Aghahadi
کاربر سایت
آو گرفتم..اره هادی فقط classic که سونی داده نه اون ps1 اصلی
الان متوجه شدم
آو گرفتم..اره هادی فقط classic که سونی داده نه اون ps1 اصلی
دلیلش ضعف سخت افزاری بود دیگه
اگر این بازی برای XBOX اورجینال پورت میشد تازه اونجا کیفیت واقعی اویل۴ رو میدیدیم
XBOX قوی ترین سخت افزار اون نسل رو داشت لامصب و برید مقایسه های BLACK رو ببینید
من ۲ مدل XBOX اورجینال از اون دوران دارم یه مدل مشکی ۸۰ گیگ
یه مدل سیلور ۵۰۰ گیگ
وقتی بازی ها رو با PS2 اسلیم میذارم کنار هم خنده آدم میگیره از کیفیت PS2
وی رو یادت رفت،وی ۱۲ گیگافلاپس،پلی ۳ ۲۳۰ گیگافلاپس،۳۶۰ هم ۲۴۰ گیگافلاپس،یعنی بین قوی ترین و ضعیف ترین ۲۰ برابر اختلاف داریم۳ برابر اختلاف قدرت سخت افزاری که توی همه بازی ها خودش رو نشون میداد و نکته جالب اینکه در هیچ نسلی ۳ برابر تفاوت قدرت سخت افزاری نداشتیم
ولی این هیچی از ارزشهای کنسول دوست داشتنی مون کم نمیکنهوی رو یادت رفت،وی ۱۲ گیگافلاپس،پلی ۳ ۲۳۰ گیگافلاپس،۳۶۰ هم ۲۴۰ گیگافلاپس،یعنی بین قوی ترین و ضعیف ترین ۲۰ برابر اختلاف داریم
درکل من که میگم اون هرچی که هست نمیتونه اجرا کنه گیمای پلی ۲ روببین قبلاً یه شبیه ساز ps2 بود برای android
که قدرتمندترین اندروید باکس دنیا که ایشون تشریف داشتن
هم حتی نمیتونست از پس اجرای بازی پلی استیشن ۲ با اون برنامه بر بیاد
ولی مدتها قبل یه شبیه ساز پلی استیشن ۲ دیگه اومد که خوشبختانه حتی رو گوشیهای شیائومی رده پایین هم میتونی راحت دیگه بازیهای پلی استیشن ۲ رو اجرا کنی
حتی بازی ها 3ds
درباره اون کلیپ که من گذاشتم یعنی آگهی دیده بودم تبلیغات بود
خودش میگه لینوکس
حالا کار کنه یا نکنه رو نمیدونم
همه اینها باز هم دستگاه شبیهسازی حساب میشن هیچ فرقی با شبیهسازی روی کامپیوتر و روی گوشی ندارن
درباره پلی استیشن ۱ کلاسیک که گفتی اون دستگاه مشکل داره کلاً لگ داره و غیره و به درد شبیه سازی کردن نمیخوره
والا سگا کاری به بقیه چیزا من ندارم زیادم این قضیه برام مهم نیستشدیگه هیچ کاری نشد نداره
الان کامپیوتر جیبی اومده در حد یه فلشه
دقیقاً شبیه همین میخوره به hdmi تلویزیون یا مانیتور
دو تا پورت داره مثلاً به فرض که یکیش میشه منبع تغذیه از usb برق میگیره یکی هم دیگه تبدیل موس و کیبورد میزنی
دنیا خیلی عوض شده
قبلا میخواستی یه پوره درست کنی یا میوه میکس کنی یا غیره باید آبمیوه گیری خیلی بزرگ و پر سر و صدا میخریدی ، افزونه مخلوط کن روش سوار میکردی
روشن میکردی صدای طوفان میومد
کلی دم و دستگاه و کلی سر و صدا
بعد شستن و نظافتشم دیگه دردسر
الان میری مخلوط کن میخری همکوچیکه قیمتشم خیلی ارزونه ، شبیه استوانهای ماننده کلاً شارژی هم هست هرچی خواستی میریزی توش درشو میبندی دکمشو میزنی برات شیک و اسموتی و پوره درست میکنه تمام
مثلا قبلا میرفتی یه اجاق گاز میخریدی قیمت خیلی بالا
بزرگ بیقواره
جاگیر
دو تا کارگر میخواست اینا رو حمل و نقل کنه
اما امروزه گازهای جدید اینطوریه ( عکس از دیوار برداشتم محصول موجود تو دیواره )
میتونی بزاری بری زیر بغلت بری
نه توش سوسک جمع میشه نه چیزی
بیخیال داداش ولش یه دستگاهه مهم نیست خودتو ناراحت نکن مهم نیستش بره جهنم کنسوله مهم نیست بازی پلی ۲ اجرا میکنه یا نه سر یه بحث کشکی داغون نکن حال خودتوخودش میگه لینوکس
لینوکس سیستم عامل کامپیوتره
یعنی کامپیوتر
یعنی mini pc stick
شاید mini pc stick مخصوص enulator کردن هست
نگفت android box که
فکر کردی ارزونه؟ از این....
عزیز جان لازم نیست ناراحت بشی..خودش میگه لینوکس
لینوکس سیستم عامل کامپیوتره
یعنی کامپیوتر
یعنی mini pc stick
شاید mini pc stick مخصوص enulator کردن هست
نگفت android box که
فکر کردی ارزونه؟ از این دستگاه ۱ و ۲ میلیونی که نیست
برو قیمت همین مدل تبلیغ میکنه تو کلیپ ببین چنده
بازم من اشتباه کردم اون کلیپو فرستادم
حق با شماست من کلاً آدم جالبی نیستم
من از شما و بقیه دوستان عذر خواهی میکنم
شرمنده
استاد دسته وا کن لای شوک دو قطره روغن چرخ خیاطی بریز صدا نمیده رون هم میشهدو تا دسته دارم..
دو تاشون باهم از ناحیه سیم فلج شدن..(دقیقا از همون جایی که سیم از دسته خارج میشه..)
یعنی دسته اینقد آبکی ندیده بودم..
احتمالا جنس پلاستیک سیمش آبکیه..
مثلا از دیجیکالا سفارش دادم..
البته یکیش هنوز کار میکنه..
ولی ماشاءالله با ناز و ادا..
شوکش همچین غژ غژ صدا میده اصلا اعصاب آدمو خورد میکنه..
نصف شبم که بخوای بازی کنی نمیشه اصلا..
غژ غژ..
فردا باید ببرم بدم درستش کنن..
همیشه تو حسرت یه دسته بی سیم بودم و هستم..یعنی میگم خودم ایکاش بلد بودم یکی درست میکردم..
اعصاب نذاشته برامون..
مشکل فقط اون نیست که حلش کنم..استاد دسته وا کن لای شوک دو قطره روغن چرخ خیاطی بریز صدا نمیده رون هم میشه
اتفاقا دسته سیمدار خوبیش به اینه که شارژ نیاز نداره. من ویموت wii رو هم سیمدار کردم (منبع تغذیه ۳ ولت) البته برای اکثر بازیهایی که زیاد حرکت شدید نخواندو تا دسته دارم..
دو تاشون باهم از ناحیه سیم فلج شدن..(دقیقا از همون جایی که سیم از دسته خارج میشه..)
یعنی دسته اینقد آبکی ندیده بودم..
احتمالا جنس پلاستیک سیمش آبکیه..
مثلا از دیجیکالا سفارش دادم..
البته یکیش هنوز کار میکنه..
ولی ماشاءالله با ناز و ادا..
شوکش همچین غژ غژ صدا میده اصلا اعصاب آدمو خورد میکنه..
نصف شبم که بخوای بازی کنی نمیشه اصلا..
غژ غژ..
فردا باید ببرم بدم درستش کنن..
همیشه تو حسرت یه دسته بی سیم بودم و هستم..یعنی میگم خودم ایکاش بلد بودم یکی درست میکردم..
اعصاب نذاشته برامون..