H.K.Z05
کاربر سایت
آی توی بدرد نمیخوره (تا یه ساعت پیش عالی بود از نظر من ) بازی های ضعیفی داره بجز اسپای که جالبه و سیمز 2 و بازی های فوتبال آمریکایی ، ضعیفه...رزولوشن پایینی هم داره
تست کناون که آره منم می دونستم! مسئله اینه که آیا این دستورات رو میشه با دسته اوکی کرد یا خیر
آره داداش راستی تو بودی ک گفتی getaway مورد علاقت بوده؟یه فیلم دیدم getaway 3 جز کنسل شده ها بوده واقعا چه چیزی بود!باید دانلودش کنم پس
ما که دریم کست نداریم، واجبه رو ps2 بزنیم ش
نه داش من اصن چیزی راجب این نگفتم. ولی یه black monday رو فقط یادمه یه دوران بازی کردم به طور کل از کنترل بازی خوشم نیومد و بیخیالش شدمآره داداش راستی تو بودی ک گفتی getaway مورد علاقت بوده؟یه فیلم دیدم getaway 3 جز کنسل شده ها بوده واقعا چه چیزی بود!
البته که بازی خفنیه، اون زمان سنم پایین بود، چیزی از گیم حالیم نمی شد. باید یه روز ببینیم چجوریاس، یعنی ماشا... به این آرشیو بازیای پلی 2 که تمامی نداره که هیچ، تازه بعضی هاشو با سرچ پیدا می کنی!!!!آره داداش راستی تو بودی ک گفتی getaway مورد علاقت بوده؟یه فیلم دیدم getaway 3 جز کنسل شده ها بوده واقعا چه چیزی بود!
ای کاش این امکان رو داشت ...چی میشد
دوستان ارزش داره 4 تا بازی اورجینال همشون ریجن 3 : final fantasy xii,wild arms,dragon quest 8,golf 4 بخرم؟قیمتش هم 120 تومنه
آیتوی آکبند هم دیدم 20 تومن نظرتون چیه؟
مثل خودمی
من صد بار خواستم eyetoy بخرم نشد!!!!!