بتازگی چیز های خیلی عجیبی راجب سایت ps2-home شنیدم
تمام توسعه دهنده های فعال در حوزه ی PSX از آدمین این سایت (JAY-JAY) متنفرن جالبه بدونید که چرا
همه میگن این شخص اصلا از هیچ چیز برنامه نویسی سر در نمیاره و شاخ ترین کارش کپی پست کردن کد هاست ولی بازهم خیلی ادعا داره
جالبه بدونید یکی از مهم ترین دلایلی که توسعه برنامه ها برای PS2 کم کم داره متوقف میشه همین JAY-JAY هست به گفته ی خیلی از توسعه دهنده ها این شخص اصلا به حقوق توسعه دهنده ها اهمیت نمیده و بدون اجازشون برنامه هاشون رو ویرایش و یا روی انجمن خودش قرار میده
جدا از اون طبق چیزی که میگن اون اصلا به کپی رایت اهمیت نمیده و به همین خاطر خیلی از توسعه دهنده ها بخاطر همین اخلاق این بشر هم از صحنه PS2 فراری شدن چون دنبال دردسر نیستن
چند روزا داشتم توی یه انجمن میگشتم که به krHACKen برخوردم (توسعه دهنده اصلی POPSTARTER) ازش پرسیدم این برنامه هنوز راه توسعه خیلی داره چرا ولش کردی؟ گفت بخاطر کار های JAY-JAY
گفت اون بدون اجازه ی من منوی بازی های PS1 رو به OPL DB اضافه کرد اصلا اهمیتی به صحبت های من نمیداد منم کلا زدم بیرون
جالبه
یه شخص ابله کلا جلو پیشرفت PS2 رو گرفت
بخاطر کارهاش کلی از توسعه دهنده های OPL هم از صحنه خارج شدن. اگه این نبود برنامه های PS2 هنوز هم به خوبی توسعه پیدا میکردن ولی حیف...
جالب اینجاست که فکر کنم من رو هنگام حرف زدن با krHACKen دیده بود، زده من رو از PS2-HOME بن کرده