H.K.Z05
کاربر سایت
فایل اصلی کدومه؟تنها راه همین کنسول روشن کن بدون مموری وقتی روشن شد مموری وارد کن برو تو save مموری فایل سیو opl پاک کن تا ریست بشه ..فقط فایل اصلی پاک نکنی
فایل اصلی کدومه؟تنها راه همین کنسول روشن کن بدون مموری وقتی روشن شد مموری وارد کن برو تو save مموری فایل سیو opl پاک کن تا ریست بشه ..فقط فایل اصلی پاک نکنی
داداش رفتم توی ulaunch بعد رفتم توی فلش opl 2019 رو اجرا کردم ولی گیم هارو نمایش نمیده
او پی ال پاک کردم. فایل هاشو نگه داشتم.وقتی روشن میکنم ، میره توی یولانچ.بعد میرم توی او پی ال جدید.اونجا لود میشه ولی فلش رو نمیخونه.خارج میشم میرم توی مموری.اونجا از طریق پوشه mcboot او پی ال ورژن 1 رو اجرا میکنم ولی هیچ بازی رو لود نمیکنه و رنگ قرمز نشون میدهتو ورژنهای جدید اسم فایلها با هم فرق داره..تو فقط فایل به اسم opl پاک کن ..کانفیگتور پاک نکنی ..وقتی opl پاک کردی ریست کن ..خاصتی opl ورژن مد نظر خودت نصب کن یعنی همون لودر گیم..
لیست جدید رو ریکاوری کردم اجرا شدمطمعن شو بازی داخل usb شاید پاک شده..تو تنظیمات usb باید حتمأ فعال باشه..تا لیست پیدا کن ..اگه پیدا نکرد فایل مربوط به تنظیمات opl باید پاک کنی تا لیست پیدا کن متاسفانه تو ورژن جدید این مشکل هست در بعضی مواقعه لیست گیم جدید پیدا نمیکن ..
مطمعن شو بازی داخل usb شاید پاک شده..تو تنظیمات usb باید حتمأ فعال باشه..تا لیست پیدا کن ..اگه پیدا نکرد فایل مربوط به تنظیمات opl باید پاک کنی تا لیست پیدا کن متاسفانه تو ورژن جدید این مشکل هست در بعضی مواقعه لیست گیم جدید پیدا نمیکن ..
توی سایت romulation میشه کم حجم ترین بازی هارو با مموری اجرا کرد.یا شبیه ساز ها بجز پلی 1...تازه اون موقع مبدل gc to usb هم بوده میشده گیم هارو از طریق فلش اجرا کردچنتا چیز جالب اینه مثلا کنسول نسل 6 گیم کیوب ( gamecube ) از طریق مموری کارت هک نرم افزاری میشه
و بازیا رو از رو خود مموری کارت کنسول مستقیم اجرا میشه
این روش به هسته سیستم چون وصله سرعتش خیلی بالاتر از پورت usb ها قدیمیه
و ۹۵ درصد بازیا اجرا میکنه
تنها وسیله مورد نیازش یه مموری کارته که sd کارت بخوره ، یا برش میزنن با کمی تغییر sd کارت خورش میکنن
چرا رو ps2 همچین کاری نمیکنن نمیدونم چرا