MohammadAVGN
کاربر سایت
واقعا چیز حقیه..
بازیهایی که درسته شاید عالی نباشن اما به امتحان کردنشون می ارزه ولی هیچوقت آنچنان دیده نشدن..
ورژن جدید opl بریز اوکی میشهسلام دوستان من بازی گاد اف وار 1 و 2 روی فلش اجرا کردم کنسولم برق مستقیم سری 90004 هست نسخه کامل رو نقطه خاصی تو کات سین گیر میکنه نسخه بدون کات سین هم جای خاصی وسط گیم گیر میکنه ورژن OPL هم 0.98 هست میشه کمک کنید بتونم بازی رو بدون مشکل اجرا کنم ؟!
گاد و شنیدم گیر داره یه جایی تو بازی اگه لنز اوکیه اون یه تیکه رو با دیسک رد کن اگر نه که با opl جدید امتحان کنورژن جدید opl بریز اوکی میشه
همه ی سریاش کپی خور میشهسلام میشه بگید کدوم سری برای کپی خودر شدن ps2 بهتره ۹۰۰۰ یا ۷۰۰۰ هزار
همه ی مدل ها امکان اجرای بکوارد دارن ولی ممکنه مشکل تو اجرای بعضی از بازی های ps1 بوجود بیاد ولی تو سری ۷ هیچ مشکلی وجود نداره و بهترین سری از این حیث هستهمه مدلها بکوارد بازی ps1 رو داره
هیچ فرقی نمیکنه
ولی آی سی کپی مهمه
چیپ کپی خور ماتریکس بهترین خروجی رو میده انگار اگر اشتباه نکنم و درست خاطرم باشه برای بازی ps1 به صورت دیسک روی پلی ps2
یادمه حتی خونده بودم که بازی ps1 رو فول اسکرین اجرا میکنه
فرق اینجاست که اگر بخوای با فلش بازی ps1 اجرا کنی ، هیچ راهی ندارد جز دیگه برنامه شبیه ساز
چون فقط میشه با برنامه شبیه ساز بازی ها ps1 روی ps2 اجرا کرد
تا جایی که یادمه دو تا برنامه شبیه ساز بود که یکیش پاپ استار بود اصلاً خوب
دومی که بهتر بود رو کاربر سعید تو همین فرم قسمت پلی استیشن ۲ آموزشش رو گذاشته بود اگه اشتباه نکنم
برای اجرا برنامه opl هم سری ۷۰۰۰۰ و ۹۰۰۰۰ بهترن
گیمای ناشناخته ش از شناخته شدش بیشتره انقدرزیادن
چطوری متصل کنم؟دسته ps3/4 میشه با opl
بعضی بازیا pademu روشن باشه صفحه سیاه میشه
دسته ps3 وقتیکه وصله دستهps2 خاموش میشه