISO هست و کاملا تست شده و سالم.
مرسی مهرداد جان دستت دردنکنه عالی بود
PSIO: PlayStation 1 SD Card Gaming! | Suggymoto Blog
Retro Game Network | The One-Stop Retro Gaming Community � Additional Developments Complished On Upcoming ***8220;PSIO***8221; Flashcart For PlayStation � Page: 1
Retro Game Network | The One-Stop Retro Gaming Community � First Look And Demonstration Video Of Upcoming ***8220;PSIO***8221; PlayStation SD Flash Drive Made Public � Page: 1
PlayStation Development Network • PSX Blaster (USB Comms Link)
Store | PSXDEV
فدات احسان جون. خودم از همینجا کلی بازی ps2 گرفتم سرعتش عالیه لینک مستقیم هم هست.
کلا همه جوره آپدیته:d