هوادارن سلطان کنسول ها ((ps2))

چنتا چیز جالب اینه‌ مثلا کنسول نسل 6 گیم کیوب ( gamecube ) از طریق مموری کارت هک نرم افزاری میشه
و بازیا رو از رو خود مموری کارت کنسول مستقیم اجرا میشه

این روش به هسته سیستم چون وصله سرعتش خیلی بالاتر از پورت usb ها قدیمیه
و ۹۵ درصد بازیا اجرا میکنه

تنها وسیله مورد نیازش یه مموری کارته که sd کارت بخوره ، یا برش میزنن با کمی تغییر sd کارت خورش میکنن

چرا رو ps2 همچین کاری نمیکنن نمیدونم چرا

اگه میشد چی میشد .البته در نظر داشته باشیم تنها کنسولی که در زمان خودش ورودی usb داشت همین ps2 بود که کار هک راحت کرد البته ورودی هارد کنسولم تاثیر بسزایی داشت..برای اجرا بازی ..
تازه حتی میتونی برای ps2 fat free hd bootقرار بدی بدون مموری کارت...بوت بشه برنامه نصب کنی..شبیه هک osd ps2 راحت اجرا میشه

دوستان ارزش داره 4 تا بازی اورجینال همشون ریجن 3 : final fantasy xii,wild arms,dragon quest 8,golf 4 بخرم؟قیمتش هم 120 تومنه
آیتوی آکبند هم دیدم 20 تومن نظرتون چیه؟

دوستان ارزش داره 4 تا بازی اورجینال همشون ریجن 3 : final fantasy xii,wild arms,dragon quest 8,golf 4 بخرم؟قیمتش هم 120 تومنه

دو عنوان اورجینال موجود دارم خاصتی در خدمتم..

IMG_۲۰۱۹۰۹۱۲_۲۲۴۲۵۵.jpg

IMG_۲۰۱۹۰۹۱۲_۲۲۴۲۴۴.jpg

اگه میشد چی میشد .البته در نظر داشته باشیم تنها کنسولی که در زمان خودش ورودی usb داشت همین ps2 بود که کار هک راحت کرد البته ورودی هارد کنسولم تاثیر بسزایی داشت..برای اجرا بازی ..
تازه حتی میتونی برای ps2 fat free hd bootقرار بدی بدون مموری کارت...بوت بشه برنامه نصب کنی..شبیه هک osd ps2 راحت اجرا میشه

پورت usb دسترسی فرعی به کنسول داره پورت مموری کارت دسترسی مستقیم به هسته کنسول داره
همین باعث میشه ۹۵ درصد بازیا اجرا شن از طریق پورت مموری کارت
و بدون مشکل اجرا شن

• Like
Reactions: H.K.Z05
پورت usb دسترسی فرعی به کنسول داره پورت مموری کارت دسترسی مستقیم به هسته کنسول داره
همین باعث میشه ۹۵ درصد بازیا اجرا شن از طریق پورت مموری کارت
و بدون مشکل اجرا شن

ای کاش این امکان رو داشت ...چی میشد

داداش ای توی رو که بخر
ولی بازی اریج بستگی ب خودت داره، چون اگه آرشیو و اینا برات مهمه برو اینکارو بکن وگرنه اگه مث ما بازی کپی میزنی و کلا هیچی واست مهم نیست که وللش ;)

داداش ای توی رو که بخر
ولی بازی اریج بستگی ب خودت داره، چون اگه آرشیو و اینا برات مهمه برو اینکارو بکن وگرنه اگه مث ما بازی کپی میزنی و کلا هیچی واست مهم نیست که وللش ;)
کلا بخیالش شدم. 3 بار تا حالا خواستم آی توی بخرم

• Like
Reactions: EVIL4baz
دوستان کسی نمی دونه life line ps2 با دسته هم بازی میشه یا نه؟ چون من خوندم تو این بازی با میکروفون و اینا سر و کار داری
من خودم ویکیپدیا انگلیسی رو خوندم میگه ک میشه از طریق میکروفون به بازی دستور داد. زبانش ژاپنی هست و انگلیسی هم ساپورت میکنه

• Like
Reactions: EVIL4baz

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or