nimaazmayesh
کاربر سایت
جالبه که من اصلا چیزی درمورد ریمستر نشنیدم تاحالادوست عزیز ریمستر gta san موجود برای ps2 از نسخه قبلی گرافیک بازی خیلی بیشتر اصلأ مود شده نیست ..در حد xbox 360..
نه من نگاه کردم ویدیو این شخصی که نسخه جدید رو زدهریمسترش برا PS3 و XBOX اومده فک کنم ویندوزم داشته باشه
جالبه که من اصلا چیزی درمورد ریمستر نشنیدم تاحالا
ممنون میشم اگه لینکی ازش داری برام بفرست چون توی نت الان گشتم چیزی پیدا نکردم
الان من تکسچرای صورت رو تغییر دادم یعنی میگید از این هم بهتره؟ بنظرم جالبه
View attachment 126708
اصلی
View attachment 126709
ویرایش:
فقط الان که یکم بیشتر گشتم به این ویدیو توی یوتوب برخوردم منظور شما همینه؟
لینک دانلودشم پیدا کردم
منظورت همین بود؟
به ویدیو هاش نگاه کردم رفلکشن رو جالب کرده بود و تکسچرا رو هم بهتر کرده بود بعضا
کار بسیار بزرگی میکنید دوست عزیز واقعا تحسینتون میکنمجالبه که من اصلا چیزی درمورد ریمستر نشنیدم تاحالا
ممنون میشم اگه لینکی ازش داری برام بفرست چون توی نت الان گشتم چیزی پیدا نکردم
الان من تکسچرای صورت رو تغییر دادم یعنی میگید از این هم بهتره؟ بنظرم جالبه
View attachment 126708
اصلی
View attachment 126709
ویرایش:
فقط الان که یکم بیشتر گشتم به این ویدیو توی یوتوب برخوردم منظور شما همینه؟
لینک دانلودشم پیدا کردم
منظورت همین بود؟
به ویدیو هاش نگاه کردم رفلکشن رو جالب کرده بود و تکسچرا رو هم بهتر کرده بود بعضا
خیلی ممنونکار بسیار بزرگی میکنید دوست عزیز واقعا تحسینتون میکنم
بنظر شما امکانش هست ماشین های بازی هم عوض بشه؟
من یه نسخه از بازی رو تو pc دیده بودم که ماشین های جدید جایگزین شده بود(بی ام و e30 اولوشن و فراری f40 داشت )که واقعا فوق العاده بود
یا به جای هلیکوپتر اپاچی اومده بود از mil mi 24 استفاده کرده بود
برای تبدیل تکسچرا از برنامه هایبرنامه ای که باهاش این مود ها رو تبدیل میکنید برای ps2 چیه؟
حتماو اگر مود هاتون رو انجام دادید و پروژه تموم شد امکانش هست توی یه اپلود سنتر دایمی(ترجیحا pico file) اپلود کنید؟
بزرگوار شما از کدوم مدل ps2 استفاده میکنید ؟خیلی ممنون
اضافه کردن ماشین ممکن هست ولی نمیشه ماشین هایی که سنگین هستند رو به بازی اضافه کرد
در اصل باید حجم فایل DFF مد ماشین کمتر از 500 کیلوبایت باشه (ماشین و یا هر وسیله ی دیگه از پولیگان های زیاد تشکیل نشده باشه) چون اگه زیاد سنگین باشه بازی کند میشه و لذت بازی از بین میره
قبلا گفتم کلا باید در زمینه اضافه کردن چیزی به GTA SA روی پلی استیشن 2 دست به عصا راه رفت چون همونطور که میدونید میزان رام PS2 فقط 32 مگابایت هست و اگه بخوایم زیاد با وسایل سنگینش کنیم بازی کند و عذاب آور میشه
برای تبدیل تکسچرا از برنامه های
TXD Workshop
ZModeler
و چندتا ابزار دیگه استفاده میکنم
و برای اضافه کردن مد هایی مث همین fps شمار باید اول main.scm که باینری هست دیکامپایل کنم و کد هارو ویرایش کنم و مجدد کامپایلش کنم
حتما
من خودم مدل اسلیم scph-90004 دارمبزرگوار شما از کدوم مدل ps2 استفاده میکنید ؟
و از کدوم راه بازی رو اجرا میکنید؟دیسک،smb،usb یا HDD ؟
من خودم مدل اسلیم scph-90004 دارم
و بیشتر از طریق usb بازی هارو اجرا میکنم
ولی برای اینکه هر لحظه بتونم بازی gta sa بعد از تغییرات تست کنم از pcsx2 استفاده میکنم
کار من همینجاست دیگهکاری که میکنید روی pcsx2 جواب میده ولی روی سخت افزار کنسول بعیده. دلیل اصلیشم اینه که pc شما به نظر سخت افزار به مراتب قویتر و به روز تری داره.
گرافیک ps2 نمیتونه از پس تکستچر و آنتی الیانس بربیاد
ابزارهایی که در اختیار ما هست برمبنای سخت افزار pc هست با شبیه سازی و این داستانا...
باید با ابزار مخصوص سخت افزار کنسول کار کنید تا بازی مخصوص کنسول بهینه کنین بکی از همین ابزار dev kit هست که دوستان عکساشو گذاشته بودن
بخاطر حرف شما امروز روی کنسول خودم تست میکنم تا مطمعن شممن میدونم dev kit چیه. همین قابلیت های dev kit هست که اونو از یه کامپیوتر معمولی متمایز میکنه.
برنامه pcsx2 تا حدودی سخت افزار رو شبیه سازی میکنه ولی نمیتونه محدودیت ها رو شبیه سازی کنه.
همیشه من نظرم رو میگم ولی روی کار کسی ارزش گذاری نمیکنم.
دمت گرم حتما بعدها لینکتو بگذار تا حمایتت کنیمView attachment 126680
میخوام GTA SA برای PS2 مد کنم ببینم آخرش چی در میاد
الان فعلا فریم شمار بهش اضافه کردم تا ببینم مد هایی که میزنم چقدر رو فریم تاثیر داره
خیلی باید دست به عصا راه رفت چون میزان رام و قدرت گرافیکی پلی استیشن دو خیلی محدوده ولی بازم میشه یه مانور هایی روش داد
بنظر خودم جالب میشه روی پلی استیشن 2