مثلا یکی مثل نیل بعید میدونم الان با جایگاهی که داره، دوست داشته باشه زوری کار کنه و فکر میکنم دوست داره ایده های خودش رو تبدیل به بازی کنهچرا کار نکنن، یه دو تا پس گردنی بزنه، مجبورشون کنه کار کنن!
چند ما دیگه دلست هم تموم میشه و برای اولین باز از ده سال گذشته کاملا فارغ میشن و هیچ پروژه در دست انجامی ندارن!
.......
البته من ذهنیتم روی این بود که تیم جدید دست و پا کنه IP رو بده بهشون،

) خوشم اومد!
فکر کنم چند وقت پیش شایعه بود که دارند رو یک IPجدید کار میکنن و یک سری هم می گفتن که با پروژه های قبلیشون خیلی فرق داره و فکر میکنن اول شخص خواهد بودچرا کار نکنن، یه دو تا پس گردنی بزنه، مجبورشون کنه کار کنن!
چند ما دیگه دلست هم تموم میشه و برای اولین باز از ده سال گذشته کاملا فارغ میشن و هیچ پروژه در دست انجامی ندارن!
خوب اون پروژه بروس بود که قهر کرد رفت!فکر کنم چند وقت پیش شایعه بود که دارند رو یک IPجدید کار میکنن و یک سری هم می گفتن که با پروژه های قبلیشون خیلی فرق داره و فکر میکنن اول شخص خواهد بود

دقیق یادم نیست اما فکر کنم بروس تابستون رفت، این شایعش برای یکی دو ماه پیش بودخوب اون پروژه بروس بود که قهر کرد رفت!![]()
اینو نشنیده بود، خبر ندارم ازش، ولی یه با ی تو همین مایه ها سال 2014 داشتن تدارک میدیدن و سفر تحقیقاتی برای جمع آوری منبع هم داشتن، عکساشم تو شبکه های اجتماعیشون گذاشتن که همه احتمال یه IP شوتر فضایی رو می دادن! ولی خوب با رفتن سر انچارتد همش رفت هوادقیق یادم نیست اما فکر کنم بروس تابستون رفت، این شایعش برای یکی دو ماه پیش بود
باز زده بودن تو نخ هیلو کیلر؟اینو نشنیده بود، خبر ندارم ازش، ولی یه با ی تو همین مایه ها سال 2014 داشتن تدارک میدیدن و سفر تحقیقاتی برای جمع آوری منبع هم داشتن، عکساشم تو شبکه های اجتماعیشون گذاشتن که همه احتمال یه IP شوتر فضایی رو می دادن! ولی خوب با رفتن سر انچارتد همش رفت هوا

سبک پر طرفداریه، من خودمم نا خواسته با شنیدن نبرد های فصایی و sci-fi و سلاه های خفن مدرن، هایپ میشم، فارغ از محتوای بازیباز زده بودن تو نخ هیلو کیلر؟
343 داره خودش گور هیلو رو میکنه، احتیاجی نیست اینا برن سمتش![]()
باز زده بودن تو نخ هیلو کیلر؟
من هی میگم این رفیق cj-sa نفوذی هست خودش میگه نه343 اتفاقا داره خوب میره جلو.همه شواهد و قرائن مثبت هستن.
درسته ک 343 با Halo 4 و Halo 5 نتونست عناوین شایسته ای اونطور ک باید در حد اسم Halo و عناوین Bungie خلق کنهباز زده بودن تو نخ هیلو کیلر؟