همچنان Ready At Dawn ‏بدنبال استخدام

• Thread starter Thread starter NINJѦ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چرا کار نکنن، یه دو تا پس گردنی بزنه، مجبورشون کنه کار کنن! :D
چند ما دیگه دلست هم تموم میشه و برای اولین باز از ده سال گذشته کاملا فارغ میشن و هیچ پروژه در دست انجامی ندارن!
.......

البته من ذهنیتم روی این بود که تیم جدید دست و پا کنه IP رو بده بهشون،
مثلا یکی مثل نیل بعید میدونم الان با جایگاهی که داره، دوست داشته باشه زوری کار کنه و فکر میکنم دوست داره ایده های خودش رو تبدیل به بازی کنه:دی خیلی شیک و مجلسی زورش کنند لفت میده:-"

جدای از این، ترجیح میدم همون تیم قبلی ها با دیدگاهی که دارن بازی رو ادامه بدن! البته منم نمیدونم چه برنامه ای داشتن دقیق، اما از کارهایی که توی بازی کردن(جدای از گیم پلی:-" ) خوشم اومد!
همین الان مثلا میبینیم U4 یا GOW III یا خیلی کارهای دیگه بین کارگردان های سری اختلاف نظره که چطور میشد داستان رو پیش برد، بزارن اوردر دیدگاه یک دستی داشته باشه بهتره:دی

برای من ایده آل ترین حالت اینه همین R@D ضعف هاش رو پوشش بده و ادامه بازی رو بسازه:دی
ولی کلا همه چی در مورد این IP بعیده و فکر کنم نباید زیاد امیدوار باشم:(

• Like
Reactions: Cj_sa and vaan 2
چرا کار نکنن، یه دو تا پس گردنی بزنه، مجبورشون کنه کار کنن! :D
چند ما دیگه دلست هم تموم میشه و برای اولین باز از ده سال گذشته کاملا فارغ میشن و هیچ پروژه در دست انجامی ندارن!
فکر کنم چند وقت پیش شایعه بود که دارند رو یک IPجدید کار میکنن و یک سری هم می گفتن که با پروژه های قبلیشون خیلی فرق داره و فکر میکنن اول شخص خواهد بود

دقیق یادم نیست اما فکر کنم بروس تابستون رفت، این شایعش برای یکی دو ماه پیش بود
اینو نشنیده بود، خبر ندارم ازش، ولی یه با ی تو همین مایه ها سال 2014 داشتن تدارک میدیدن و سفر تحقیقاتی برای جمع آوری منبع هم داشتن، عکساشم تو شبکه های اجتماعیشون گذاشتن که همه احتمال یه IP شوتر فضایی رو می دادن! ولی خوب با رفتن سر انچارتد همش رفت هوا

اینو نشنیده بود، خبر ندارم ازش، ولی یه با ی تو همین مایه ها سال 2014 داشتن تدارک میدیدن و سفر تحقیقاتی برای جمع آوری منبع هم داشتن، عکساشم تو شبکه های اجتماعیشون گذاشتن که همه احتمال یه IP شوتر فضایی رو می دادن! ولی خوب با رفتن سر انچارتد همش رفت هوا
باز زده بودن تو نخ هیلو کیلر؟>:):D
343 داره خودش گور هیلو رو میکنه، احتیاجی نیست اینا برن سمتش:دی

باز زده بودن تو نخ هیلو کیلر؟>:):D
343 داره خودش گور هیلو رو میکنه، احتیاجی نیست اینا برن سمتش:D
درسته ک 343 با Halo 4 و Halo 5 نتونست عناوین شایسته ای اونطور ک باید در حد اسم Halo و عناوین Bungie خلق کنه
ولی امیدوارم با Halo Infinite بتونن خلافش رو ثابت کنن چون حداقل تریلرش ک اینطور نشون میده من ک هر چند روز یه بار نگاش میکنم لذت می برم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or