هوادارن سلطان کنسول ها ((ps2))

تو ورژنهای جدید اسم فایلها با هم فرق داره..تو فقط فایل به اسم opl پاک کن ..کانفیگتور پاک نکنی ..وقتی opl پاک کردی ریست کن ..خاصتی opl ورژن مد نظر خودت نصب کن یعنی همون لودر گیم..

• Like
Reactions: H.K.Z05
تو ورژنهای جدید اسم فایلها با هم فرق داره..تو فقط فایل به اسم opl پاک کن ..کانفیگتور پاک نکنی ..وقتی opl پاک کردی ریست کن ..خاصتی opl ورژن مد نظر خودت نصب کن یعنی همون لودر گیم..
او پی ال پاک کردم. فایل هاشو نگه داشتم.وقتی روشن میکنم ، میره توی یولانچ.بعد میرم توی او پی ال جدید.اونجا لود میشه ولی فلش رو نمیخونه.خارج میشم میرم توی مموری.اونجا از طریق پوشه mcboot او پی ال ورژن 1 رو اجرا میکنم ولی هیچ بازی رو لود نمیکنه و رنگ قرمز نشون میده

مطمعن شو بازی داخل usb شاید پاک شده..تو تنظیمات usb باید حتمأ فعال باشه..تا لیست پیدا کن ..اگه پیدا نکرد فایل مربوط به تنظیمات opl باید پاک کنی تا لیست پیدا کن متاسفانه تو ورژن جدید این مشکل هست در بعضی مواقعه لیست گیم جدید پیدا نمیکن ..

• Like
مطمعن شو بازی داخل usb شاید پاک شده..تو تنظیمات usb باید حتمأ فعال باشه..تا لیست پیدا کن ..اگه پیدا نکرد فایل مربوط به تنظیمات opl باید پاک کنی تا لیست پیدا کن متاسفانه تو ورژن جدید این مشکل هست در بعضی مواقعه لیست گیم جدید پیدا نمیکن ..
لیست جدید رو ریکاوری کردم اجرا شد

• Like
Reactions: silent ops
Image result for van helsing game ps2

• Like
Reactions: che-jaleb

چنتا چیز جالب اینه‌ مثلا کنسول نسل 6 گیم کیوب ( gamecube ) از طریق مموری کارت هک نرم افزاری میشه
و بازیا رو از رو خود مموری کارت کنسول مستقیم اجرا میشه

این روش به هسته سیستم چون وصله سرعتش خیلی بالاتر از پورت usb ها قدیمیه
و ۹۵ درصد بازیا اجرا میکنه بدون مشکل

تنها وسیله مورد نیازش یه مموری کارته که sd کارت بخوره ، یا برش میزنن با کمی تغییر sd کارت خورش میکنن

چرا رو ps2 همچین کاری نمیکنن نمیدونم چرا
همین پورت usb داشتن ps2 باعث شده هکرا نرن دنبال هک بهتر

آخرین ویرایش:
  • Like
چنتا چیز جالب اینه‌ مثلا کنسول نسل 6 گیم کیوب ( gamecube ) از طریق مموری کارت هک نرم افزاری میشه
و بازیا رو از رو خود مموری کارت کنسول مستقیم اجرا میشه

این روش به هسته سیستم چون وصله سرعتش خیلی بالاتر از پورت usb ها قدیمیه
و ۹۵ درصد بازیا اجرا میکنه

تنها وسیله مورد نیازش یه مموری کارته که sd کارت بخوره ، یا برش میزنن با کمی تغییر sd کارت خورش میکنن

چرا رو ps2 همچین کاری نمیکنن نمیدونم چرا
توی سایت romulation میشه کم حجم ترین بازی هارو با مموری اجرا کرد.یا شبیه ساز ها بجز پلی 1...تازه اون موقع مبدل gc to usb هم بوده میشده گیم هارو از طریق فلش اجرا کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or